RÁNC STOP!

Tanfolyamok, mellyel az arc(sz)építés titkos tudásának birtokosa lehetsz.

Jelenleg kizárólag online tartok órákat, workshopot. Remélem mielőbb tudunk újra személyesen találkozni, szépülni, örömködni. Vigyázzatok magatokra!!! 

Amire tudsz jelentkezni:

  1. Online Egyéni Arcjóga arctorna óra, konzultáció 5.000 Ft/45 perc
  2. Online Egyéni Arcjóga arctorna workshop  20.000 Ft
  3. Online Csoportos Arcjóga arctorna workshop áprilisban, ha érdekel, kérlek jelezd! 12.000 Ft
  4. Online Állkapocstorna 12.000 Ft

TOVÁBBI INFOK: https://arcjoga.hu/4439-2/egyeni-konzultacio/

Arcjóga arctorna® alaptanfolyam

A tréning célja:  a legfontosabb arc-fej-nyak  speciális gyakorlatsorok elsajátítása, melyek lehetővé teszik az otthon végezhető egyéni gyakorlást. Az arc mimikai izmainak erősítése, a gyakorlatok pontos kivitelezése, ami által a bőr feszesebbé, ruganyosabbá válik. A gyakorlatok fokozzák a bőranyagcserét, a méreganyagok ürülését, a ráncok halványulnak, a bőr bársonyos, hidratált lesz. Az arcizmok időskori sorvadása késleltethető, a rágóképesség megtartható. 

Időtartam: 1×5 óra. >>>TOVÁBBI INFOK<<<


 Arcjóga arctorna® gyakorló óra

Erős, csoportos arcépítő gyakorló óra, ahol a résztvevőknek lehetősége van az Arcjóga arctorna gyakorlatokat  csoportban, vidáman, lendületesen hasznosítani. Az órák intenzív mozgássorokkal biztosítják az arcizmok erőnlétét és az arc további formálását.

Időtartam: 50-55 perc >>>TOVÁBBI INFOK<<<


Egyéni Óra

Időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél a meghirdetett csoportos tanfolyamon? Egyéni problémák, egyénre szabott gyakorlatok, rugalmas időpontok. >>>TOVÁBBI INFOK<<<


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..