Arcjóga Arctorna könyv (oktatócsomag)

Zavarnak a ráncaid? Netán vesztésre állsz a gravitáció elleni küzdelemben?

Vajon mit tudnak azok a nők akik 40 felett is magabiztosak és lubickolnak a bókokban? Vajon hogyan lehet, hogy amíg másoknak egyre mélyebbek a ráncaik, ők szinte napról napra fiatalabbnak néznek ki? Vajon miért van az, hogy mások mindenféle módszereket kipróbálnak eredménytelenül, nekik pedig csak úgy sugárzik az arcuk, feszes a bőrük?

Mi lehet a titkuk? Mit csinálnak másképpen?

Azt mondják, hogy a feszes arc 20%-ban múlik a genetikán! A maradék 80% a Titok.

>>> Igen! Szeretném tudni a titkot! <<<

Az Arcjóga Arctorna oktatócsomagból ezt a Titkot ismerheted meg!

” Szia Viki! Én most rendeltem meg a könyved. Végig csináltam a gyakorlatokat , hihetetlen volt utána izomlázat éreztem az arcomban Jól kipirultam, egészen frissnek éreztem az arcom.  Nagyon pozitív az első élmény, örülök a könyvednek.” Kata

Ebben a könyvben megismerheted azokat az arc-, és bőrfiatalító módszereket, amelyeket magam fejlesztettem, magam tökéletesítettem, és amelyeket évek óta sikeresen alkalmazok az óráimon.

1.Segítség, mi történik az arcommal? : miért és hogyan öregszik az arcunk, mi van a bőrünk alatt, hogyan hat sejtszinten a bőrre, kötőszövetre az arcjóga-arctorna. Semmi mellébeszélés, a módszer alapja anatómia, élettan, edzéselmélet, kozmetikai ismeretek.

2. Arcizomra fel! arcod anatómiája, és útmutató: hogy pontosan tudd, lásd és érezd, hol kell feszítened, hova kell koncentrálnod a kivitelezés alatt.

3. “Tenyerezés”, nyuszi, V, sorozat, ismétlésszám és a többiek: szakszavak, melyek pontos ismerete szükséges a gyakorláshoz.

4. A lényeg a részletekben van elrejtve! – a tökéletes kivitelezés, mit, mikor, hogyan…

5. Gyakorlati útmutató: A 7 bombabiztos lépés ahhoz, hogy az arc(sz)építés valóban maximálisan eredményes legyen.

6. Ez nekem nem megy! Nem tudok egyszerre ennyi mindenre odafigyelni! miért nem megy rögtön elsőre tökéletesen? Nem is kell, a hiba nem benned van…avagy arc(sz)építés lépésről lépésre…

7. A változatosság gyönyörködtet! – a gyakorlatok nehezítése, könnyítése, hogyan lehet ugyanabból a gyakorlatból könnyebb és nehezebb változatot kreálni, játék az ismétlésszámokkal.

8. Az Arcjóga – Arctorna hatása a mindennapokban: hogyan vidd át a hétköznapokba az arcedzést, szépségtanácsok, anti-ageing terv… hogyan éred el a külső változásokkal a belső, lelki változásokat?

9. Gyakorlatok – az arc problémás területére, (homlok simítás, bajuszráncok ellen, szájzug emelés, szemprogram)… mindaz ami a kezdő arcépítéshez szükséges.

>>> Kérem a csomagot! <<<

Mit mondanak, akik már megvásárolták?

“Novemberben megvásároltam a könyvedet, mely alapján és a korábban küldött anyagok segítségével naponta végzem a gyakorlatokat. Ismerőseim (akikkel ritkábban találkozom) szerint, – akik nem tudják, hogy tornáztatom az arcom,- jól/jobban nézek ki, mint korábban. Ez a visszacsatolás meglehetősen pozitívan érint és jelzi, hogy jó úton haladok a gyakorlatok elsajátításával. “ Üdvözlettel: B. H.Gabi

“Nagyon tetszik a könyved, és nagyon kemény 🙂 Gondoltam én már “nem vagyok kezdő”, (jártam arctorna tanfolyamra), így egyből 20 másodpercig tartottam ki a homlokgyakorlatot 5x. Hát mint ne mondjak, a második 5-ös szériához már nem volt erőm, odébb is lapoztam gyorsan a szemre.” K. Márta

“… megnéztem a YouTube-on a Rólad készült videókat, a Veled készült TV-interjút, és az összes leveledet szórol szóra elolvastam. Néhány arcjóga gyakorlatot, amit ingyen is elérhettem, ki is próbáltam. Aztán persze megint hetekig semmi nem történt a részemről, a nehezen határozó kliensek kategóriájába sorolhatsz. Pár napja azonban eldöntöttem, hogy megrendeltem a könyvedet, és csodák-csodája… Minden a legsimábban ment! Ma reggel – 6 munkanap után, külföldről rendelve (!) – máris a kezembe vehettem a könyvedet. Ami még ennél is meglepőbb, emilben folyamatosan értesülhettem arról, mi mikor és hogyan történik. A hab a tortára: egy személyes hangú, kedves levél a könyv mellé biztatásnak, hogy bátran vágjak bele… Hát akkor tényleg belevágok! Kis üzenetemmel szeretnék köszönetet mondani egyrészt a könyvért magáért, másrészt a minden tekintetben kifogástalan szolgáltatásért is amit Tőled kaptam.Evelin t.W.B. Hollandia

“Nagyon szép a könyved, eszméletlen szép a kivitelezés. Öröm az arcjóga végzése , egyszerűen inspirál. Örülök hogy megvettem, a mai napon jól megizzadtam a gyakorlatokkal.” G. Edit

“Elkezdeni a legnehezebb. Nap mint nap után jönnek a kifogások. Hogyan győzzük meg magunkat és másokat, hogy soha nem késő elkezdeni- és akár otthon is lehet? Az Arcjóga Arctorna Könyv ezt teszi: bevezet az arcedzés rejtelmeibe, megtanítja a helyes kivitelezést, erősít, tonizál. Megtanítja, hogyan bánjunk az arcunkkal, míg egyszer csak rájövünk, hogy szenvedélyünkké vált az arcedzés” S. Réka

… és akkor jöjjenek az EXTRÁK!

Megosztom Veled azokat a titkokat, trükköket, amiket más trénerek nem ismernek, vagy megtartják maguknak (esetleg a sokadik alkalom után – az egyéni órán- megmutatják) Honnan tudom, hogy jól végzem a gyakorlatokat?” Tényleg, meg lehet tanulni könyvből a gyakorlatokat? Lehet gyakorolni tréner nélkül? -kérdeztétek többen emailben. Egy helyes test(arc)tudattal rendelkező ember képes elsajátítani a gyakorlatokat és otthon is elvégezni. Az esetleges “foghíjas” tudást pedig miért ne pótolhatnánk be együtt? Számolj le egyszer, s mindenkorra a bizonytalansággal, és légy 100% biztos abban, hogy Te is tökéletesen végzed a arc(sz)építő gyakorlatokat – akár az otthonodban, vagy a saját kertedben is! Ezért született meg a Arcjóga- Arctorna Könyv, – személyes találkozó lehetőséggel-, amely lépésről lépésre mutatja be a gyakorlatokat, fotókkal illusztrálva és amely ellát Téged elméleti és gyakorlati anatómiai és módszertani információkkal.

Mindez nagyon szép, de mennyibe kerül?

Egy szépségápolással kapcsolatos könyvet bármelyik hipermarketben vásárolhatsz, egy professzionális kozmetikai könyvért azonban már a könyvesboltba kell menned. A kettő ára együtt legalább 5-6000 Forint lenne, ha a legolcsóbb könyveket veszed meg. Természetes arcépítéssel foglalkozó szakirodalmat nem igazán fogsz a piacon találni, de ha esetleg mégis, akkor legalább 5.000 Forintot elkérnek érte a könyvesboltban. Azonban hiába olvasod el őket, még ezután is lehetnek kérdéseid, kétségeid, és nem mehetsz vissza a boltba, hogy az eladónak feltedd őket. Nálunk egészen más a helyzet. Számomra nagyon fontos, hogy az általam tanított, javasolt bevált módszereket sikerrel alkalmazhasd, ezért is van lehetőség személyes találkozóra, ahol kérdezhetsz tőlem, tanácsot kérhetsz és kaphatsz. Mennyit érne meg neked, ha azt mondanám, akármilyen kétséged merül majd fel a gyakorlatokkal kapcsolatban szaktanácsot kaphatnál? Lelkiismereti kérdés számomra, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amit a könyvekben megosztok veled minél több magyar nőtársam számára tegyem elérhetővé reális áron.

Ár, postaköltség

Az Arcjóga Arctorna oktatóanyag  ára,  4.570 Forint +1.000 Ft postaköltség vagyis 5.570 forint, egy tégely krém ára!

