Beauty Face Arcjóga videok

TAVASZI MEGÚJULÁS

A 10 perces természetes arcplasztika 4 az 1-ben az igényes, elfoglalt hölgyek speciális igényeire szabva

A Beauty Face videokurzus, 4×10 perces arcjóga edzésen keresztül vezet el, az arc fiatalabb és egészségesebb megjelenéséhez

Ezek az edzések gyors, 10 perces arcedzésként használhatók az arc fittségének, egészségének megőrzésére, tonizálására, az arc vonalának megemelésére és az arcizmok ellazítására, de együttesen is gyakorolhatók egy teljes napi anti-ageing terv kialakításához.

  1. Jó reggelt ! Arcjóga arcébresztő (10 perc) MÉREGTELENÍTŐ DETOX, Fiatalító , az arc teltségét fokozó arcgyakorlatok, masszázsok. Kollagén-elasztin termelést elősegítő fogások.

2. Arcjóga az arc felső részére (10 perc) Extra gyakorlatok a tónusos és sima homlokért és a ragyogó szemekért.

3. Arcjóga arcemelő gyakorlatok arc alsó területére (10 perc) Arcjóga gyakorlatok az arc vonalának emeléséért az ajak, áll, állkapocs és nyakgyakorlatok segítségével.

4. Jó éjt! Arcjóga esti rituálé, nyugalom és relax gyakorlatok (10 perc) SEJTMEGÚJÍTÓ Arcjóga masszázs és lazító technikák az arc feszültségének oldásárára, éjszakai krém felvitele.

Beauty Face arcjóga kurzus mit tartalmaz?

✔️ Jó reggelt ! TAVASZI MÉREGTELENÍTÓ Arcjóga arcébresztő REGGELI RUTIN (10 perc)

✔️ Arcjóga az arc felső részére (10 perc) Extra gyakorlatok a tónusos és sima homlokért és a ragyogó szemekért.

✔️ Arcjóga arcemelő gyakorlatok arc alsó területére (10 perc) Arcjóga gyakorlatok az arc vonalának emeléséért az ajak, áll, állkapocs és nyakgyakorlatok segítségével.

✔️ Jó éjt! Arcjóga esti rituálé, SEJTMEGÚJÍTÓ, nyugalom és relax gyakorlatok ESTI RUTIN (10 perc)

✔️1. BÓNUSZ: Ha ezt csinálod akkor soha többet nem kell aggódnod a homlok-és a szemöldök közötti ráncok miatt! A RÁNCSIMÍTÓ KINEZIO TAPE a homlokráncok ellen, hogyan tedd fel a TAPE-et, milyet használj, mire jó…mindezt a videoban megmutatom.

✔️ 2. BÓNUSZ: Hogyan készítsd elő a szem sminkelését ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

✔️ 3. BÓNUSZ: Reggeli, frissítő Kanálmasszázs a szem környékére

✔️ 4. BÓNUSZ: Ránc simító Kanálmasszázs a homlokráncokra

✔️ 5. BÓNUSZ: Érzéki Kanálmasszázs a szexi ajkakért

✔️ 6. BÓNUSZ: Gua sha masszázs amolyan ránc radírozó módon

✔️ 7. BÓNUSZ: Vérpezsdítő Tüsilabdás masszázs

✔️ Zárt, támogató fészbuk csoport, ahol tudsz kérdezni, segítek Neked.

“Kipróbáltam az új beauty face videókat. Szuper, nagyon jól esett, frissítő volt, szinte ragyog az arcom 🌞🌞🌞. Beillesztem a reggeli rutinba. Az estieket is kipróbálom hamarosan 😃 köszi Viki” V. E.

A Beauty Face arcjóga online video kurzus ára: 15.000 Ft

vagy választhatod a Beauty Queen csomagot:

Beauty Queen csomag: Beauty Face videok + “V” kontúr-Ovális Arc videokurzus EGYÜTT 29.890 Ft az EXTRA BÓNUSZOKKAL

!EXTRA BÓNUSZOK a Beauty Queen csomaghoz!

✔️ 1. BÓNUSZ: Ha ezt csinálod akkor soha többet nem kell aggódnod a szemöldök közötti ráncok miatt!A RÁNCSIMÍTÓ KINEZIO TAPE a homlokráncok ellen, hogyan tedd fel a TAPE-et, milyet használj, mire jó…mindezt a videoban megmutatom.

✔️2. BÓNUSZ: Hogyan készítsd elő a szem sminkelését ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

✔️3. BÓNUSZ: Reggeli, frissítő Kanálmasszázs a szem környékére

✔️ 4. BÓNUSZ: Ránc simító Kanálmasszázs a homlokráncokra

✔️5. BÓNUSZ: Gua sha masszázs amolyan ránc radírozó módon

✔️6. BÓNUSZ: Vérpezsdítő Tüsilabdás masszázs

✔️ 7. BÓNUSZ: Ajakápolási rutin. Cserepes, repedezett szájjal csókot dobni? Ugye milyen kiábrándító lehet? Kövesd a napi, heti ajakápolási rutint, megmutatom én hogyan csinálom.

✔️8. BÓNUSZ: Érzéki Kanálmasszázs a szexi ajkakért

✔️ 9 BÓNUSZ: Ajak feletti ránc radírozása Gua sha-val

✔️Zárt, támogató fészbuk csoport, ahol tudsz kérdezni, segítek Neked.

Koós Viki 1992 óta foglalkozik a szépségápolással, a hölgyek szépítésével. 2007-ben létrehozta a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki Arcjóga arctorna módszert. Úgy véli, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Filozófiája szerint az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetők a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt nők igényeihez.

HASZNOS INFOK/ VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A videokurzushoz való hozzáférésed regisztrációhoz kötött.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férek hozzá a videokhoz? Nincs tagdíj, nincs havi díj, egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat.

Hogyan tudok fizetni? Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

Hol tudom megnézni a videokat? A videokat zárt oldalon tudod megnézni, ami REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Beauty Queen videokurzus. “

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

MEGRENDELEM

 
 

Spam védelem

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a díjbekérőt, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az utalásod után az e-számlát és a belépési kódot elküldjük az emilcímedre.


A Beauty Face és Beauty Queen online videokurzust az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.