PROFESSZIONÁLIS RÁNCTALANÍTÓ SZEMTORNA

 Hogyan csökkentsd a ráncokat, szem alatti karikákat, táskákat, duzzanatokat

 A Contour des Yeux szemtorna program segítségével  mindössze 28 nap és:

– Észre fogod venni, hogy csökkent a szem puffadtsága
– Képes leszel bármikor megnyugtatni a fáradt, égő  szemeket
Ha jobban fogsz kinézni, jobban is érzed magad
– Megismered azt a szemmasszázs technikát, amely segítségével leradírozhatod az ún.” stressz vonalakat “
Megszüntetheted a sötét karikákat
Megszűnik a  fáradt tekintet
 – A szemöldököt megemeli, a tekintet nyitottabbá válik
– Megemeli a külső szemzug bőrét, csökkenti a szarkalábakat
Egyre tudatosabban használod a mimikád, a szemizmokat 

Ismerd meg azokat  a szemgyakorlatok és masszázs technikákat, melyek simává varázsolják a szem körüli ” stressz vonalakat “, és az érzékeny  szem körül bőrt gyengéden és alaposan méregtelenítik..

A program egy könnyen követhető, lépésről-lépésre mutatja be a technikákat. Kezdd el  még ma és azonnal működik! A szemgyakorlatok azonnal érezteti a hatásukat!

 Megszabadulni a táskáktól, szarkalábtól, bedagadt szemtől …ez mindenki vágya!

 A gyönge és kicsi szem körüli körgyűrűnek jókora súlyt kellene megtartania.  hiszen a rá nehezedő megereszkedett homlokizom lenyomja. A szem körüli izom  vékonyodik, erőtlenedik, ráadásul még a homlokizom súlyát is meg kellene tartania. A felső szemhéj egyre mélyebbre süllyed…

Válaszd ki a csomagodat!

Contour des Yeux szemtorna hanganyag CD KEZDŐKNEK: VÉNUSZ CSOMAG

szemtorna-banner-2 kezdőSzemlazító program – ha sokat ülsz a monitor előtt, fáradt a szemed, sokat hunyorogsz, a mimikai izmok görcsössége ráncokat okoz. A szemlazító gyakorlatsorral a feszes, megrövidült szemizmokat lazítjuk, mint egy természetes botox, ellazítja, kisimítja a szem körüli bőrt.

Kezdő program – könnyen elsajátítható, a mindennapi szépségápolásba könnyen beilleszthető gyakorlatsor kezdők számára. A szem körüli instabil ún. “lebegő” izomzat tónusvesztésével a szem körül megjelennek a ráncok,  a szem ernyedt, fáradt benyomást kelt. A kezdő szemtorna gyakorlatokkal stabilizáljuk, megerősítjük a szem körüli gyűrűs izmot, hogy újra visszakapjuk csillogó tekintetünket.

A kezdő csomag ára:

Contour des Yeux szemtorna KEZDŐKNEK csomag ára, ha most megrendeled: 5.000 forint+ 1000 forint postaköltség azaz  6.000 forint a készlet erejéig! (Az akció kizárólag Magyarországi kiszállításra érvényes)

Contour des Yeux szemtorna hanganyag CD HALADÓKNAK: AFRODITÉ CSOMAG

szemtorna-banner-3 ahaladóSzemlazító program – ha sokat ülsz a monitor előtt, fáradt a szemed, sokat hunyorogsz, a mimikai izmok görcsössége ráncokat okoz. A szemlazító gyakorlatsorral a feszes, megrövidült szemizmokat lazítjuk, mint egy természetes botox, ellazítja, kisimítja a szem körüli bőrt.

Kezdő program – könnyen elsajátítható, a mindennapi szépségápolásba könnyen beilleszthető gyakorlatsor kezdők számára. A szem körüli instabil ún. “lebegő” izomzat tónusvesztésével a szem körül megjelennek a ráncok,  a szem ernyedt, fáradt benyomást kelt. A szemtorna gyakorlatok segítségével újra visszakapjuk csillogó tekintetünket.

Haladó program: – szuperhatékony, extra gyakorlatok, turbo fokozatban. A szemizmok alapprogrammal történő megerősítése után tudod folytatni a szemtornát a haladó programmal.  Változatos gyakorlatok, melyek az instabil szemizmot erőtől duzzadóvá építik, az alsó szemháj gyakorlata  a pangó nyirokfolyadékot  kisöpri a szövetekből, ezáltal a táskát, duzzanatot csökkenti, a vérkeringést és az anyagcserét fokozzák, az izom feletti bőr is megújul.

Express program: – a leghatásosabb szemgyakorlatok arra az esetre ha kevés az időd, egy fontos eseményre készülsz, munkamegbeszélésed van, vagy csak fiatalosan szeretnék kinézni.

A haladó csomag ára:

Contour des Yeux szemtorna HALADÓKNAK ára, ha most megrendeled: 6.000 forint+ 1000 forint postaköltség azaz 7.000 forint a készlet erejéig! (magyarországi kiszállításra érvényes)

A csomag tartalma 1 db oktató hanganyag CD, rajta mp3 hanganyagokkal. A lemezt CD-lejátszót tartalmazó számítógépen és CD lejátszón tudod lejátszani. A hanganyagot egyedi azonosítóval – digitális nyomjelzővel – látjuk el.
A hanganyagot szerzői és kiadói jog védi.

 * AJÁNDÉK, a gyorsan fizetőknek!

És ha most megrendeled a Contour des Yeux szemtorna CD hanganyagot és 3 napon belül kifizeted, még ezt az ajándékot is megkapod:

AJÁNDÉK #1

Szuper ételek a ragyogó tekintetért (e-book letölthető pdf formátumban)

Tudtad, hogy az állkapocs, a nyak és a váll feszülése miatt is kialakulhatnak azok az utálatos szem körüli ráncok?

Vitaminok, élelmiszerek melyek megőrzik szemünk szépségét, csillogását.

Mi az a 2 dolog ami feltétlen szükséges ahhoz, hogy a felvett tápanyagok a legjobban hasznosuljanak és beépüljenek, ezzel elősegítve a szem körüli terület fiatalon tartását.

Stresszes helyzetben, képernyő előtti munka esetén a szem energiaigénye megnő; nem a felvett tápanyagok mennyisége hanem a biológiai hasznosíthatósága a döntő tényező. A felvett tápanyagoknak az érpálya segítségével szűk járaton kell eljutniuk oda, ahol hasznosításra kerülnek, vagyis az izmokhoz, az agy látásközpontjába és a két szemgolyó belsejébe.

Kérem a CD hanganyagot!

Fizetni átutalással,  vagy postai rózsaszín csekken lehet. A kiszállítás postán történik, az ár magában foglalja a csomagolási és postaköltséget. Megrendeléseket külföldről is elfogadunk, ez esetben plusz postaköltséget számolunk fel.

A fizetési tudnivalókról minden információt megkapsz a rendelés után.

Itt nincs zsákbamacska, tudd meg, hogy mi történik a megrendelésed elküldése után!
 (1) Megrendelésedet e-mailben igazoljuk vissza.
 (2) Elküldjük a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a termék árát a bankszámlánkra.
 (3) Fizetésre átutalással vagy postai rózsaszín csekken van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap.
 (4) Az összeg beérkezése után 1-5 munkanapon belül postára adjuk Neked a csomagot.
 (5) A csomagban benne lesz az eredeti számla.
 (6) A megrendelőlapon a fizetendő összeg Ft, már tartalmazza a kiszállítás költségét is! (ajánlott küldeményként, magyarországi címre)
 (7) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess az admin@arcjoga.hu címen!

A hanganyagot az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével tudod megrendelni. A csillaggal (*) jelzett adatok megadása kötelező.

Kérlek, hogy a szállítási és számlázási adatokat pontosan töltsd ki!
A megjegyzés mezőbe írd be kérlek, hogy melyik Contour des Yeux csomagot kéred! VÉNUSZ Csomag  (KEZDŐ)  VAGY AFRODITÉ csomag  (HALADÓ)!!!!

 

 
 

Spam védelem

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (megrendeles [kukac] arcjoga.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Koós Viktória-val kötöd (1034. Bp., Tímár u. 13/a. Cj: ) A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .