Gésagyakorlat a feszes dekoltázsért

A haimg-chest-anatomymvas, márványsima dekoltázs elengedhetetlen a jó megjelenéshez, ezért ápolását, óvását már fiatal korban érdemes elkezdeni, amikor még a kötőszövet rugalmassága megfelelő.
Mivel a későbbiekben a kollagén állomány degenerációjának köszönhetően, idővel ez a testrész is veszít feszességéből, rugalmasságából.
Bár, minél nagyobb a mell annál szebb a dekoltázs, mégis ebben az esetben korábban előtűnnek a ráncok.

Meglehetősen kényelmetlen lenne mindennap gésa módra aludni az álomszép dekoltázs elnyeréséért, de erre nincs is szükség. 

Bárkinek lehet márvány sima gésadekoltázsa az Arcjóga arctorna GÉSAGYAKORLATTAL.

GÉSAGYAKORLAT a FESZES DEKOLTÁZSÉRT

1. Üljünk egyenes háttal, mindkét vállunkat engedjük le és kicsit húzzuk hátrafelé, közelítsük egymáshoz a két lapockát. Állunkat tartsuk egyenesen, a köldök vonalában legyen az állcsúcs.

2. Helyezzük a dekoltázsunkra, a keblek fölé a két kezünket, úgy, hogy a hüvelykujj felfelé az arc felé mutasson, a középső ujjak pedig összeérjenek.

3. Emeljük meg a fejet nagyon lassan 5 számolásig a plafon felé amennyire bírjuk. Mindkét kéz súlyzóként funkcionál, erősen tartsuk meg őket a bőrön.

4. Az áll mutasson a plafon felé, miközben óvatosan, lassan előre toljuk az állkapcsot! 

Akinek állkapocsproblémája van, az ezt a lépést hagyja ki!!!

5. Koncentráljunk erősen a dekoltázsra, érezzük, ahogyan a kezünk alatt feszül az izom és feszes a bőr.

Tartsuk meg a pozíciót 10 számolásig.
Ismételjük 10-szer, reggel és este, 6 héten keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .