A legjobb szemránckrém?

Argeline Acetyl Hexapeptide8

Gondozhatjuk az érett bőrt, sok esetben meg tudjuk előzni illetve lassítani tudjuk a ráncok kialakulását, de ha a szem alatti ráncok és szarkalábak elmélyülnek, akkor már nagyon nehéz visszafordítani a folyamatot. A jó hír az, hogy egy felfedezésnek köszönhetően csökkenti tudjuk ezeket a bosszantó szem körüli mély ráncokat sebészeti vagy más fájdalmas és költséges eljárások nélkül.

Megtalálni a számunkra legjobb szemránckrémet, bizony nehéz feladat. Ne allergizáljon, ne csípje a bőrt és még csökkentse is a ráncokat. Először persze meg kell vásárolni egyet és ki kell próbálni.

Sok termék van a piacon, különböző árkategóriában. Megvásárolhatjuk a kedvenc bevásárlóközpontunkban vagy persze online, speciális szépségszalonokban, helyi áruházakban, drogériákban.

A legújabb amerikai kutatások szerint a leghatásosabb szemránckrém egyik összetevője az „Argireline„. Tudományos nevén Aceytl Hexapeptide 8. Ez az összetevő klinikailag bizonyítottan sikeresen csökkenti a szem ráncait és megakadályozza azok kialakulását

Mit tud az argireline?Ez a a hat aminosavból álló argireline-fehérje megakadályozza az idegrendszer mozgató idegvégződéseiben az acetilkolin felszabadulását,ami az izomsejt-összehúzódás kémiai szignálja. Jelentősen csökkenti az idegvégződésből felszabaduló ingerületátvivő anyag, az acetilkolin felszabadulása. Vagyis az izom elernyed, tónusa csökken injekció nélkül is, ha elegendő és állandó koncentráció alakítható ki a kívülről történő bevitellel.

Az argireline további pozitív hatása: a bőrben hajszálér-szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulást is mérsékli, vagyis javítja a bőr hajszáleres keringését. Az argireline, mint a legújabb anti-aging peptid, 10%-os koncentrációban fejti ki kívánt hatását, és emulzióban, gélben is hatékony. Az argireline-tartalmú kozmetikumok használatát elsősorban a szemek köré és a homlokra javasolják.

Az argireline tehát szintén fehérje (acetil-hexapepetid, glutaminsavat, metionint, arginint tartalmaz), mint a botulintoxin, de nem azonos vele, nem toxikus, csak helyileg alkalmazható újszerű kozmetikai hatóanyag speciális kezelésekhez.

Mit tanácsolnak az amerikaiak?

Ha elhatározod, hogy szemránckrémet veszel, ne a márkát vagy a csomagolást nézd, hanem az összetevőket, keresd az Argireline-t. Csak olyan szemránckrémet vásárolj, mely tartalmazza ezt az összetevőt. Ellenkező esetben sajnos a ráncok elleni küzdelemben alulmaradsz.

Így használd a szemránckrémet

A szemránckrémet reggel és este is használhatod. Először alaposan mosd meg a kezed és az arcod. Este különösen fontos, hogy az arcodról lemosd a napi szennyeződéseket. Ha az arcod nem tiszta, akkor a krém nem tud megfelelően beszívódni a bőrbe.

A középső ujjad használd, egyrészt mert ezzel az ujjal tudod a leggyengédebb módon felvinni a krémet, másrészt a középső ujjaddal energetizálni tudod az érintet területet.

Lassan, gyengéden kend el a szem körüli krémet a szemgödör csontos részén, a szarkalábaknál a szem környékén és a felső szemhéjnál. De légy óvatos! A szem környéke nagyon érzékeny, soha ne húzd és ne dörzsöld a szem környéki, szem alatti bőrt. A legjobb eredmény a napi kétszeri ápolástól várható. Ha reggel és este használod, akkor a ráncok halványodni fognak néhány hónapon belül!

 

2 Comments on “A legjobb szemránckrém?

  1. Sajnos én több fajta szemkörnyékápoló krémet kipróbáltam,de a szemem ami addig nem volt ráncos utána a belső szem zúgnál az lett.Így abba is hagytam.Azóta sem használom inkább este kicsit vastagabban olajjal kenem be azt a részt.Lehet hogy nem megfelelő krémet választottam? nem tudom,de inkább mellőzöm.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .