Horkolás terápia program hanganyag

Eleged van a kialvatlanságból, a fáradtságból, a horkolásból?

Horkolásterápia a horkolni nem akaró hölgyek és urak speciális igényeire szabva

A HORKOLÁSTERÁPIA hanganyag speciális gyakorlatokokkal

Nem túlzok ha azt állítom, hogy a horkolás borzasztó dolog. Soha nem tudod kialudni magad, állandóan fáradtsággal küszködsz. Csökken a teljesítőképességed, nem tudsz figyelni a munkádra.

A párod készül átköltözni a másik szobába vagy már át is költözött mert nem bírja elviselni a horkolásod.

A horkolás veszélyes dolog, alvási apnoe és más egyén szervi probléma is lehet belőle. Vagy éppen a szervo probléma miatt horkolsz.

Ha eleged van a horkolásból és szeretnél fitten, kipihenten ébredni és elég elszánt vagy akkor de csakis akkor vágj bele a Horkolásterápia kurzusba

FONTOS! A Horkolásterápia kurzus NEM helyettesíti az orvosi kivizsgálást.

Horkolásterápia hanganyag mit tartalmaz?

✔️ Feltérképezzük a horkolás lehetséges okait

✔️ A problémádnak megfelelő gyakorlatok megismerése

✔️ Speciális lazító gyakorlatok, légzések a túlfeszült izmok lazítására

✔️ Speciális KEZDŐ PROGRAM gyakorlatok

✔️ Speciális KÖZÉPHALADÓ PROGRAM gyakorlatok

✔️ Speciális HALADÓ PROGRAM gyakorlatok

A HORKOLÁSTERÁPIA hanganyag ára BEVEZETŐ ÁRON : 9.500 Ft

Koós Viki 1992 óta foglalkozik a szépségápolással, a hölgyek szépítésével. 2007-ben létrehozta a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki Arcjóga arctorna módszert. Úgy véli, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Filozófiája szerint az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetők a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt nők igényeihez.

HASZNOS INFOK/ VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A videokurzushoz való hozzáférésed regisztrációhoz kötött.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férek hozzá a videokhoz? Nincs tagdíj, nincs havi díj, egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat.

Hogyan tudok fizetni? Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

Hol tudom megnézni a videokat? A videokat zárt oldalon tudod megnézni, ami REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Beauty Queen videokurzus. „

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

MEGRENDELEM

 
 

Spam védelem

arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.