Ez az egyedülálló, első professzionális magyar Arcjóga Arctorna oktatóanyag csak Rád vár, ha:

 • szeretnéd elsajátítani a leghatékonyabb természetes arcfiatalítási módszert, és annak működési elvét
 • az otthon arctornázók népes táborához tartozol
 • eltökélt vagy, de szükséged van némi motivációra
 • nem tudsz eljárni rendszeresen tanfolyamra
 • eljársz rendszeresen tanfolyamra, de szeretnél otthon is biztonságosan gyakorolni
 • költséghatékony, gazdaságos megoldást keresel
 • egy igazán hasznos ajándékkal szeretnéd meglepni édesanyádat, barátnődet, vagy saját magad

>>> Kérem a könyvet! <<<

  Ajándékok a gyorsan fizetőknek

 És ha megrendeled az Arcjóga Arctorna Könyvet és 3 napon belül kifizeted, még ezt a 2  ajándék oktatóanyagot is megkapod:

AJÁNDÉK #1

Anatómiai ARCtérkép és útmutató (letölthető pdf formátumban) A gyakorlatok pontos kivitelezéséhez nélkülözhetetlen az arcizmok elhelyezkedésének ismerete. Az anatómiai térkép segítséget nyújt abban, hogy a gyakorlás során lássuk, tudjuk és érezzük, hogy hol kell feszíteni az izmokat, az arc melyik részére kell erőteljesebben koncentrálni. Fotóval és megnevezéssel, a célzott gyakorlatok anatómiai térképe. Hogy pontosan tudd, lásd és érezd, hogy melyik gyakorlatnál hova kell koncentrálnod, hol kell feszítened.

AJÁNDÉK #2

8 hetes Edzésterv (letölthető pdf formátumban) Komplett Arc Edzéstervet sehol nem fogsz találni, ebben biztos vagyok. A 8 hetes Edzésterv lépésről-lépésre, hétről hétre végigvezet a harmonikus és fokozatos arcizom építésen.

A könyv jellemzői:

Magánkiadás, 2. (újranyomott) kiadás 2013 Kötés: papír/puha kötés, A/5 méret 110 oldal, 44 illusztráció ISBN:978-963-085-772-7


Az első professzionális magyar Arcjóga Arctorna oktatócsomagot

Rendeld meg most!

(Az ajándékokhoz megrendelés és 3 napon belüli fizetés után letölthető formában férhetsz majd hozzá.)

Személyes átvétel igénye esetén, kérlek egyeztess az admin (kukac) arcjoga.hu emailcímen!

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap.
 (4) Az összeg beérkezése után 1-4 munkanapon belül postára adjuk Neked a csomagot.
 (5) A csomagban benne lesz az eredeti számla.
 (6) A megrendelőlapon a fizetendő összeg Ft, már tartalmazza a kiszállítás költségét is! (ajánlott küldeményként, magyarországi címre)
 (7) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess az admin@arcjoga.hu címen!
A könyvet az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.
Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Telefonszám *
Postacím
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *
Számlázási adatok
Név *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *
Szállítás, fizetés
Szállítási/fizetési mód

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. Cj: ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

6 hozzászólás “Arcjóga Arctorna könyv (oktatócsomag)
 1. Hajni szerint:

  Hol rendelhető meg a könyv, hol tölthető le a fent említett megrendelő lap a honlapról? Sehol nem találom…üdv Hajni

 2. Éva szerint:

  Kedves Viki!

  Megvettem a könyvet, és 1 napon belül fizettem.
  Kérdésem, hogy honnan tölthetném le az ajándékokat?

  Köszönöm: Évi

  • Koós Viki szerint:

   Kedves Évi,

   Köszönöm, hogy jelezted a problémát.
   2014. dec, 10.-én elküldtük a megadott emilcímre a bónuszokat.

   Kérlek nézd meg, hogy esetleg a spamlistában landolt-e a levél.
   Ha nem találod, kérlek jelezz vissza és elküldöm még egyszer pdf formátumban.

   Üdvözlettel,
   Viki

 3. Vadai Rita szerint:

  Kedves Viki!
  Érdeklődni szeretnék, hogy személyes átvétellel meg lehet-e vásárolni a könyvet úgy, hogy az ajándékokat is megkapjam?
  Köszönöm, Rita

  • Koós Viki szerint:

   Kedves Rita,
   Személyes átvétellel kapcsolatban egyeztessünk, természetesen ebben az esetben is megkapod a bónuszokat.
   Köszönöm, Viki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .