VÁLTOZTASD MEG A LÉGZÉSED – MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED

Ülj le a székre, vagy a földre és tedd a kezed a köldök területére.Vegyél egy korty levegőt és a levegővel töltsd meg a pocakod, mintha léggömb lenne. A köldököd tolod kifelé, furcsa érzés, de úgy érzed hogy a köldököd egyre csak nő, egyre nagyobb lesz. Nem dolgozol keményen, erőből, csak gyengéden és lassan. Elképesztő lesz, amikor úgy érzed, hogy nemcsak a köldököd területe tágul, hanem a hasadban, méhedben is áramlik a levegő. Kilégzéskor lassan leereszt a léggömb, és a köldök a gerinced felé húzódik.

💜Amikor stresszes vagy, kimerült, aggódó, nyugtalan, a testednek erőre van szüksége… ülj és lélegezz így 3-5 percig.Rögtön érezni fogod a változást!💜 Kezdd el most azonnal, oké?!

5 hasi lélegzet.

Aztán napközben is még 5 x 5.

A légzésben az a legjobb dolog, hogy olyan jól esik… így válik mindennapos rutinná… hogy amikor a szervezetünknek eszébe jut, hogy mi a természet rendje… igen, elkezd hívogatni bennünket… gyere, lélegezz!🌀Amilyen a légzésünk… olyan az életünk!

💜Szeretettel, Vikitől

6 hetes online VIDEOK a teljes arcra: A legjobb ONLINE Arcjóga Arctorna gyakorlatok | Arcjóga (arcjoga.hu)

NYAK ÉS TOKATORNA online VIDEOK : Online videok a nyak és toka tornáztatására | Arcjóga (arcjoga.hu)

Arcjóga Arctorna WORKSHOP: Arcjóga arctorna® workshop | Arcjóga (arcjoga.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .