ÁSZF

cloud bitcoin miningcloudmining

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési feltételek

  1. JOGI HÁTTÉR – Az arcjoga.hu és minden aloldala – továbbiakban Oldal Koós Viktória tulajdona.
    Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a
  2. Email: admin@arcjoga.hu.
  1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár a vásárlóra nézve.
  2.  A szerződést a regisztrációs űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Koós Viktória (e.v.) -val kötöd.
    Cím: 1034 Budapest, Tímár u. 13/a

Email: admin@arcjoga.hu.

I.VÁSÁRLÁS

A Honlap történő vásárlás nincs regisztrációhoz kötve, így a Vásárlónak lehetősége van arra, hogy vendégként vásároljon a Honlapon.

E-book

Az e-könyvek a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges a fenti regisztrációtól függetlenül megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Online tanfolyam

Az online tanfolyam a honlap aldomainjein keresztül érhető el, azonban ahhoz, hogy a Vásárló e könyvekhez hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét. A név és az email cím megadását követően az Eladó elküldi a megadott email címre az adott e-könyvet. A megadott adatok törlését a Vásárló kérheti az admin (kukac) arcjoga.hu email címre küldött üzenetben vagy a hírlevél leiratkozás linkjére kattintva automatikusan.

Könyvek, oktatóanyagok, hanganyagok

A felsorolt termékek megrendeléséhez, hogy a Vásárló e könyvekhez, anyagokhoz, tréninghez  hozzájuthasson szükséges megadni a nevét és az email címét.

Workhsopok, tanfolyamok

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett tanfolyamok, képzések között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt szolgáltatást.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

A tanfolyamon Eladó azok számára tud helyet biztosítani, akik a tanfolyam díját/előleget  befizették! Túljelentkezés esetén a befizetés sorrendjét veszi figyelembe. A tanfolyamokat csak a minimális létszám (3 fő) megléte esetén áll módjában megtartani. A tanfolyam kedvezményes díja a jelentkezési határidőig érvényes, jelentkezési határidő után történő befizetés esetén a képzés teljes ára befizetendő.

Eladó a jelentkezést visszaigazoló e-mailben minden szükséges, a fizetésre vonatkozó információt és részletet megküld.

Regisztráció törlése

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni az ugyfelszolgalat@andio.biz e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Eladó haladéktalanul gondoskodik a regisztráció törléséről. Vásárló felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, illetve más szolgáltatás igénybevétele (pl. hírlevél feliratkozás, e-könyv igénylés) során megadott adatok törlését, Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

II. MEGRENDELÉS

Vásárló a Honlapon keresztül megrendelhető, kategóriákba rendezett termékek között a Honlap felső menüjében böngészhet, és választhatja ki a megrendelni kívánt terméket.

A rendelés feladása tehát a „Megrendelem” gombra kattintással történik, ami Vásárló számára fizetési kötelezettséget keletkeztet.

Termékek ára

A Honlapon megjelenített termékek vételára AAM módon van feltüntetve.

Adatbeviteli hibák javítása

Amennyiben a Vásárló a rendelés visszaigazolásban vagy a proforma számlában eltérést tapasztal, lehetősége van az adatbeviteli hibák javításának kérésére a megrendeles(kukac)arcjoga.hu címen., Kérheti a törlést, darabszám változtatást, szállítási, számlázási cím módosítását.
Ajánlati kötöttség, visszaigazolás
A Vásárló által elküldött ajánlat megérkezését az Eladó késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.E visszaigazoló e-mail Eladó részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Eladó és Vásárló között.Ha Vásárló rendelését már elküldte az Eladó részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 1 napon belül jeleznie kell az Eladó felé, a nem kívánt rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.
III. SZÁMLÁZÁS

A számlázás Papír alapon történik, a számlát a termékkel együtt postázzuk.

  1. A vásárlásról kiállított számlán az összeget forintban tüntetjük fel.
  2. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (admin@arcjoga.hu)

FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés, illetve postai csekkes befizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem adtál le rendelést)
2a.) Banki átutalás vagy befizetés – kizárólag FORINTBAN

Tóthné Koós Viktória
OTP bank:11773425-82142896

A számlán a végösszeg és minden részösszeg forintban fog szerepelni.

IV. KISZÁLLÍTÁS

A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a ajánlott küldeményként történik az online rendelés során a Vásárló által megadott címre. A terméket  a Magyar Posta Zrt. szállítja ki.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Vásárló a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a 1034 Budapest, Tímár u 13/a alatti stúdióban, előre egyeztetett időpontban. Az átvétel legkorábbi időpontjáról az Eladó emailben értesíti a Vásárlót. Az átvétel ingyenes.

Kiszállítás költsége

A kiszállítás költsége a mindenkori Magyar Posta Zrt. díjszabása alapján történik.

Kiszállítás határideje

A megrendelés postára adásának  határideje a pénz beérkezését követően 1-5 munkanap. Amennyiben nem tartható ez a határidő az Eladó köteles értesíteni a Vásárló, aki dönthet a rendelés elállásáról.

Eladó – Felek eltérő megállapodásának hiányában – a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

Az Eladó késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a.) az Eladó a szerződés teljesítését megtagadta; vagy

b.) a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben – és nem máskor – kellett volna teljesíteni.

V. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles@arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a könyvek, hanganyagok hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE UTÁNI ESETBEN

Elállási jog fizikai termékek esetében

a.) A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a megrendeles@arcjoga.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a megrendelt termékek  hozzád való eljuttatása ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A nem magánszemély, cégnévre/vállalkozásnévre kiállított számlát kérő ügyfeleket a törvény értelmében nem illeti meg a 14 napos elállás joga.

VI. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

Az arcjoga.hu oldalon meghirdetett online és személyes tréningjeinek jogtulajdonosai: Koós Viktória (e.v.)

V. ELÉRHETŐSÉGEK

admin@arcjoga.hu

 

Experienced assignment penning aid from an Aussie care having staff of capable editors, researchers and writers. Attain the best task aide now online essay writer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..