Ragyogó Szemek online kurzus

 Hogyan csökkentsd a ráncokat, szem alatti karikákat, táskákat, duzzanatokat

 A Ragyogó Szemek szemtorna program segítségével  mindössze 28 nap és:

– Észre fogod venni, hogy csökkent a szem puffadtsága
– Képes leszel bármikor megnyugtatni a fáradt, égő  szemeket
Ha jobban fogsz kinézni, jobban is érzed magad
– Megismered azt a szemmasszázs technikát, amely segítségével leradírozhatod az ún.” stressz vonalakat „
Megszüntetheted a sötét karikákat
Megszűnik a  fáradt tekintet
 – A szemöldököt megemeli, a tekintet nyitottabbá válik
– Megemeli a külső szemzug bőrét, csökkenti a szarkalábakat
Egyre tudatosabban használod a mimikád, a szemizmokat 

Ismerd meg azokat  a nem mindennapi szemgyakorlatokat és varázslatos masszázs technikákat, melyek simává varázsolják a szem körüli ” stressz vonalakat „, és az érzékeny  szem körül bőrt gyengéden és mégis alaposan méregtelenítik.

A program könnyen követhető, lépésről-lépésre mutatja be a technikákat. Kezdd el  még ma és azonnal működik! A szemgyakorlatok azonnal éreztetik a hatásukat!

 Megszabadulni a táskáktól, szarkalábtól, bedagadt szemtől …ez mindenki vágya!

 A gyönge és kicsi szem körüli körgyűrűnek jókora súlyt kellene megtartania.  hiszen a rá nehezedő megereszkedett homlokizom lenyomja. A szem körüli izom  vékonyodik, erőtlenedik, ráadásul még a homlokizom súlyát is meg kellene tartania. A felső szemhéj egyre mélyebbre süllyed…

Válaszd ki a csomagodat!

Ragyogó Szemek szemtorna online kurzus KEZDŐ PROGRAM: VÉNUSZ CSOMAG

(Hangoskönyv + Bónusz videok)

A csomag tartalma: Hangoskönyv (CD) az alábbi programokkal

szemtorna-banner-2 kezdőSzemlazító program – ha sokat ülsz a monitor előtt, fáradt a szemed, sokat hunyorogsz, a mimikai izmok görcsössége ráncokat okoz. A szemlazító gyakorlatsorral a feszes, megrövidült szemizmokat lazítjuk, mint egy természetes botox, ellazítja, kisimítja a szem körüli bőrt.

Kezdő program – könnyen elsajátítható, a mindennapi szépségápolásba könnyen beilleszthető gyakorlatsor kezdők számára. A szem körüli instabil ún. „lebegő” izomzat tónusvesztésével a szem körül megjelennek a ráncok,  a szem ernyedt, fáradt benyomást kelt. A kezdő szemtorna gyakorlatokkal stabilizáljuk, megerősítjük a szem körüli gyűrűs izmot, hogy újra visszakapjuk csillogó tekintetünket.

# 1 BÓNUSZ VIDEO: Hogyan készítsd elő a szem sminkelését ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

# 2 BÓNUSZ VIDEO: Reggeli, frissítő Kanálmasszázs a szem környékére

# 3 BÓNUSZZárt, támogató fészbuk csoport

A KEZDŐ/VÉNUSZ csomag ára:agyogó szemek online szemtorna kurzus KEZDŐ/VÉNUSZ Program ára,  12.500 forint+ 1000 forint postaköltség azaz  13.500 forint.

Ragyogó Szemek szemtorna online kurzus HALADÓ PROGRAM: AFRODITÉ CSOMAG (Hangoskönyv + Bónusz videok + Ajándék

A csomag tartalma: A Hangoskönyv (CD) az alábbi programokkal

szemtorna-banner-3 ahaladóSzemlazító program – ha sokat ülsz a monitor előtt, fáradt a szemed, sokat hunyorogsz, a mimikai izmok görcsössége ráncokat okoz. A szemlazító gyakorlatsorral a feszes, megrövidült szemizmokat lazítjuk, mint egy természetes botox, ellazítja, kisimítja a szem körüli bőrt.

Kezdő program – könnyen elsajátítható, a mindennapi szépségápolásba könnyen beilleszthető gyakorlatsor kezdők számára. A szem körüli instabil ún. „lebegő” izomzat tónusvesztésével a szem körül megjelennek a ráncok,  a szem ernyedt, fáradt benyomást kelt. A szemtorna gyakorlatok segítségével újra visszakapjuk csillogó tekintetünket.

Haladó program: – szuperhatékony, extra gyakorlatok TURBO fokozatban. A szemizmok alapprogrammal történő megerősítése után tudod folytatni a szemtornát a haladó programmal.  Változatos gyakorlatok, melyek az instabil szemizmot erőtől duzzadóvá építik, az alsó szemháj gyakorlata  a pangó nyirokfolyadékot  kisöpri a szövetekből, ezáltal a táskát, duzzanatot csökkenti, a vérkeringést és az anyagcserét fokozzák, az izom feletti bőr is megújul.

Express program: – a leghatásosabb szemgyakorlatok arra az esetre ha kevés az időd, egy fontos eseményre készülsz, munkamegbeszélésed van, vagy csak fiatalosan szeretnék kinézni.

# 1 BÓNUSZ VIDEO: Sminkelés előtti trükk, avagy Hogyan készítsd elő a szemed sminkelés  előtt, ha ún. lógó szemhéjad van. Felső szemhéj emelése sminkelés előtt.

# 2 BÓNUSZ VIDEO: Szarkaláb RELAX gyakorlat

# 3 BÓNUSZ VIDEO: Szemöldök SZIMMETRIA gyakorlat

# 4 BÓNUSZ VIDEO: Szarkaláb feltöltő gyakorlat

# 5 BÓNUSZ VIDEO:  Legjobb gyakorlat a szem alatti táskák, karikák ellen

# 6 BÓNUSZ VIDEO: Reggeli, frissítő Kanálmasszázs a szem környékére

# 7 BÓNUSZ: Ránctalanító TAPE méretre vágva a szarkalábra (1 pár azaz 2 db TAPE) 

# 8 BÓNUSZZárt, támogató fészbuk csoport, ahol tudsz kérdezni

A HALADÓ/AFRODITÉ csomag ára:

A Ragyogó Szemek szemtorna HALADÓKNAK ára18.000 forint +INGYENES SZÁLLÍTÁS azaz  18.000 forint (magyarországi kiszállításra érvényes)

A csomag tartalma 1 db oktató hanganyag (hangoskönyv) CD, rajta mp3 hanganyagokkal + VIDEOK. A lemezt CD-lejátszót tartalmazó számítógépen és CD lejátszón tudod lejátszani. A hanganyagot egyedi azonosítóval – digitális nyomjelzővel – látjuk el.
A hanganyagot és a videokat szerzői és kiadói jog védi.

Kérem a Ragyogó Szemek szemtorna kurzust!

Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

Itt nincs zsákbamacska, tudd meg, hogy mi történik a megrendelésed elküldése után!
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a proforma számlát, ami alapján át tudod utalni a termék árát a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség.
 (4) Az összeg beérkezése után 1-5 munkanapon belül postára adjuk Neked a csomagot.
 (5) Elküldjük a számát.
 (6) A megrendelőlapon a fizetendő összeg Ft, már tartalmazza a kiszállítás költségét is! (ajánlott küldeményként, magyarországi címre)
 (7) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess az admin@arcjoga.hu címen!

A hanganyagot az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Kérlek, hogy a szállítási és számlázási adatokat pontosan töltsd ki!
A megjegyzés mezőbe írd be kérlek, hogy melyik Ragyogó Szemek csomagot kéred! VÉNUSZ Csomag  (KEZDŐ)  VAGY AFRODITÉ csomag  (HALADÓ)!!!!

A megrendeléssel automatikusan elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat és az ÁSZF-t.

 

 
 

Spam védelem

 

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. Cj: ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .