Plasztik arisztokrata

 

Cayetana Hercegnő
Cayetana Fitz-James Stuart

Nézzük meg jó alaposan a fenti képet. A két hölgy egy és ugyanazon személy. Hogy mégis mi a különbség? Jó pár év és számtalan plasztikai sebészeti beavatkozás.

Hogy lesz egy gyönyörű nőből rémisztő  kreatúra?

Itt nem csak az évek múlásáról van szó, hanem a kontroll elvesztéséről, a plasztikafüggőségről.

Cayetana Fitz-James Stuart, Alba hercegnője, a spanyolok kedvenc arisztokratája nem csak a plasztikai beavatkozásokat szereti halmozni. Az Alba ház feje ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinő címmel, valamint óriási birtokmennyiséggel büszkélkedhet. Továbbá 85 éves Cayetana most szándékozik harmadszor is férjhez menni.

Lehetséges, hogy a plasztik hercegnő kissé elvesztette a kontrollt, és túlzásba vitte az arcán végzett plasztikai beavatkozásokat? Arcizom tornával az eredmény más.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a plasztika nem mindig a legjobb megoldás az arcfiatalítás terén. Gondoljuk meg mielőtt döntést hozunk! Tudunk egy jobb lehetőséget, természetes módszert, amitől senki nem válik rémisztő, műanyag lénnyé.

Az ARCJÓGA természetes megoldás, ami a meglévő arcizmokat edzi, így feszesíti az arcot, és feltölti a ráncokat. Próbáld ki Te is, most INGYEN!

Jelentkezz  júniustól induló ingyenes online tanfolyamunkra, ami mellé azonnal megkapod egyik tanulmányunkat is!

MINDEZT AJÁNDÉKBA!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

 

Cayetana nem az arcjógát választotta pechére…

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .