Szépség-energia a táplálékban
A különféle vegyszerek, rovaritók alkalmazása nélkül termelt, tartósító eljárással nem kezelt, friss, hazai ételek tartalmazzák a legtöbb Szépség-energiát.
A fonnyadt, puha, vegyszerekkel telített zöldségek jelentősen kevesebb Szépség-energiát képesek testünknek, bőrünknek átadni, mint a frissen szedett biozöldségek.
Az állati eredetű táplálékbban lévő energia is csökken, ha az állatokat elzárva , vegyszerekkel teli takarmánnyal etetik, ahelyett, hogy szabadon kóborolva, kapirgálva, legelészve, természetes úton jutnának táplálékukhoz.
Vásároljunk hazai terméket
Miért fontos, hogy hazai ételeket vásároljunk? Mindenekelőtt, mert jó a gazdaságnak. Továbbá, mert frissebb, jobb az íze és- mivel volt ideje megérni- bővelkedik tápanyagokban és Szépség-energiában.
A lehető legtovább szárán érlelt paradicsom, ínycsikalndozóan iilatos, zamatos, és szinte szétrobban a tápanyagoktól és az energiától.
Amikor hazai termékeket vásárolunk, mindig az adott évszaknak megfelelő tápanyaghoz juttatjuk szervezetünket, és így az energiánkat egész évben egyensúlyban tarthatjuk.
Amikor hazai táplálékot fogyasztunk, magunkba szívjuk a gazda pozitív energiáját is, aki teljesen természetes úton gazdálkodik.
Ha ezzel nem vagyunk tisztában, hiába pakoljuk tele roskadásig a bevásárlókosarunkat a hipermarketekben, hiábavaló próbálkozástól hajtva, hogy magunkba szívjuk a Szépség-energiát, ami nem is volt ott soha.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.