Beauty Face Arcjóga online szépségcsomag

A 10 perces természetes arcplasztika

A Beauty Face arcjóga 4×10 perces arcjóga edzésen keresztül vezet el, az arc fiatalabb és egészségesebb megjelenéséhez

Ezek az edzések gyors, 10 perces arcedzésként használhatók az arc fiatalítására, tonizálására, az arc vonalának megemelésére és az arcizmok ellazítására, de együttesen is gyakorolhatók egy teljes napi anti-ageing terv kialakításához.

  1. Jó reggelt ! Arcjóga arcébresztő (10 perc) Fiatalító, az arc teltségét fokozó arcgyakorlatok, masszázsok. Kollagén-elasztin termelést elősegítő fogások.

2. Arcjóga az arc felső részére (10 perc) Arcjóga gyakorlatok a tónusos és sima homlokért és a ragyogó szemekért.

3. Arcjóga arc alsó területére (10 perc) Arcjóga gyakorlatok az arc vonalának emeléséért az ajak, áll és nyakgyakorlatok segítségével.

4. Jó éjt! Arcjóga esti rituálé, nyugalom és relax gyakorlatok (10 perc) Arcjóga masszázs és lazító technikák az arc feszültségének oldásárára, éjszakai krém felvitele.

BÓNUSZOK

# 1 BÓNUSZ: Hogyan készítsd elő a szem sminkelését ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

# 2 BÓNUSZ: Reggeli, frissítő Kanálmasszázs a szem környékére

# 3 BÓNUSZ: Ránc simító Kanálmasszázs a homlokráncokra

# 4 BÓNUSZ: Érzéki Kanálmasszázs a szexi ajkakért

# 5 BÓNUSZ: Gua sha masszázs amolyan ránc radírozó módon

# 6 BÓNUSZ: Vérpezsdítő Tüsilabdás masszázs

# 7 Zárt, támogató fészbuk csoport, ahol tudsz kérdezni, segítek Neked.

A Beauty Face arcjóga online videok ára: 7.890 Ft

“Kipróbáltam az új tavaszi beauty face videókat. Szuper, nagyon jól esett, frissítő volt, szinte ragyog az arcom 🌞🌞🌞. Beillesztem a reggeli rutinba. Az estieket is kipróbálom hamarosan 😃 köszi Viki” V. E.

Koós Viki 1992 óta foglalkozik a szépségápolással, a hölgyek szépítésével. 2007-ben létrehozta a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki arcjóga arctorna módszert. Úgy véli, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Filozófiája szerint az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetőek a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt nők igényeihez.

HASZNOS INFOK/ VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE

A részvételedhez, kapcsolattartáshoz a videokhoz való hozzáféréshez stabil internet csatlakozásra lesz szükséged, és ezek közül az egyikre: laptop, okostelefon, tablet vagy számítógép.

A videokurzushoz való hozzáférésed regisztrációhoz kötött.

FONTOS! Ha nagyon régi böngészőt használsz, esetleg lehetséges, hogy nem tudsz belépni az oldalra. Szóval célszerű chrome-ot használni, az például mindig frissül a legújabbra.

Meddig férek hozzá a videokhoz? Nincs tagdíj, nincs havi díj, egyszeri befektetés. A videokat bármikor megnézheted, a tornát abbahagyhatod vagy akár újrakezdheted. Így bármikor ha kedved van ismételheted a gyakorlatokat.

Hogyan tudok fizetni? Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

Hol tudom megnézni a videokat? A videokat zárt oldalon tudod megnézni, ami REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Minden infot elküldöm a fizetés után.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896  Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd: Koós Viktória 1034 Budapest, Tímár u. 13/a.

A csekkre mindenképpen írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott csomag nevét pl: ” Beauty Face arcjóga. “

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

MEGRENDELEM

 
 

Spam védelem

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a díjbekérőt, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az utalásod után az e-számlát és a belépési kódot elküldjük az emilcímedre.


A Beauty Face 10 perces online videokurzust az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.