Sokkoló Botox botrány!

Sokkoló Botox botrány!
8 éves kislány botox kezelést kap a saját anyjától
A 8 éves Britney botox kezelést kap
A 8 éves Britney botox kezelést kap a saját anyjától

8 éves kislány rendszeresen botox injekciókat kap az édesanyjától.

Hatalmas botrány robbant ki az Egyesült államokban nemrégiben, mikor is kitudódott, hogy vannak édesanyák, akik rendszeresen botox injekciókkal szurkálják gyermekeiket.

Az USA-ban nagy kultúrája van a gyerekszépségversenyeknek, ahol akár hároméves kortól kezdve benevezhetik a szülők, csemetéiket. Az első hely megszerzésért szinte minden megengedett, smink, póthaj, kozmetikai kezelések, és ezek szerint némelyek a botox használatától sem riadnak vissza.

Kerry Campbell kozmetikus a saját 8 éves lányát rendszeresen gyantázza, illetve saját kezűleg szurkálja botulinum toxin nevezetű idegméreggel, ami köztudottan átmenetileg lebénítja, hosszútávon sorvasztja az arcizmait.

Nézd meg az édesanyával és lányával készült riportot, de készülj fel, mert elég sokkoló lesz!

A szépségipar ádáz küzdelmet folytat a termékeladás növelésért. Elhitetik velünk, hogyha nem vesszük meg a legújabb termékeket, akkor nem vagyunk elég igényesek, trendik, szexisek… Az ajándék tanulmányból megtudhatod, hogy mivel „eteti” nők millióit a szépségipar!

Meg fogsz döbbenni!

>>KATTINTS IDE<<

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .