Könyvek, hanganyagok


Könyvek, online videok, hanganyagok, útmutató az arc(sz)építés titkos kincstárába...

  KEDVEZMÉNYEK, AJÁNDÉKOK!

Ajándékutalvány

Arcjóga arctorna ajándékutalvány
Arcjóga arctorna ajándékutalvány

Születésnap, névnap, karácsony, vagy csak úgy….

Ha örömet szeretnél okozni, élményt adni, igazi nőcis programot ajándékozni, akkor levesszük a válladról a terhet.
Ajándékozz Exluzív Arcjóga Arctorna ajándékutalvány!

MEGNÉZEM

ARCJÓGA ARCTORNA® oktatóanyag

Az első klasszikus magyar Arcjóga Arctorna oktatóanyag kezdőknek! A Kezdő arc(sz)építő program mellett szépségpont-masszázs és természetes arcfiatalító program is található a könyvben (anti-ageing terv, kulcs az egészséges és gyönyörű bőrhöz). Az arcépítés alapfogalmait, és a titkot, – melynek ismeretében sikeresen tudod felvenni a harcot a ráncok ellen- ebben a könyvben magyarázom el.

 Ha teljesen kezdő vagy, ez az anyag Rád vár!

MEGNÉZEM

ARCREFORM oktatóanyag

arcreform_banner_3Arcreform – Koós Viki útmutatója az arcfiatalításról, azoknak, akik a kezükbe szeretnék venni az arcuk sorsát és nem beletörődni a „megöregedtem, ráncos vagyok” szerepbe. Új szemlélet, új esélyek arra, hogy az arcunkból a lehető legtöbbet hozzuk ki. A könyvben 5  EDZÉSPROGRAM-ot találsz, mint, Total Facelift, Minilift, „Esemény előtt ”, Reggeli Arcápolás, Gyorsprogram.

Ha az arcod alsó része ereszkedett meg, ha az arcodon azok a bizonyos „almácskák” estek le, ha probléma az orr-ajak barázda területe, akkor ez a haladó oktatóanyag pont Neked való!

 MEGNÉZEM

ARCREFORM KIT oktatóanyag

facelift_book_cd_banner-1Arcreform KIT (Arcreform könyv + Arcreform hanganyag CD).

Rajtunk múlik, hogy milyen a tekintetünk, milyen az arcunk, vannak-e ráncaink, sőt azt is befolyásolhatjuk, hogy hány évesnek látnak mások.

Azoknak, akik hisznek abban, hogy a  beletörődésen kívül létezik másik út, a rossz beidegződéseken lehet változtatni, és mi magunk tehetjük a legtöbbet azért, hogy arcunk szebb és fiatalosabb legyen.

A CD tartalmazza a Total Facelift gyakorlatokat és a Gyorsprogram gyakorlatait.

MEGNÉZEM

“10 PERCES ARCGYAKORLATOK – dobozos hanganyag”

dvd m“10 perces arcgyakorlatok” – mindennapi arctornád, napi 10 percben…Megérkezett az új Arcjóga arctorna oktató hanganyag – időhiányban szenvedőknek! Gyakorlatok, amelyek egy életen át elkísérnek!

MEGNÉZEM

szemtorna-banner-2 kezdőContur de Yeux szemtorna program

Felejtsd el, amit eddig a szemápolásról tudtál!

 Hogyan csökkentsd a ráncokat, szem alatti karikákat, táskákat, duzzanatokat? Ez a forradalmi módszer, mely lépésről-lépésre megmutatja, hogyan tudsz végre megszabadulni a sötét karikáktól és a szeme körüli táskáktól. A szem a lélek tükre, a ragyogó tekintetet Te is megérdemled! A szemtorna gyakorlatok segítségével újra visszakapjuk csillogó tekintetünket. A szemgyakorlatok azonnal éreztetik a hatásukat!

MEGNÉZEM

Ajándékcsomagok

Kortalan Szépségcsomag
Kortalan Szépségcsomag

3 csodálatos  ajándékcsomagot állítottunk össze Neked. Feszes Arc”, “Francia Szépség”, vagy  “Kortalan Szépség. 

Ajándékozz különleges, személyre szóló Arcjóga Arctorna szépséget azoknak, akik a legfontosabbak Neked. Egy kényeztetésre vágyó barátnő, anyukád vagy egy kedves kolléganőd akinek szeretnél valami szépet és egyben hasznosat is.  És ha Te magad vágysz egy kis szívmelengető csodára, lepd meg saját Magad! 

MEGNÉZEM

Nyak-és tokatorna online videok

Vagyis HOGYAN kerüld el az „olvadó hóember” effektust . Varázslatos és vadiúj gyakorlatokkal hétről-hétre élvezni fogod a látványos változást!

15 + 3 videoban lépésről-lépésre mutatom meg azokat a csodálatos gyakorlatokat és trükköket, amivel megszabadulhatsz a tokától és feszessé tornázhatod a nyakad.

Megnézem

	

2 Comments on “Könyvek, hanganyagok

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .