Kortalan Nők (Ageless women)

Kortalan nők (Ageless woman)

Az idők során során sokan szerették volna megfejteni az örök fiatalság titkát. Az utóbbi évtizedekben  még jobban felerősödött ez a törekvés, hiszen a 21. század jelszava szerint a szépség egyenlő a fiatalsággal. Mindenki vágyik arra, hogy minél tovább megőrizze szépségét, arca, bőre feszességét, hiszen ezt várja el a társadalom.

Amerikában nemrégiben felbukkant egy érdekes irányzat, az úgynevezett Kortalan nők (Ageless women) irányzata. Fantasztikus és megdöbbentő, hogy jóval 50 felett járó nők gyakorlatilag legalább 20 évvel fiatalabbnak néznek és mindezt – a saját elmondásuk alapján- plasztika, kozmetikai kezelés igénybevétele nélkül, pusztán csak az életmódjukkal érték el.

Számomra ez elég hihetetlennek tűnik, hiszen mindig arról írtam, és a vendégeimnek is elmondom, hogy csodamódszer nincs. Az öregedés komplex folyamat, amit egészében kell vizsgálni. Minél több oldalról támadjuk a ráncokat, annál eredményesebb az offenzíva, ez az állítás fokozottan igaz 40 felett.

Hiszen hiába gyúrunk arca, (arcjóga, arcfitnesz, arctorna) ha közben nem mozgunk a friss levegőn, kevés folyadékot veszünk magunkhoz, és nem hidratáljuk külsőleg is a bőrünket… És ez fordítva is igaz. Hiába kenjük magunkat, hiába eddzük a testünket, ha a nyak feletti izmokra nem koncentrálunk….és még sorolhatnám.

Kíváncsi vagyok a véleményedre! Szerinted valóban lehetséges ez az új amerikai őrület? Plasztika, életmód, genetika? Vagy valami egészen más?

Anette Larkins 1942-ben (70 éves!) született Észak-Karolinában. Évtizedek óta csak vegán koszton él. Kizárólag magvakat, bio zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Szerinte csak és kizárólag ebben rejlik a fiatalság titka. Összegyűjti az esővizet, ezzel locsolja a kertjében termesztett zöldségeket, és ő is ezt fogyasztja.

Nézd meg a videót, hihetetlen!

4 Comments on “Kortalan Nők (Ageless women)

 1. Az a véleményem, hogy az arca tele van botox-szal és hialuron savval, meg ki tudja még milyen kezeléseket végeztek/végeznek rajta. Ezt a vak is látja, ne legyetek naivak. Láthatóan gazdag nő, aki tudja megengedni magának a „karbantartást”. Nyilván egészséges, ha így táplálkozik, de ettől még nem lesz ilyen az arca!

 2. Én bizony nem látok botoxos merev arcot, hajlamos vagyok hinni a folyamatos természetes vitaminfogyasztás csodás hatásában. Egyedül az orrát operálták a nőnek, az nagyon látszik az orrcsonton.

  Egyébként véleményem: tessék utánacsinálni évekig a teljesen nyers levek kizárólagos fogyasztását, oszt meglátjuk, beválik-e másnál…..Könnyű rámondani, hogy á, úgyis csak botox!

  Sokéves nyers levek fogyasztása előbb leutánzandó, aztán 20-30 év múlva tessék hitetlenkedni, reklamálni, ha nem vált be…:)))
  (persze, kell ám hozzá a nyugodt, kiegyensúlyozott élet, a pozitív szellem, a jóságos lélek, mert nem csak testből vagyunk…, és kell hozzá sok-sok nevetés is!)

 3. Egyetértek Diva véleményével, mindenben. Aki mást mond, pl. háziasszony nicknéven, az naiv, vagy mindennél jobban szeretné hinni, hogy ez így igaz.

  Nem Anette Larkins az egyedüli, aki egészségesen sőt csupa nyers koszton él, sőt könyvek is jelentek már meg erről, mégsem így néznek ki a szerzők.

  Olvastam olyat, hogy az évekig nyers koszton élő család legfiatalabb tagjának pl. kinőttek a maradandó fogaiban lévő foghíjak, azaz, a tömései kiestek és elkezdett regenerálódni a foga. Ezt is el lehet hinni, el is hiszem, mert hozzá tette az író, hogy ez azonban senki másnál nem fordult elő a családban, hiába eszi u.azt a nyer kaját évtizede.
  Mindenki máshogy reagál, ahány ember, annyi szervezet stb.
  Viszont nem helytálló az, hogy 20, 30 évig igyad a nyers leveket, aztán majd reflektálj, mert ezt bizony már 20-30 éve egyesek csinálják, nem újekeletű a téma, mégsem sikerült ilyen csodát létrehozniuk. Lehet azonban, hogy egészségesek ezek az emberek, nem vitatom, de a többi parasztvakítás.
  üdv. tea

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .