ÁSZF

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési feltételek

  1. JOGI HÁTTÉR – Az arcjoga.hu és minden aloldala – továbbiakban Oldal Koós Viktória tulajdona.
    Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a
  2. Email: admin(kukac)arcjoga.hu.
  1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár a vásárlóra nézve.
  2.  A szerződést a regisztrációs űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Koós Viktória (e.v.) -val kötöd.
    Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a

Email: admin(kukac)arcjoga.hu.

I.VÁSÁRLÁS

A Honlap történő vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, így a Vásárlónak lehetősége van arra, hogy vendégként vásároljon a Honlapon.

E-book

Az e-könyvek a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges a fenti regisztrációtól függetlenül megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Online tanfolyam

Az online tanfolyam a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Könyvek, oktatóanyagok, hanganyagok

A felsorolt termékek megrendeléséhez, hogy a Vásárló e könyvekhez, anyagokhoz, tréninghez  hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét.

Workhsopok, konzultációk

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett tanfolyamok, képzések között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt szolgáltatást.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A tanfolyamon Eladó azok számára tud helyet biztosítani, akik a tanfolyam díját/előleget  befizették! Túljelentkezés esetén a befizetés sorrendjét veszi figyelembe. A tanfolyamokat csak a minimális létszám (3 fő) megléte esetén áll módjában megtartani. A tanfolyam kedvezményes díja a jelentkezési határidőig érvényes, jelentkezési határidő után történő befizetés esetén a képzés teljes ára befizetendő.

Eladó a jelentkezést visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megküld.

Regisztráció törlése

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni az ugyfelszolgalat@andio.biz e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Eladó haladéktalanul gondoskodik a regisztráció törléséről. Vásárló felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, illetve más szolgáltatás igénybevétele (pl. hírlevél feliratkozás, e-könyv igénylés) során megadott adatok törlését, Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

II. MEGRENDELÉS

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett termékek között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt terméket.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Termékek ára

A Honlapon megjelenített termékek vételára AAM módon van feltüntetve.

Adatbeviteli hibák javítása

Amennyiben a Vásárló a rendelés visszaigazolásban vagy a proforma számlában eltérést tapasztal, lehetősége van az adatbeviteli hibák javításának kérésére a megrendeles(kukac)arcjoga.hu címen., Kérheti a törlést, darabszám változtatást, szállítási, számlázási cím módosítását.
Ajánlati kötöttség, visszaigazolás
A Vásárló által elküldött ajánlat megérkezését az Eladó késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.E visszaigazoló e-mail Eladó részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Eladó és Vásárló között.Ha Vásárló rendelését már elküldte az Eladó részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell az Eladó felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
III. SZÁMLÁZÁS

A számlázás elektronikusan történik a szamlazz.hu rendszerével. A számlát a rendeléskor megadott email címre küldjük ki.

  1. A vásárlásról kiállított számlán az összeget forintban tüntetjük fel.
  2. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet admin(kukac)arcjoga.hu

FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve postai csekkes befizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem adtál le rendelést)
2a.) Banki átutalás vagy befizetés – kizárólag FORINTBAN

Tóthné Koós Viktória
OTP bank:11773425-82142896

A számlán a végösszeg és minden részösszeg forintban fog szerepelni.

IV. KISZÁLLÍTÁS

A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a ajánlott küldeményként történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. A terméket  a Magyar Posta Zrt. szállítja ki.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Vásárló a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a 1034 Budapest, Tímár u 13/a alatti stúdióban, előre egyeztetett időpontban. Az átvétel legkorábbi időpontjáról az Eladó emailben értesíti a Vásárlót. Az átvétel ingyenes.

Kiszállítás költsége

A kiszállítás költsége a mindenkori Magyar Posta Zrt. díjszabása alapján történik.

Kiszállítás határideje

A megrendelés postára adásának  határideje a pénz beérkezését követően 1-5 munkanap. Amennyiben nem tartható ez a határidő az Eladó köteles értesíteni a Vásárló, aki dönthet a rendelés elállásáról.

Eladó – Felek eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

Az Eladó késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a.) az Eladó a szerződés teljesítését megtagadta; vagy

b.) a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.

V. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles@arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a könyvek, hanganyagok hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

Elállási jog fizikai termékek esetében

a.) A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles@arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a megrendelt termékek  hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

Workshopok, egyéni konzultációk lemondása

Tréninget lemondani kizárólag írásban lehet az admin(kukac) arcjoga.hu címen. A Szolgáltató visszaigazolja írásban., A két levél együtt igazolja a lemondást.

A tréning megkezdése előtt 10 nappal a tréning térítésmentesen lemondható,  és díjmentesen áttehető másik időpontra vagy beszámítható másik tréning részvételbe,  írásos megegyezés alapján. Szolgáltató által a Megrendelő felé 8 munkanapon belül.

A workshopon a Részvevő nem készíthet videofelvételt, hanganyagot. A tanfolyami részvétel nem jogosítja fel a tréningeken elhangzott információk, gyakorlatok harmadik személynek történő átadására.

VI. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

Az események és a hozzájuk tartozó weboldal, Facebook oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után-közlése csak Koós Viktória engedélyével lehetséges.

Az arcjoga.hu oldalon meghirdetett online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosai: Koós Viktória (e.v.)

VII. ELÉRHETŐSÉGEK

admin(kukac)arcjoga.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .