Online video kurzusok

A részletes infokért, leírásért kattints a fotóra. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik a Neked való kurzus, szívesen segítek, írj az admin@arcjoga.hu címre.

15.000 Ft

V kontúr/Ovális Arc program online video kurzus. A program az arc alsó részét célozza meg és nagy erőkkel veszi fel a harcot a toka, a bulldogarc, a banyaáll és a megereszkedés ellen. 30 napon át napi 5 perc gyakorlással.

9.500 Ft

Horkolás terápia – hanganyag Teszteld le milyen okai lehetnek a horkolásodnak. Jól követhető napi gyakorlatok, részletes magyarázatokkal. Életre szóló befektetés neked és a párodnak.

28.980 Ft

A TOTAL FACELIFT online video kurzus a kedvelt workshopom témája, gyakorlatai rendszerbe szedve. A workshopom szinte összes gyakorlatát lefedi a program. Bónuszként AUDIO hanganyagot is, így akár napi szinten tudsz gyakorolni.

20.000 Ft

28 napos alapozó Arctorna online video kurzus az Arcjóga Arctorna könyv és CD gyakorlataival, lépéséről lépésre, rövid, lényegre törő videokkal. Kezdő pogram.

28.000 Ft

6 hetes alapozó Arctorna online video kurzus az elhivatottaknak. Lépésről lépésre erősíti a teljes arcot. 6 héten keresztül napi gyakorlatok +extra Toka-nyak program. Kezdő ÉS haladó program egyben.

12.500 Ft

Toka Móka!! Néha vicces, máskor inkább brutál erős nyak és tokagyakorlatok, arc aló részét emelő módszer, masszázsfogásokkal.

16.000 Ft

Az abszolút kedvencetek! Beauty Face 4×10 perces programok elfoglalt hölgyeknek. Reggeli rutin, Homlok és szemtorna, arc alsó részének tornája, esti rutin.

28.990 Ft

Beauty Queen 4×10 perces videok elfoglalt hölgyeknek, Reggeli és esti szépségrutinnal + Beauty Face + „V kontúr” Ovális Arc program

15.000 Ft

Perfect Lips! a száj körüli terület erősítésére, ajaktöltés természetesen. Fogszabályzót viselőknek, asszimmetrikus száj esetén, bajuszráncok, elvékonyodott ajak esetén.

18.000 Ft

Arcreform Interaktív KIT, Könyv, extra hanganyag, online videok, Arcjóga eszközök, Beauty kesztyű arctisztításhoz és masszázshoz, mindez egy csomagban

Csomagonkénti egyedi árak

Szépségcsomagok, könyv, online videokurzus és szépségeszközök és Arc kinezio tape video tartalommal. Válaszd ki a számodra megfelelőt. Kortalan szépség, Anti-ageing, Arcreform, Feszes Arc szépségcsomagok.