Arcjóga® arctorna trénerek

A sikeres vizsgát tett Arcjóga® arctorna trénerek érvényes tréner – licenciaszerződéssel és oklevéllel rendelkeznek, melyet kötelesek a képzésen jól látható módon kihelyezni, vagy megmutatni a hallgatóknak a bizalom erősítése céljából.

Trénerképzés bővebb info ITT

 Az Arcjóga® arctorna tréningen a tréner az elsajátított, otthoni gyakorlást segítő kezdő mozgásanyagot tartalmazó  eredeti Arcjóga® arctorna oktatóhanganyagot (CD-t) és Arcjóga Arctorna® könyvet tud számodra biztosítani térítés ellenében.

DSC04790

Arcjóga arctorna trénerképzés kávészünet

 Kizárólag a listákban szereplő trénerek rendelkeznek az aktuális ismeretekkel és jogosultak a Koós Viki Arcjóga® arctorna név alatt futó módszerek oktatására.

FONTOS:
A listákon nem szereplő oktatók/trénerek nem rendelkeznek a módszereim oktatásához szükséges engedéllyel és jogosultsággal!
Tevékenységükért semmilyen felelősséget nem tudok vállalni.

DSC05383

Trénerképzés bővebb info ITT

Trénerlista

Haladó képzést végzett kiemelt trénerek

Harmann Anita fotóDr. Harmanné Vágó Anita

Székhely: Dr. Harman Esztétikai Fogászati Centrum  Nyíregyháza
Elérhetőség: https://drharman.hu/

Mátrai Anita

Székhely:Budapest, IV. kerület
Elérhetőség: http://www.arcjogainfo.hu/

Téren Adrienn

Adri fotóSzékhely: Colonia Szépségszalon (Téren Adrienn) 8200 Veszprém, Láhner György utca 4.

Elérhetőség: https://www.terenadrienn.com/

Fürjes -Benke Mária Éva

Fürjes ÉvaSzékhely: London, Budapest
Elérhetőség: 06 20 416 4162, www.rhevital.com/hu

 

Trénerek

Czeglédi Edit Hanga

Eiler Edina
Galiczné Balázs Viktória
Cserhalmi Miriám
Fazekas Zsuzsanna
Felföldi Anikó
Diósné Mohácsi Mónika
Hauser Bernadett
Jáger Anikó
Janecskó Anikó
Kálló Veronika
Kátai Csilla
Kuhár Adrienn
Methling Zsuzsanna
Nagyné Martinek Anikó
Ősi Ildikó
Pintér Krisztina

Rottenbacher Mónika

Szabó Anita
Szlameniczky Zita Éva
Sztarahorszki Helga
Tenják Hedvíg Tímea
Túriné Dobó Zsuzsanna

 Trénerek bemutatkozása:

Mohácsi Móni fotóDiósné Mohácsi Mónika

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél szám:1518

 vegyésztechnikus, masszőr

 A sport mindig fontos és elengedhetetlen része volt az életemnek. Rengeteg energiával tölt fel, valamint stresszoldó hatása miatt is szükségessé vált a kiegyensúlyozottságom érdekében.
 Mivel az első benyomást az arcunk adja, így rendkívül lényeges, hogy úgy törődjünk vele, mint a testünk többi izmával. Az arc izmai is ugyanúgy működnek mint a test izmai, ha nincsenek tudatosan, rendszeresen megdolgoztatva elgyengülnek, petyhüdtté válnak. Masszőrként nagyon fontos számomra vendégeim testi és lelki harmóniája! Az arcjóga arctornával megtaláltam azt a természetes módszert, aminek segítségével még többet tudok nyújtani nekik.
Szeretettel várok mindenkit!
 
Székhelyem:Debrecen
Elérhetőségem: +36-30/991-0744

Galiczné Balázs Viktória

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél szám:1511

 Az élet úgy hozta, hogy hobbimat vállalkozássá „kellett” alakítanom. Natúrkozmetikai termékeket készítek – szappanokat, fürdő termékeket, arcápolási készítményeket stb. Mindig is fontos volt számomra a természetesség, a természetközeliség. Ez 2 gyerekes anyaként még erősebb lett az évek során Viki tanfolyamának hirdetését a férjem találta meg. Részt vettem a workshopon és én egyből bele szerettem. Ha már kívülről törekszek a legtermészetesebben ápolni a bőrömet, megtaláltam azt a módszert, amivel belülről is tudom az évek múlását lassítani. A trénerképzés egy fantasztikus lehetőséget adott a számomra a több lábon való álláshoz. Lakhelyem, Írországban ez egy teljesen új módszernek bizonyul. Szeretném minél több nőnek megtanítani ezt a „stay-young secret” methodust.

Székhelyem: Írország, Gorey

Elérhetőségem: https://www.facebook.com/balazsviki?fref=ts
 

Zalai Majorcsik Gertruda

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1509

Székhelyem: Szlovákia, Dunajska Streda

Elérhetőségem: 09480998092
gertipilates@gmail.com

Fürjes ÉvaFürjes -Benke Mária Éva

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1508

Fürjes-Benke Mária Éva természetgyógyász vagyok. 1999 óta praktizálok mint kineziológus, valamint  2010 óta hajgyógyászként is tevékenykedek, illetve ez évtől már mint Arcjóga / Arctorna trénerként is segítek a hozzám fordulóknak.  Számomra fontos a külső és belső harmónia megteremtése. A 17 éves kineziológiai és energia gyógyító munkám /Pránanadi/ során tapasztaltak és visszaigazolások szerint megvagyok győződve hogy mindenkiben sokkal nagyobb potenciál van mind a belső erőforrásait, mind az öngyógyító erőit tekintve mint amit valaha is feltételezett eddig magáról. A bennünk lévő lehetőségek felderítésében tudok segíteni a tudásommal most már az Arcjóga /Torna módszer segítségével is. A Koós Viki által kidolgozott Arcjóga / Arctorna módszerében is ezen alapelveket és törekvésekt találtam meg egy újabb fontos területen. Az Arcjóga / Arctorna rendszere nagy hangsúlyt helyez a testtudatosságra, az önmagunkra és  belsőnkre való figyelésre, a testünk feszültség mentesítésre és lazítására is az arc- és nyakizmok tudatos tornáztatása mellett. Természetes velejáróként  tapasztalhatjuk az arcon lévő reflex-zónák és akupresszúrás pontok  stimulálásával a jótékony hatást a belső szerveink és az egész szervezetünk állapotára is.

Természetesen az arcunknak, úgy mint a hajunk állapotának meghatározó szerepe van a külsőnk szempontjából is és így érthető, hogy szeretnénk jó karban tartani őket. Az Arcjóga / Arctorna módszernek az elsajátításával természetes módon tudunk hatni a szépségünk és fiatalságunk minél tovább való megtartására vagy újbóli felfedezésére…..
Szeretettel várok minden érdeklődőt:
Fürjes-Benke Mária Éva
Székhelyem: London, Budapest
Elérhetőségem: 06 20 416 4162

www.rhevital.com/hu

Methling ZsuzsaMethling Zsuzsanna

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1510

Környezetvédelmi technológiát kifejlesztő cég résztulajdonosaként az élet minden területen a természetes megoldások érdekelnek. Ezért, mikor a fiatal arc illetve a friss kisugárzás megőrzése céljából az interneten keresgéltem, örömmel bukkantam Koós Viki oldalára.
Egy hétvégi workshopjan a gyakorlatokat elsajátítva a rendszeres edzések eredménye olyan meggyőző volt, hogy elhatároztam, ne csak a magyar hölgyek, hanem lakhelyem -Ausztria, és elsősorban Bécs – lányainak is legyen lehetősége birtokába jutni ennek a csodálatos arcjoga arctorna methodusnak.
Ezért végeztem el az edzői tanfolyamot.

Ich bin  Mitinhaberin einer Firma die eine Technologie für den Umweltschutz entwickelt hat und interessiere mich für natürliche Lösungen in allen Bereichen des Lebens. Aus diesem Grund war ich sehr erfreut, als ich die Internetseite von Frau Viki Koos entdeckte während ich nach natürlichen Lösungen für den Erhalt einer jugendlichen Haut und Ausstrahlung suchte. Nach Teilnahme an ihrem Workshop wendete ich die erlernten Übungen regelmäßig an. Seitdem zeigt mein Spiegelbild ein überzeugendes Resultat. Ich habe mich nun entschlossen es den Frauen in Wien zu ermöglichen diese wunderbaren Gesichtsyoga Übungen kennenzulernen und anzuwenden.Aus diesem Grund absolvierte ich die Gesichtsyoga Trainer Ausbildung bei Viki Koos und habe diese mit Erfolg abgeschlossen.

Székhelyem: Ausztria, Bécs

Elérhetőségem: susanna.methling@gmail.com

jóóóóTéren Adrienn

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1504

1998- ban kozmetikus-masszőrként végeztem.
Pályafutásom alatt mindig is kerestem a legjobb,
legtökéletesebb módszert ami segít megőrizni a
szépségünket. Körülbelül 3 éve figyeltem fel
Koós Viki  az Arcjóga arctorna módszer megalkotójának számos média szerepléseire. Már akkor realizálódott bennem, hogy ez az a természetes fiatalító tevékenység amit kerestem 🙂
Örömteli érzés tapasztalni ennek a kitűnő módszernek a szépítő, frissítő hatását, így bátran és szívből ajánlhatom mindenkinek. Minden kedves hölgyet és urat szeretettel várok a tréningeimre.

Székhelyem:a Balaton déli partján, Balatonbogláron.
Elérhetőségem:+36 30/ 624 -8807

MirjamCserhalmi Miriám

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1503

 Pszichológus

Régóta foglalkoztatott a biológiai öregedés összefüggése a lélektannal. Az öregedés egy természetes, biológiai folyamat, viszont manapság egyre többször találkozhatunk az idő előtti öregedés kifejezésével is. Munkám során tapasztaltam, ha egy lelki problémát huzamosabb ideig nem tudunk megoldani, az nyomot hagyhat arcunkon, idősebbnek tűnhetünk valódi korunknál.
Mint azt tapasztalhatjuk, a külső sokban befolyásolja az embert életvitelében. A ráncok megjelenése a legtöbb emberben önértékelési problémát okozhat, mely kihat a párkapcsolatra, a munkára, az egész életére. Szeretnem megismertetni ezt a módszert mindazokkal,  akik természetesen és hosszabb távon szeretnék megőrizni arcuk fitt és vonzó külsejét , ami így nemcsak bizonyos pszichés problémákat előz meg, hanem önbizalmat ad bármiféle orvosi beavatkozás nélkül.

Székhelyem: 
 Kaposvár, 7400 Hunyadi J.u. 4.
 Budapest, 1077 Rózsa u. 23-25.     
Elérhetőségem: miriamcserhalmi@gmail.com

Hedvig fotóTenják Hedvig Tímea

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1502

 védőnő, gyógyszertári asszisztens, reflexológus, Schüssler tanácsadó

Bemutatkozás helyett:
Nem magamról írok mert az életedben Te vagy a legfontosabb,Te vagy a központ. A szeretteid akkor érzik jól magukat ha boldog vagy. A boldogsághoz fontos a testi, lelki harmónia. Ezért fontos az is,hogy ha tükörbe nézel, elégedett legyél azzal amit látsz. George Orwell szerint mire elérjük az ötvenet,olyan arcunk lesz, amilyet megérdemlünk. Szerintem minden nő a legjobbat érdemli. Na, jó a pasik is. Törődj magaddal, a lelkeddel, testeddel! Becsüld meg, vigyázz rá, adj meg mindent amire szüksége van, kényeztesd!

Ebben szeretnék segíteni Neked. Szépülj velem!

Székhelyem:Nyíregyháza
Elérhetőségem: hedvig.tenjk@yahoo.hu
Telefon: +36 70/381- 1912

Fazekas Zsuzsanna

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1505

2009-ben végeztem kozmetikusként. Mivel mindig is érdekelt a szépségápolás- és megőrzés, ezért az Arcjóga arctorna is egyből felkeltette az érdeklődésemet. Miután megbizonyosodtam a módszer hatékonyságáról, elvégeztem a trénerképzést, hogy minél több lehetőséget biztosíthassak vendégeimnek a fiatalságuk megőrzéséhez. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok!

Székhelyem: Érd
Elérhetőségem:arcjogatorna@gmail.com
Telefon: +36 70/616-6900

Ősi Ildikó

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1501

Theta Healing tanár, konzulens

Arcunk belső világunk kivetülése, érzelmeinkről árulkodik, akárhogy próbáljuk titkolni. Így nem csak egész testünkért és lelki állapotunkért, de arcunk állapotáért is felelősséggel tartozunk. Nagyon sok emberben már az öregedés szó hallatán is negatív érzelmek, gondolatok születnek. A ráncok láttán pedig kétségbeesnek és téveszmék alakulnak ki bennük, például „nem vagyok elég szép”, „nem vagyok már fiatal”. Nagyon fontos a külső test és a belső lélek közötti egyensúly, hogy az életet boldogan, kiegyensúlyozottan éljük. Itt a legjobb helyen jársz, hiszen az arcjóga arctorna módszerévelegyszerre ápolod a külsőt és a belsőt, mindezt természetesen. Amikor találkoztam a módszerrel nem volt kérdés, hogy tanítani szeretném.

Kész vagy vállalni a felelősséget? Akkor gyere és tarts velem a tanfolyamon!

Székhelyem: Dunaújváros
Elérhetőségem:www.arcjoga-arctorna.hu
Telefon: +36 30/9643698

Kátai Csilla

okleveles arcjóga® arctorna tréner

Oklevél nytsz.: 1521

Még 2017-ben figyeltem fel az arctornára. Nagyon megtetszett, mert érdekesnek találtam magát a módszert.
Mivel ez egy alternatív szépségprogram, az eredmény pedig szorgalmas gyakorlással garantált, így 2018-ban elvégeztem a trénerképzést és azóta Győrben és környékén szervezek tanfolyamokat. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és szeretettel várok mindenkit a tanfolyamaimon, hogy együtt szépüljünk ezzel a
nagyszerű, természetes módszerrel!

Székhelyem: Győr
0670/633-03-08
Facebook: arctorna csilla győr

Szeretnél csatlakozni hozzánk?

Trénerképzés bővebb info ITT

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .