Arcreform könyv és KIT

Arcreform könyv

Ez nem szokványos könyv. A könyveket általában megveszed, elolvasod és azzal vége.

Ezzel a könyvvel nem ez a helyzet. Ez a könyv egy útmutató. Új szemlélet, új esélyek arra, hogy az arcunkból a lehető legtöbbet hozzuk ki.

Te szépnek érzed magad?

Tudtad, hogy öt nőből három érzi magát szépnek, de ötből öten változtatnának valamit a külsejükön, főként az arcukon.

A természetes szépség örök érték. Az Arcreform könyvben található gyakorlatok ennek megőrzését segítik

Azt tudtad, hogy testedzés és futás alatt ötször erősebb a gravitáció hatása? Viszont a speciális Arcreform gyakorlatokkal helyreállíthatod a károkat?

A legjobb hír az, hogy IGEN! A kezünkbe vehetjük az irányítást. Csakis Rajtunk múlik, hogy milyen a tekintetünk, milyen az arcunk, ráncaink, sőt azt is befolyásolhatjuk, hány évesnek lássanak mások.

A könyvben a “HOGYAN?”-ra adok megoldást. Tudd azt, hogy mi magunk tehetjük a legtöbbet azért, hogy arcunk szebb és fiatalosabb legyen.

Arcreform  programok

1. Total Facelift

Ha elmúltál 40, nyakig benne vagy a menopauzában, az összes kellemetlen tünettel,
mint bôrszárazság, ráncosodás, stb., és több idôt tudsz magaddal foglalkozni,
akkor válaszd a „Total facelift” programot. Csodálatosan megemeli az arcon lévô izmo-
kat, és nem mellesleg aktiválja a mirigyeket, harmonizálja a hormonháztartást.

2. MiniLift program

Egy kiadós testedzés után, a gravitáció okozta károkat gyorsan helyreállíthatod
a „Mini facelift” programmal.

3. „Esemény előtt ”,

Egy fontos esemény, randi, színház, tárgyalás, állásinterjú elôtt állsz? Vedd elô
az „Esemény elôtti” program gyakorlatait.

4. Reggeli Arcápolás

A “Reggeli Arcápolás” programot programot mindenkinek ajánlom nemtől függetlenül, 30 év felett. Minden reggel építsd be a napi bôrápolási rutinodba, legyen olyan természetes akár a fogmosás. Ugye azon nem gondolkozol, hogy mossál-e fogat
reggel? Tényleg csak 5 percet vesz igénybe, de a hatás egész napra kitart. Frissé és energikussá válik az arcod, a nappali krémed hatását pedig megsokszorozza az intenzív arctorna. Még az alapozó felkenése is könnyebbé válik.

5. Gyorsprogram

Akármilyen elfoglalt vagy is, ha nincs elég időd, hogy a szokásos teljes programot végig csináld, mindenképpen szánj időt a „Gyorsprogram” gyakorlataira. Hangsúlyozom, hogy a rövidített program nem helyettesíti a teljes teljes „Total Facelift” programot. Átmeneti megoldásnak szántam azok számára, akiknek éppen nincs idejük végig tornázni a teljes gyakorlatsort.

Az Arcreform könyv ára 4.680,- forint (+ szállítási költség 2.160 Ft, személyesen is átvehető az óbudai stúdióban, kérlek írk az admin(kukac)arcjoga.hu címre és egyeztessünk.

vagy választhatod az ARCREFORM INTERAKTÍV KIT-et

 Mit tartalmaz az ACREFORM INTERAKTÍV csomag

✔️1 db Arcreform könyv 

✔️1 db Arcreform mp3 letölthető hanganyag 

✔️Reggeli és esti arcjóga arctorna rutin videok 

✔️1 db szilikonos arctisztító (reggeli és esti arctisztításhoz)

✔️Fa krémspatula 1 db

✔️Zárt FB csoport, ahol tudsz kérdezni

A videokat és a letölthető mp3 hangfájlt zárt oldalon, regisztráció után tudod megnézni. 

Az Arcreform Interaktív csomag  ára  18.000, – forint 

facelift_book_cd_banner-1

 A letölthető mp3 hanganyag a Total könyv gyakorlatait tartalmazza. A letöltéséhez regisztráció szükséges. Jelenleg a letölthető verzió rendelhető.

A lemezt CD-lejátszót tartalmazó számítógépen és CD lejátszón tudod lejátszani. A hanganyagot egyedi azonosítóval – digitális nyomjelzővel – látjuk el. A hanganyagot szerzői és kiadói jog védi.

 

Író: Koós Viki
Borító: kartonborítós
Kötés: ragasztott

Méret: 165×230 mm
Oldalszám: 88
Megjelenés éve: 2015.

Szállítás: A megrendelt és kifizetett terméket  1-5 munkanapon belül postára adjuk csomagként.  MPL futár fogja Neked kiszállítani.

MEGRENDELÉS

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, különös figyelmet szentelve az email címed, és a postacímed helyességére. Olyan postacímet adj meg, ahol egész nap át tudja venni valaki a csomagot (ajánlva küldjük).

Fizetést előre kérjük, átutalással, vagy rózsaszín postai csekken (ez több nap átfutási időt jelent).
KÜLFÖLDRŐL való rendelés esetén az űrlap kitöltése helyett írj emailt a megrendeles@arcjoga.hu címre, a tárgymezőben szerepeltetve a “Könyv rendelés külföldről” szavakat.

(Az ajándékokhoz megrendelés és 3 napon belüli fizetés után letölthető formában férhetsz majd hozzá.)
Mi történik a megrendelésed elküldése után?
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a megrendelés összegét a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap.
 (4) Az összeg beérkezése után 1-5 munkanapon belül postára adjuk Neked a csomagot.
 (5) A csomagban benne lesz az eredeti számla.
 (6) A megrendelőlapon a fizetendő összeg Ft, már tartalmazza a kiszállítás költségét is! (ajánlott küldeményként, magyarországi címre)
 (7) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess az admin@arcjoga.hu címen!A könyvet az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadás
a kötelező.

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

 
 

Spam védelem

Apróbetű:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. Cj: ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .