Arcjóga arctorna workshop online kurzus

Total Facelift online videokurzus?

” Total Facelift” Program igényes, elfoglalt hölgyek speciális igényeire szabva

A non plus ultra, hogy ez aztán abszolút beilleszthető a napi szépségrutinodba.

A „Total Facelift Program videokurzus arcjóga és arctorna edzésen keresztül vezet el, az arc fiatalabb, kontúrosabb és egészségesebb megjelenéséhez

Az évek alatt nagyon sokan megfordultatok nálam workshopon, egyéni workshopon, gyakorló órákon.

A workshop elvégzése után sokan azt mondtátok, hogy egy idő után elmúlik a motiváció. Milyen jó lenne ha a gyakorlatok, útmutatásokhoz bármikor hozzáférhetnétek, amikor csak szükségetek van rá.

Mindenképpen segíteni szerettem volna ezért összegyúrtam az online kurzusaimat, szelektáltam, kidobtam, újrahasznosítottam, felforgattam, felvettem,

És íme a végeredmény:

A KOÓS VIKI ARCJÓGA ARCTORNA TOTAL FACELIFT témája, gyakorlatai tematikusan rendszerezve . A workshopom gyakorlatait találjátok a programban.

Mivel az eredmény a gyakorláson múlik ezért hozzátettem a programhoz bónuszként Gyakorló óra hanganyagot is, így akár napi szinten tudsz gyakorolni.

Tudom, hogy nem szerettek és nem is tudok órákat szépítkezni, ezért az általam létrehozott edzések gyors, 10-15 perces arcedzésként használhatók az arc fittségének, egészségének megőrzésére, tonizálására, az arc vonalának megemelésére és az arcizmok ellazítására, de együttesen is gyakorolhatók egy teljes napi anti-ageing terv kialakításához.

✔️ Total Facelift a Workshopom gyakorlatai részletes magyarázatokkal. Extra könnyű és komfortos navigációs rendszerrel.

✔️jelenleg 33 tematikus video áll a rendelkezésedre a programban

✔️Homlok gyakorlatok

✔️Szem területének tornája

✔️ Nyak és toka területének fiatalítása

✔️ Arcot alulról támasztó izmok erősítése avagy hogyan emeljük az arcunkat a gravitáció ellenében

✔️ Masszázsok

BÓNUSZOK

✔️ Gyakorló órák hanganyag lazítás, állkapocstorna

✔️ Gyakorló órák hanganyag homlok

✔️ Gyakorló órák hanganyag száj területe

✔️ Dinamikus gyakorlatsor az arc egészére

✔️ Tagság a rt, támogató fészbuk csoportba

A Total Facelift online video kurzust tagsági díjjal tudod megvásárolni

A Program 1 éves kedvezményes tagsági díja : 28.980 Ft/év, vagyis 2.415 Ft havonta

Ha szeretnéd kipróbálni, 1 hónapra a havi díja: 7.890 Ft

Kukkants bele a pogramba:

Koós Viki vagyok 1992 óta foglalkozom a szépségápolással, a hölgyek szépítésével. 2007-ben létrehoztam a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki Arcjóga arctorna módszert. Úgy vélem, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Filozófiám szerint az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetők a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt, igényes és tudatos nők igényeihez.

HASZNOS INFOK/ VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A videokurzushoz való hozzáférésed regisztrációhoz kötött.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férek hozzá a videokhoz? Tagdíjad 1 évre szól nincs havi díj, évi egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat. 12 hónap múlva meghosszabbíthatod az éves előfizetésed. Tehát ha december 01-én vásárolod meg az éves tagságot, akkor 2023. december 31-ig érvényes.

Hogyan tudok fizetni? Fizetni átutalással tudsz.

Hol tudom megnézni a videokat? A videokat zárt oldalon tudod megnézni, ami REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Total Facelift videokurzus „

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

Kérlek a számlázási adatok mezőt pontosan töltsd ki!

 
 

Spam védelem

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a díjbekérőt, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az utalásod után az e-számlát és a belépési kódot elküldjük az emilcímedre.


A Total Facelift online videokurzust az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.