Arcjóga előtt és után

Az Arcjóga előtt és után
A kezdetek… 2007-ben 39 évesen kisfiam születése után, kialvatlanul, karikás szemekkel, lestrapálva… és 4 évvel később, rendszeres arcjógával, vidáman, simább vonásokkal.

Gerda Az 5. Arcjóga óra előtt és utána

„Idegenvezető vagyok, emberekkel foglalkozom, éppen ezért számomra nagyon fontos az ápolt, megnyerő megjelenés. Sajnos nincs időm szalonokba járni, de ez a módszer kiváló alternatíva. Ajánlom mindazoknak, akiknek idejük nem engedi meg a tanfolyamon való megjelenést. Az egyéni foglalkozást sokkal hatékonyabbnak tartom a csoportos tanfolyamoknál, mert így Viki kifejezetten az én problémás területeimre tud koncentrálni. Rögtön az 1. kezelés után láttam az eredményt. Az óra mellett fontos a kitartó otthoni gyakorlás, mindig megbeszéljük az otthon végzendő feladatokat. A kezelést, az azt követő izomstimulációs masszázzsal érzem teljesnek. Gerda

Arcjóga gyakorlatok előtt és után
Ki mondta azt, hogy 70 felett nem lehet az izmot fejleszteni? Bármikor épül, vagy leépül. Te döntesz, hogy melyik utat választod.

Az Arcjóga előtt és után

Ismét egy fantasztikus példa, hogy 70 felett is lehet szépülni a megfelelő arcjóga, arctorna gyakorlatokkal, szépségápolási rutinnal, tréneri felügyelettel.

„40 éves koromig egy könyvből csináltam arcgyakorlatokat, ami nagyon jót tett a arcbőrömnek. Sajnos később a munka és a család miatt nem volt időm rá. Az arcjógát fél éve ismertem meg, egy barátnőm mutatta. Először úgy gondoltam, hogy az én koromban már felesleges, de meggyőztek, hogy nincs korhatár. Pár gyakorlatot csinálok este az ágyban fekve. Szombaton mindig megcsinálom, mert vasárnap jönnek ebédre az unokák és nagyon büszke vagyok amikor megjegyzik: Mama, mit csináltál magaddal, olyan jól nézel ki.” T. né Ilona 75 éves, Budapest

Szélesebb, érzékibb ajkak

Nem csak az összhatás, de a részletek is magukért beszélnek: Az életkor előrehaladtával az ajkak elvékonyodnak, a felső ajkakon megjelennek a ráncok. Arcjógával az ajkak teltebbé válnak, az asszimmetria látványosan csökken. 

Klári heti rendszerességgel jár hozzám arcjógára, együtt tornázunk. A bal oldali kép torna ELŐTT készült, a jobb oldali a torna UTÁN. Ugye milyen fantasztikus a változás?

Szemöldök közötti vonalak. .. az a bizonyos 11-es, vagy 111-es. :(( Rita kurzus ELŐTT a második fotó pedig UTÁNA. Ugye milyen döbbenetes a változás?

Adri gondolt egy merészet és megcsinálta az Arcjóga arctorna 28 napos kihívását. 28 napon keresztül, mindennap 15 percet arctornázott. Az eredmény: tömörebb arc, feszesebb kontúrok.

A fotókat szerzői jog védi. A szerzői jog megsértése jogi következményeket von maga után.

Ha kedvet kaptál és szeretnéd kipróbálni az Arcjóga, arctorna gyakorlatokat, várlak a workshopon: KLIKK IDE: Arcjóga® arctorna workshop | Arcjóga (arcjoga.hu)

1 Comment on “Arcjóga előtt és után

  1. Kedves Viki!

    Köszönöm, hogy lehetővé tetted minden nő számára -természetesen akiket
    érdekel- az arcjóga elérhetőségét.
    Nagyon sokaknak segítesz ezzel.
    Én most kezdtem el, kiváncsian várom az eredményt, hogy ajánlhassam az
    ismerőseimnek.

    P.Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .