Ovis arcjóga

Ovis arcjóga
Arcjógázik az óvodás kisfiú

Gyermekkorunkban nyelvet nyújtunk egymásra, a fiúk cibálják a lányok haját, játéktrombitát fújunk, nagyokat kacagunk, grimaszolunk, és ezernyi más csudajó dolgot csinálunk, ÖNFELEDTEN.

Aztán szép lassan szocializálódunk… Az óvodában már fegyelmeznek minket, ha nem sikerül, büntibe állunk.

Az általános iskolában még megmarad a gyermeki énünk, de később egyre fegyelmezettebbnek, komolyabbnak kell lennünk, hiszen ezt várja tőlünk az iskola, a társadalom.

A főiskolás, egyetemi magolós évek után új kihívásokkal vagyunk kénytelenek szembenézni…első munkahely…második…

Szép lassan elfelejtünk játszani, játszani az arcunkkal, önfeledten nevetni. Idegeskedünk, mert nem minket nevezett ki a főnök, stresszelünk, mert nem leszünk készen határidőre a projektünkkel. És közben rohanunk, rohanunk és rohanunk…

Egyszercsak belenézünk a tükörbe…és meglátjuk agyonhajszolt, meggyötört arcunkat. Elővesszük a régi fotókat, és nem hiszünk a saját szemünknek, mára már nyoma sincs gyermeki mivoltunknak.

Vegyünk egy naaagy levegőt…

És igen!… Nyújtsunk nyelvet a világra! Közben lélegezzünk mélyeket. Ez a tokagyakorlat. Tegyünk úgy mintha az oviban fújnánk a játéktrombitát. Ez meg az alsó orca erősítő. Ugye milyen szuper érzés önfeledten grimaszolgatni? Hát, ezt az arcjógával megteheted.

Mit szólsz hozzá, ha most játszani hívlak?

Gyere, tarts velem, idevarázsolok Neked egy csipet gyerekkort. Hogy hogyan? Nézd meg Klikk ide:>> „5 perc Facelift” ingyenes arcjóga online tanfolyam <<

6 Comments on “Ovis arcjóga

 1. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra!! Szeretném nagyon ha elérhető lenne számomra „arcjóga tanfolyam” anyaga.
  Bevallom.. elkeserített, hogy tükör előtt állva már nem olyannak láttam
  arcom mint pár hónappal ezelőtt 🙁 Stresszes ..fárasztó napok után kétségbeesve keresgéltem ránctalanító csodakrémek között.
  Fórumokat olvasva rájöttem, hogy a drágákat nem tudom megfizetni..
  és nem is biztos, hogy a megfelelőt venném. s valóban eltűnnek a ráncok?!
  Elhatároztam, hogy külsőmön… étkezési szokásaimon változtatni szeretnék.
  Gyakorlatokat, hasznos tanácsokat keresve találtam rá bemutatkozó oldalra, videókra. Igen nagy elhatározással szeretnék változtatni külsőmön, arcomon!
  50 felett is szeretnék fiatalos nagyija lenni picurka unokámnak!!! Köszönettel, izgalommal várom gyakorlatokat!! 🙂 (S.Erika)

 2. Már 3 éve jógázom. Örülök, hogy feszesebb lett a testem, jobb a kondícióm, de a tükörben valami mégsem tetszett! Miután egészségesebben táplálkoztam és ezt a kozmetikumokra is kiterjesztettem, akkor találtam meg a, vagy inkább talált rám az arcjóga! Heuréka! Ez kell nekem. Ez a megoldás! Mióta megkaptam Viki anyagát, azóta elkezdtem csinálni az arcjógát! És jobb tükörbe nézni! Persze, ha látom is pontosan, hogy mit kell tennem, nagyon örülnék neki! Köszönöm 🙂 Piroska

 3. Üdvözöllek Kedves Viki ! Mindig csak ” NŐK ” -bocsánat- a férfiakról szó sem esik pedig azoknak is ” változik ” az arcuk.( a leveleidben Tibor vagyok, de a szöveg női). Köszönöm a tanfolyamot -próbálgatom- ,s várom az ujjakat . Tisztelettel Tibor

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .