6 hetes ONLINE Arctorna videokurzus

Válaszd ki melyik programra van szükséged!

Tart velem a 6 hetes ÖRÖM ARCTORNÁN!

A nagy SZÉPSÉGutazás most kezdődik!

A legintenzívebb Anti-ageing terápia az arcnak, nyaknak, fejbőrnek! Segít, hogy visszaszerezd a szépséged – mindezt 100% -ban természetesen!!

A legjobb otthon végezhető arcjóga és arctorna gyakorlatok. Hétről hétre célzottan dolgoztatja meg az arcod.

Segítjük arcunk vér – és oxigénellátását, méregtelenítését.🔥Kioldjuk a mindennapi stresszt az arcizmainkból a nyak-és hátizmokból.🔥Az izomblokkok kioldásával hatással vagyunk a hormon-háztartásra, sejtszinten gyógyítjuk szerveinket, az egész testünket.🔥Megakadályozzuk a ráncok kialakulását, a már meglévő ráncokat kisimítjuk.

Íme a bevált recept, ami a legjobb eredményt garantálja.

42 nap! 36 + 15 + 3 video = 54 VIDEO!!! Alkalom arra, hogy szépülj és csak magaddal foglalkozz. A legjobb otthon végezhető arcjóga és arctorna gyakorlatokkal.

Ami garantált: Hétről hétre feszesebb arc, lazább nyak-és váll, egészségesebb szervek, kisimult lélek.

Íme a bevált recept, ami a legjobb eredményt garantálja.

Kuckózz be, készíts be egy csésze forró, aromás teát és szépülj velem!🥰

Minden hét egy újabb lehetőség a szépülésre.

Mi tartalmaz a 6 hetes online ARCTORNA PROGRAM?

Minden hétre az aktuális gyakorlatok videokkal,

ARCÉBRESZTŐ!!! Éleszd fel az arcizmokat!

Az 1-7 napon felélesztjük az alvó izmokat. A befeszült nyakat és vállat lazítjuk annak érdekében, hogy ezek a területek kellőképpen ellazuljanak és az arcizmok készen álljanak a munkára.

Tonizáló gyakorlatok

Elérkeztünk a 2. HÉT gyakorlataihoz. Az előző héten felébredt izmokat dolgoztatjuk tovább.

Tonizáló, izomtónus fokozó gyakorlatok

A 3. HÉT gyakorlatai az optimális izomtónus elérését célozzák meg. Ami túl feszes azt lazítjuk, ami petyhüdt feszesítjük.

Tonizáló, izomtónus fokozó gyakorlatok

A 4. HÉTen elkezdjük az arc alsó részének támasztó izmait erősíteni, az arc alsó részének izmait tónusba hozni és persze a szem sem maradhat ki.

Erősítő gyakorlatsor

Az 5. HÉTen az eddig felébredt és megdolgozott izmokat fogjuk kemény munkára. Ezen kívül csúcsszuper gyakorlatot tanulunk az orr-ajak barázda feltöltésére, a szem alatti táskák eltüntetésére és még egy kebel gyakorlat is belefér.

Total Facelift

A 6. HÉT a Total Facelift hete. ARCEMELÉS…ERŐSÍTÉS….RÁNCTALANÍTÁS….FELTÖLTÉS….!!!!

Ez már valóban az igazi arc(sz)építés. Kőkemény gyakorlatok azért, hogy a homlokráncok simuljanak, a szemöldök a helyére kerüljön. Az elvékonyodott ajkak újra csókos ajkakká váljanak, és az egész arc emelkedjen és újra kontúrossá váljon.

6 hetes kurzusban 35 +15+3 video

Napi 10-15 percben újra feszessé, ruganyossá teheted az arcod, nyakad, szem körüli területet, homlok ráncait simíthatod, szemöldök közötti vonalakat feltöltheted.

6 hetes Arcjóga Arctorna ALAP csomag 36 VIDEO Ára: 20.000 ,- forint

Vagy választhatod

6 hetes Arcjóga Arctorna TURBO csomag, 36 + 13+ + 3 = 54 VIDEO. EXTRA NYAK-ÉS TOKAGYAKORLATOKKAL Ára: 28.000 ,- forint

Az Arcjóga Arctorna online videok tartalma:

Arctorna 36 video a teljes arcra + 15 video a nyak-és toka feszesítésére.

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre:  laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A TURBO programhoz tartozik a Toka Móka nyak-és tokatornaprogram. A Toka Móka gyakorlatait zárt fészbuk csoportban tudod megnézni. A részvételedhez egy érvényes e-mailcím és egy működő Facebook profil szükséges. Ez csak a TURBO programra vonatkozik.

BÓNUSZOK (csak az 42 napos Arcjóga Arctorna TURBO csomag rendelése esetén). A bónuszokat a zárt fészbuk oldalon tudod megnézni.

# 1 BÓNUSZ: A toka kialakulásának 3 oka. Hogyan tudod elkerülni, hogy petyhüdt toka csúfítsa az arcod. Tényfeltáró video.

# 2 BÓNUSZ: Professzionális ápolás. Dekoltázs, nyak és tokamasszázs video

# 3 BÓNUSZ: Hogyan NE legyél “olvadó hóember”! Arckontúr emelés masszázs video

# 4 Zárt, támogató fészbuk csoport, ahol tudsz kérdezni.

HASZNOS INFOK:

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre:  laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férsz hozzá a videokhoz? Nincs tagdíj, nincs havi díj, egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Az aktuális hét oldaláról az előző hetekre is vissza tudsz lépni. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat.

Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Arcjóga arctorna TURBO. “

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

Mi történik a megrendelésed elküldése után:
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a termék árát a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az összeg beérkezése után küldöm az e-számlát és a belépési linket, jelszavakat.
 

Az online video kurzuokat az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Kérlek, hogy a számlázási adatokat pontosan töltsd ki!
A megjegyzés mezőbe írd be kérlek, hogy melyik videocsomagot kéred! ” Arcjóga Arctorna online videok vagy Arcjóga Arctorna TURBO csomagot.
A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

Melyiket választod?

 
 

Spam védelem

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a.) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.