Gésagyakorlat a feszes dekoltázsért

A haimg-chest-anatomymvas, márványsima dekoltázs elengedhetetlen a jó megjelenéshez, ezért ápolását, óvását már fiatal korban érdemes elkezdeni, amikor még a kötőszövet rugalmassága megfelelő.
Mivel a későbbiekben a kollagén állomány degenerációjának köszönhetően, idővel ez a testrész is veszít feszességéből, rugalmasságából.
Bár, minél nagyobb a mell annál szebb a dekoltázs, mégis ebben az esetben korábban előtűnnek a ráncok.

Meglehetősen kényelmetlen lenne mindennap gésa módra aludni az álomszép dekoltázs elnyeréséért, de erre nincs is szükség. 

Bárkinek lehet márvány sima gésadekoltázsa az Arcjóga arctorna GÉSAGYAKORLATTAL.

GÉSAGYAKORLAT a FESZES DEKOLTÁZSÉRT

1. Üljünk egyenes háttal, mindkét vállunkat engedjük le és kicsit húzzuk hátrafelé, közelítsük egymáshoz a két lapockát. Állunkat tartsuk egyenesen, a köldök vonalában legyen az állcsúcs.

2. Helyezzük a dekoltázsunkra, a keblek fölé a két kezünket, úgy, hogy a hüvelykujj felfelé az arc felé mutasson, a középső ujjak pedig összeérjenek.

3. Emeljük meg a fejet nagyon lassan 5 számolásig a plafon felé amennyire bírjuk. Mindkét kéz súlyzóként funkcionál, erősen tartsuk meg őket a bőrön.

4. Az áll mutasson a plafon felé, miközben óvatosan, lassan előre toljuk az állkapcsot! 

Akinek állkapocsproblémája van, az ezt a lépést hagyja ki!!!

5. Koncentráljunk erősen a dekoltázsra, érezzük, ahogyan a kezünk alatt feszül az izom és feszes a bőr.

Tartsuk meg a pozíciót 10 számolásig.
Ismételjük 10-szer, reggel és este, 6 héten keresztül.

Címke: , , ,
Kategória: Szépségápolás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Kérd az arcjóga tanfolyamot, mert többet segít, mint a több ezer forintot is meghaladó "csodakrémek". Hidd el ha pár perccel korábban kelsz reggel, megéri, mert annál nincs nagyszerűbb érzés, amikor a kolléganők irigyen néznek rád és azt kérdezik milyen krémet használsz. Kár, hogy csak most fedeztem fel, mert ez a legjobb, jobb a plasztikánál is. Persze az tény, hogy ugyanúgy kitartás kell hozzá, mint bármilyen más gyakorlathoz. De az eredmény mindig pozitív.

V.-né Kati
A toka gyakorlat a kedvencem. Minden ámítás nélkül kijelentem 1 hét után látványosan kisebb lett. Nagyon ajánlom mindenkinek.Még annak is aki ráncot,tokát,csak máson látott még :)
Köszönöm hogy megismerhettem a gyakorlatokat!

Hegedüs Éva
Nagyon nagy dolog, hogy nem csak a stúdiók falai között lehet élni a lehetőséggel. Ebben az a jó, hogy TV közben, házimunka közben is gyakorolható. A kedvencem amikor autóban gyakorolok. Képzelem mit látnak a velem szembe jövők...

P. Ria
További vélemények »