Szépség-energia a táplálékban

A különféle vegyszerek, rovaritók alkalmazása nélkül termelt, tartósító eljárással nem kezelt, friss, hazai ételek tartalmazzák a legtöbb Szépség-energiát.

A fonnyadt, puha, vegyszerekkel telített zöldségek jelentősen kevesebb Szépség-energiát képesek testünknek, bőrünknek átadni, mint a frissen szedett biozöldségek.

 Vegetables

Az állati eredetű táplálékbban lévő energia is csökken, ha az állatokat elzárva , vegyszerekkel teli takarmánnyal etetik, ahelyett, hogy szabadon kóborolva, kapirgálva, legelészve, természetes úton jutnának táplálékukhoz.

Vásároljunk hazai terméket

Miért fontos, hogy hazai ételeket vásároljunk? Mindenekelőtt, mert jó a gazdaságnak. Továbbá, mert frissebb, jobb az íze és- mivel volt ideje megérni- bővelkedik tápanyagokban és Szépség-energiában.

 A lehető legtovább szárán érlelt paradicsom, ínycsikalndozóan iilatos, zamatos, és szinte szétrobban a tápanyagoktól és az energiától.

 Amikor hazai termékeket vásárolunk, mindig az adott évszaknak megfelelő tápanyaghoz juttatjuk szervezetünket, és így az energiánkat egész évben egyensúlyban tarthatjuk.

 Amikor hazai táplálékot fogyasztunk, magunkba szívjuk a gazda pozitív energiáját is, aki  teljesen természetes úton gazdálkodik.

 Ha ezzel nem vagyunk tisztában, hiába pakoljuk tele roskadásig a bevásárlókosarunkat a hipermarketekben, hiábavaló próbálkozástól hajtva, hogy magunkba szívjuk a Szépség-energiát, ami nem is volt ott soha.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .