Arctorna az irodában

Legyél fitt!

woman_computer_frustratedÓrákig a számítógép előtt ülni nagyon megterheli a szemet és a testet.

Nemcsak hátfájás és rossz testtartás az „eredménye” az órákig tartó számítógépes munkának, hanem égő, piros szemek.

Az alábbi arcjóga-arctorna gyakorlatokkal fel tudod frissíteni a tested és a fáradt szemet.

Ébresztő!

Ülj kényelmesen a széken, egyenes háttal, leengedett vállakkal. Majd nyújtsd előre mindkét kezed és lélegezz mélyet. Közben a két karod emeld fel és nyújtsd hátra. Kilégzésnél engedd le a karokat.
Ismételd 10x.

Szemgolyó-tangó

Ülj le, lazítsd el a válladi, engedd le, majd hunyd be mindkét szemed. Forgasd a szemgolyót balra és jobbra 4x, majd jobbra és balra 4x.

Melegítő pakolás( Pálmalevél)

Dörzsöld össze a két tenyered, amíg át nem melegszenek, majd tedd a szemhéjra. Élvezd a tenyér melegét…

Kötéltánc

Válassz egy pontot a távolban és egyet a közelben. Feszíts ki a két pont között egy képzeletbeli egyenest. Kövesd végig a pillantásoddal a kötelet, oda-vissza 10x. Majd válts gyors pillantást a két pont között ide-oda 10x.

 Melyiket próbáltad ki? Oszd meg velünk a blogon!

 

Címke: , , , ,
Kategória: Miért az Arcjóga-Arctorna

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Nagyon szuper volt, mert a gyakorlati tanácsok könnyen végre hajthatók és eredményesek.Ráadásul holisztikus szemléletet tükröz, és az agykontrollhoz hasonlatosan pozítiv tartalmú gondolatokkal rásegítünk, hogy az eredményes legyen.Annak is örültem, hogy az anyag nagy betűkkel iródott.Ki is nyomtattam és elviszem magammal Hévizre, ahol egy hétig a húgommal együtt gyakorolhatjuk.Természetesen volt olyan nap, hogy elutaztam és akkor kimaradt, de mindig vártam az újabb fejezetet.Köszönöm szépen.Gratulálok.Itt nem tudok virágot csatolni, csak gondolatban.

K.-né Zsuzsa
A gyakorlatokat tükör előtt végeztem és meglepődve tapasztaltam hogy amit az első alkalmakkor csak láttam a 3.-4. alkalommal már éreztem is. Örömmel végzem a gyakorlatokat mert nagyon nagy pozitív hatást tapasztalok. Megnyugtató és kellemes érzést vált ki belőlem. Már kaptam megjegyzést (51 éves vagyok)-szép az arcod jól nézel ki, mit használsz?- Természetesen büszkén válaszoltam rá hogy arcjóga tanfolyamon veszek részt. Örömest ajánlanám másnak is.

Sz. Erzsébet
Az edzés hatását kb 1 hét után kezdtem látni is érezni, különösen a "trombitálás" van jótékony hatással az arcomra.

K. Ilona
További vélemények »