BEAUTY FACE videok

Feszesebb bőr és tónusosabb arc természetes módon az elfoglalt hölgyek speciális igényeire szabva

A BEAUTY FACE video kurzus különleges arcjóga arcgyakorlatai és masszázstechnikái segítenek az arc fiatalabb és egészségesebb megjelenésében

A program segít az arc fittségének, egészségének megőrzésében, az arc vonalának megemelésében és a feszült arcizmok ellazításában. Egy teljes napi anti-ageing szépségrituálé.

  1. REGGELI SZÉPSÉGRITUÁLÉ- 7 OKTATÓVIDEO, a kiválóan összeállított arcjóga gyakorlatokból és az arcébresztő reggeli masszázsfogásokból. A szakértő által összeállított rituálé átsegít a mindennapok kihívásain.

2. GYAKORLATOK A HOMLOK ÉS SZEM területére – 8 OKTATÓVIDEO Különleges és extra gyakorlatsor a homlok simaságáért és a ragyogó szemekért. Különösen akkor ajánlott, ha keveset aludtál vagy sokat ülsz a számítógép előtt.

3. SZAKÉRTŐI ARCGYAKORLATOK AZ ARC ALSÓ RÉSZÉRE 8 OKTATÓVIDEO. Az arc emelése az ajkak, szájzug fiatalítása állkapocs és nyakgyakorlatok segítségével.

4. ARCJÓGA ESTI, ELCSENDESÍTÓ RITUÁLÉ – 5 OKTATÓVIDEO Nyugalom és relax gyakorlatok kiegészülnek a fantasztikus arc feszültségoldó masszázstechnikával és az éjszakai krém helyes felvitelének mozdulataival.

A BEAUTY FACE kurzus mit tartalmaz?

✔️ 28 tematikus, szakértő által összeállított videok, arcjóga gyakorlatokal és masszázsmozdulatokkal

✔️ Csodálatos Arcjóga arcébresztő REGGELI RUTIN– t, hogy jól kezdődjön a napod és a folytatás is.

✔️ Arcjóga az arc felső részére Extra gyakorlatok, mozdulatsorok a tónusos és sima homlokért és a ragyogó szemekért.

✔️ Arcjóga arcemelő gyakorlatok arc alsó területére Arcjóga gyakorlatok az arc vonalának emeléséért az ajak, áll, állkapocs és nyakgyakorlatok segítségével.

✔️Arcjóga esti rituálé, SEJTMEGÚJÍTÓ, nyugalom és relax gyakorlatok ESTI RUTIN

✔️Biztonság: ha még soha nem arcjógáztál vagy nem masszíroztad az arcod, a szakértői videok segítségével profi módon fogod tudni csinálni.

✔️ Önbizalom és feltöltődés: az arcjóga gyakorlatok energiával töltenek fel. Mindennap pár perc törődés magaddal, a lelkednek is jót fog tenni.

✔️ BÓNUSZ: Ha ezt csinálod akkor soha többet nem kell aggódnod a homlok-és a szemöldök közötti ráncok miatt!

KINEZIO TAPE használata a fókuszráncokra, hogyan tedd fel a TAPE-et, milyet használj, mire jó…mindezt a videoban megmutatom.

✔️ BÓNUSZ: Hogyan készítsd elő a szemed sminkelését ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

✔️ BÓNUSZ: Vérpezsdítő Tüsilabdás masszázs, az arckrémezés előtt extra hatásos, jobban beszívódnak a krémek.

„Kipróbáltam az új beauty face videókat. Szuper, nagyon jól esett, frissítő volt, szinte ragyog az arcom 🌞🌞🌞. Beillesztem a reggeli rutinba. Az estieket is kipróbálom hamarosan 😃 köszi Viki” V. E.

Ha most leadod a rendelésed, egyedülálló árban részesülsz.

A 28 vezetett video, A BEAUTY FACE Arcjóga online video kurzus ára: MOST 16.000 Ft 19.800 Ft helyett, az első 100 vásárlónak. Amint MEGVAN a 100 vásárló, az egyedi áron már nem tudod megvásárolni a programot.

1992 óta foglalkozom a szépségápolással, a hölgyek szépítésével mint kozmetikus. 2007-ben létrehoztam a ARCJÓGA elnevezést és a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki Arcjóga @ Arctorna módszert. Kozmetikusokat és háziasszonyokat oktatok a professzionális Arcjóga & Arctorna módszerre, arctrénereket képzek. Segítek megismerni az eredeti és szakértő által összeállított abszolút biztonságos és hatékony ARCJÓGA gyakorlatokat. Úgy vélem, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetők a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt nők igényeihez.

HASZNOS INFOK/ VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A videokurzushoz való hozzáférésed regisztrációhoz kötött.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férek hozzá a videokhoz? Nincs tagdíj, nincs havi díj, egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat.

Hogyan tudok fizetni? Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

Hol tudom megnézni a videokat? A videokat zárt oldalon tudod megnézni, ami REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Beauty Queen videokurzus. „

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

MEGRENDELEM

 
 

Spam védelem

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a díjbekérőt, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az utalásod után az e-számlát és a belépési kódot elküldjük az emilcímedre.


A Beauty Face és Beauty Queen online videokurzust az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.