ÁSZF

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az arcjoga.hu oldalnak és a webshopnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket.  Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Az arcjoga.hu oldal  működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

 1. JOGI HÁTTÉR – Az arcjoga.hu és minden aloldala – továbbiakban Oldal Koós Viktória tulajdona.
  Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a
 2. Email: admin(kukac)arcjoga.hu.
 1.  A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár a vásárlóra nézve.
 2.  A szerződést a regisztrációs űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Koós Viktória (e.v.) -val kötöd.
  Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a

Jogszabályok

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről; 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről;

45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések – 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről.

Szolgáltató

Tóthné Koós Viktória e.v.

Adószám: 67963540-0-41

Székhely: 1034 Budapest, Tímár utca 13/A.

Tel.: 70/610-5084

E-mail cím: admin(kukac) arcjoga.hu

Szakmai érdek-képviseleti szerv: Kereskedelmi és Iparkamara

Az arcjoga. oldal minden tartalma  Koós Viktória tulajdona.
Vásárlás esetén a szerződést Tóthné Koós Viktória (e.v.) -val kötöd.
admin(kukac) arcjoga.hu

Tárhelyszolgáltató: Netmask Interaktiv Kft. (székhely:1131 Budapest, Nővér u. 110), tel: 70/774-6596, e-mail: ugyfelszolgalat[@]netmask.]hu)

Email: admin(kukac)arcjoga.hu.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások, áruk, digitális elemeket tartalmazó áruk

Könyv, oktató hanganyag (letölthető) , oktató dobozos hanganyag (CD), online tanfolyam, online oktató videok, online kurzusok, videokurzusok, workshop, egyéni konzultáció, szépségcsomagok

VÁSÁRLÁS

A Honlapon történő vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, így a Vásárlónak lehetősége van arra, hogy vendégként vásároljon a Honlapon.

E-book

Az e-könyvek a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges a fenti regisztrációtól függetlenül megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Online tanfolyam, online kurzusok

Az online tanfolyam a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Könyvek, oktatóanyagok, hanganyagok

A felsorolt termékek megrendeléséhez, hogy a Vásárló e könyvekhez, anyagokhoz, tréninghez  hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét.

Workhsopok, konzultációk

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett tanfolyamok, képzések között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt szolgáltatást.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A tanfolyamon Eladó azok számára tud helyet biztosítani, akik a tanfolyam díját/előleget  befizették! Túljelentkezés esetén a befizetés sorrendjét veszi figyelembe. A tanfolyamokat csak a minimális létszám (3 fő) megléte esetén áll módjában megtartani. A tanfolyam kedvezményes díja a jelentkezési határidőig érvényes, jelentkezési határidő után történő befizetés esetén a képzés teljes ára befizetendő.

Eladó a jelentkezést visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megküld.

Regisztráció törlése

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni az admin (kukac)arcjoga.hu e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Eladó haladéktalanul gondoskodik a regisztráció törléséről. Vásárló felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, illetve más szolgáltatás igénybevétele (pl. hírlevél feliratkozás, e-könyv igénylés) során megadott adatok törlését, Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

II. MEGRENDELÉS

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett termékek között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt terméket.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Termékek, áruk ára

A Honlapon megjelenített termékek vételára AAM módon van feltüntetve.

Adatbeviteli hibák javítása

Amennyiben a Vásárló a rendelés visszaigazolásban vagy a díjbekérő számlában eltérést tapasztal, lehetősége van az adatbeviteli hibák javításának kérésére a megrendeles(kukac)arcjoga.hu címen., Kérheti a törlést, darabszám változtatást, szállítási, számlázási cím módosítását.
Ajánlati kötöttség, visszaigazolás
A Vásárló által elküldött ajánlat megérkezését az Eladó késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.E visszaigazoló e-mail Eladó részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Eladó és Vásárló között.Ha Vásárló rendelését már elküldte az Eladó részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell az Eladó felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
III. SZÁMLÁZÁS

A számlázás elektronikusan történik a szamlazz.hu rendszerével. A számlát a rendeléskor megadott email címre küldjük ki.

 1. A vásárlásról kiállított számlán az összeget forintban tüntetjük fel.
 2. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet admin(kukac)arcjoga.hu

FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve postai csekkes befizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem adtál le rendelést)
2a.) Banki átutalás vagy befizetés – kizárólag FORINTBAN

Tóthné Koós Viktória
OTP bank:11773425-82142896

A számlán a végösszeg és minden részösszeg forintban fog szerepelni.

IV. KISZÁLLÍTÁS

A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a ajánlott küldeményként történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. A terméket  a Magyar Posta Zrt. szállítja ki.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Vásárló a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a 1034 Budapest, Tímár u 13/a alatti stúdióban, előre egyeztetett időpontban. Az átvétel legkorábbi időpontjáról az Eladó emailben értesíti a Vásárlót. Az átvétel ingyenes.

Kiszállítás költsége

A kiszállítás költsége a mindenkori Magyar Posta Zrt. díjszabása alapján történik.

Kiszállítás határideje

A megrendelés postára adásának  határideje a pénz beérkezését követően 1-5 munkanap. Amennyiben nem tartható ez a határidő az Eladó köteles értesíteni a Vásárlót, aki dönthet a rendelés elállásáról.

Eladó – Felek eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

Az Eladó késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a.) az Eladó a szerződés teljesítését megtagadta; vagy

b.) a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.

V. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles (kukac) arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a könyvek, hanganyagok hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

Elállási jog fizikai termékek, áruk esetében

a.) A magánszemély fogyasztót megilleti a 8 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles@arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a megrendelt termékek  hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Elállási jog online termékek, áruk digitális elemeket tartalmazó áruk esetében

Ilyen esetek az alábbiak:

 • Termékek, áruk melyek kifejezetten a fogyasztó kérésére, a vásárló által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra
 • Hanganyagok (mind a letölthető mind a hangoskönyv CD, dobozos hanganyag), illetve kép, videos anyagok, video kurzusok, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta, megnézte, a zárt felületre belépett, aláírta.

Az online kurzusok zárt oldalon tekinthetőek meg. Az online kurzushoz való hozzáférés REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. A fiókjába való belépés a szolgáltatás egészének teljesítésének minősül. A megrendelt tartalom részben vagy egészében letöltése a szolgáltatás teljes egészének teljesítésének minősül. Ezért a megrendeléssel tudomásul veszi a vevő, hogy a fiókjába való belépéskor a részben vagy egészben történő letöltéskor elveszti felmondási és elállási jogát. A szolgáltató így az ellenérték visszafizetésére nem kötelezhető. 

Amennyiben  a szolgáltatás igénybe vételét megkezdte, elállásra nem jogosult. A szolgáltatás megkezdése: első napon fiókba belépés, megtekintés, átolvasás.

GARANCIÁK

Nagy gondot fordítunk a szolgáltatásunk (workshop, online kurzusok, hanganyagok) minőségére, viszont garanciát  nem adunk sem az elvárt minőségre, tartalmakra, működésre, az oktatóanyagok és az edzések eredményére, vagy a szolgáltatás bármely más részére vonatkozóan.

A befizetett előfizetési, havi vagy fix egy összegű összeget nem áll módunkban visszafizetni.

FELELŐSSÉGEK

A Szolgáltató a szolgáltatott tartalmakat legjobb tudása szerint készíti el. Mindazonáltal nem tehető felelőssé az ott közzétett adatok, módszerek hatásáért.

Vevő a szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe.

Szolgáltató nem felel azért, és nem is biztosítja, hogy Vevő eszközei és programjai biztosítsák a Szolgáltatás igénybevételének technikai feltételeit.

Szolgáltató nem felel azon technikai okokból fellépő el nem érhetőségekért, melyek neki közvetlenül nem róhatók fel. Ilyenek lehetnek például, de nem kizárólagosan: a Szolgáltató tárhely szolgáltatójának üzemkiesése, a Szolgáltató által igénybevett videó megosztó szolgáltatás üzemkiesése, Vevő internet szolgáltatójának üzemkiesése, Vevő eszközeiben fellépő hardware vagy szoftver hibák. Régi böngésző vagy régi eszköz hibájából meghiúsuló video lejátszás.

Az arcjoga.hu oldalon lévő szolgáltatásokat kizárólag a saját felelősségedre veheted igénybe.

Az arcjoga.hu oldalon,  webhelyen, a serverek működésében az oldalon található tartalmakban (szöveges, video, hanganyag) és a rendszer bármely más részében jelentkezhetnek anomáliák, hibák, melyeket a lehető leggyorsabban  igyekszünk javítani. Az ezen hibákból származó károkért (legyen az közvetlen vagy közvetett) semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Minden esetben a vásárló feladata megbizonyosodni arról, hogy a szolgáltatás igénybevételéből és a rendszer funkcióinak használatából nem keletkezik közvetett vagy közvetlen kár.

Elállási jog menete

Elállási jogával kizárólag írásban élhet a megadott elérhetőségeink valamelyikén A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!A nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítjük a csomag kibontását, illetve a visszaküldött termék megvizsgálását. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (pl:: visszaküldött termék hiányos, szakadt, sérült volt)

Amennyiben a visszaküldött termék minőségében nem történt károkozás (gyűrődés, szakadás, oldalak széthajtása, törés, borítő sérülése) a visszaérkezést követő harminc napon belül cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Workshopok, egyéni konzultációk lemondása

Tréninget lemondani kizárólag írásban lehet az admin(kukac) arcjoga.hu címen. A Szolgáltató visszaigazolja írásban, a két levél együtt igazolja a lemondást.

A konzultáció megkezdése előtt 10 nappal a tréning, workshop térítésmentesen lemondható,  esetleg befizetett díj 100%-a visszatérítendő a Szolgáltató által a Megrendelő felé 8 munkanapon belül vagy díjmentesen áttehető másik időpontra vagy beszámítható másik tréning részvételbe,  írásos megegyezés alapján. 

A konzultáció megkezdése előtt 10 napon belül a tréning, workshop, konzultáció a befizetett összeg 50%-a kerül visszautalásra vagy díjmentesen áttehető másik időpontra, beszámítható másik tréning, workshop, konzultáció részvételbe írásos megegyezés alapján. Ha a Vevő nem jelenik meg a tréningen, workshopon, konzultáción, abban az esetben a  befizetett díja nem kerül visszafizetésre, és nem váltható be.

A workshopon a Résztvevő nem készíthet videofelvételt, hanganyagot. A tanfolyami részvétel nem jogosítja fel a tréningeken elhangzott információk, gyakorlatok harmadik személynek történő átadására.

Szavatosság

Szavatossági igénnyel kizárólag a megvásárolt termék műszaki és technikai meghibásodás esetén élhet. (pl: hang, kép hiánya  videoban)

Hatékonyságra, alkalmazásra nem nyújtható be kellékszavatossági igény. Amennyiben nem rendelkezik a videok, hanganyagok  lejátszásához megfelelő eszközökkel, elállási és szavatossági igénnyel nem élhet. A felelősség nem terheli a Szolgáltatót.

A Vásárló/Felhasználó tudomásul veszi, hogy az eredmények egyénenként eltérhetnek. A gyakorlatok végzése előtt konzultáljon kezelőorvosával. A Szolgáltatót semminemű felelősség nem terheli a gyakorlatok nem megfelelő végzéséből eredő esetleges közvetett vagy közvetlen károkozás miatt.

A Vásárló a Megrendelés gombra kattintva tudomásul veszi, hogy személyes állapotfelmérés , előzetes anamnézis nem történt.

A kurzusanyagok, könyvek, hanganyagok, gyakorlatok alkalmazása kizárólag a Vásásló felelőssége.

VI. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

Az események és a hozzájuk tartozó weboldal, Facebook oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után-közlése csak Koós Viktória engedélyével lehetséges.

Az arcjoga.hu oldalon meghirdetett online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosai: Koós Viktória (e.v.)

Az oldalról, hírlvélből, közösségi  oldalról (Facebook, Instagram)vagy a kurzusokból, videokból, hanganyagokból történő másolás szigorúan tilos! Minden tartalmat a szerzői jog védi. Bármilyen hasonlóság, másolás esetén haladéktalanul kiszámlázásra kerül a jogsértő és a jogsértő szerver hosting-ja felé, mondatonként 10.000 Ft, a termékek tartalmának másolása esetén, 50.000 Ft/gyakorlat. 

Az arcjoga.hu oldalon lévő szolgáltatásokat kizárólag a saját felelősségedre veheted igénybe.

Az arcjoga.hu oldalon,  webhelyen, a serverek működésében az oldalon található tartalmakban (szöveges, video, hanganyag) és a rendszer bármely más részében jelentkezhetnek anomáliák, hibák, melyeket a lehető leggyorsabban  igyekszünk javítani. Az ezen hibákból származó károkért (legyen az közvetlen vagy közvetett) semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Minden esetben a vásárló feladata megbizonyosodni arról, hogy a szolgáltatás igénybevételéből és a rendszer funkcióinak használatából nem keletkezik közvetett vagy közvetlen kár.

VII. VIS MAJOR 

Vis major esetén (server probléma, internet akadozása, háború, terrorcselekmény, vírushelyzet vagy annak fenyegetése, baleset, tűz, blokád, természeti katasztrófa (árvíz, földrengés, súlyos vihar), energiaellátási zavar, közlekezdési akadályoztatás, járvány, hatósági rendelkezés, vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Résztvevő, illetőleg a Szervező hatókörén, hibáján kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt. A jelen vis maior rendelkezés megfelelően alkalmazandó mind adott konzultációra, kurzusra, workshopra mint egészre, mind adott konzultáció, kurzus, workshop valamely alprogramjára vagy alszolgáltatására, online videokurzusokra.

VIII. ELÉRHETŐSÉGEK

admin(kukac)arcjoga.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .