Ha szeretnél fitt arcot, kevesebb ráncot 40 felett is plasztikai sebész nélkül, akkor olvass tovább, mert fontos információkat tudhatsz meg!

Az Arcjóga-arctorna® Neked való, és élvezni fogod, ha kipróbáltál már többféle ránctalanító módszert és krémet, de még mindig keresed az igazit.

arctorna gyakorlat közben
gyakorlat közben

Jó, jó, persze! Ez így mind szép és jó, de akkor most már azt is elmondhatnád, mitől is olyan jó ez az arcjóga? És miért lesz nekem jobb, ha elkezdek arcjógázni?” – kérdezheted –  joggal! Nézzük, mit tud tehát „A Módszer”!

Hogyan működik az Arcjóga arctorna® method?

1. Egy bizonyos kor után, nem szeretünk tükörbe nézni, mert nem szívesen szembesülünk tükörképünkkel. Az öregedés első jeleit általában az arcon és a nyakon észleljük. A bőr sejtjeinek és mirigyeinek csökkent működése révén, lassan, fokozatosan alakul ki a bőr öregedése, csökken  az arcbőr nedvességtartalma, emiatt szárazabbá válik, a bőr elvékonyodik, rugalmassága csökken, egyre több ránc keletkezik. A csont sűrűsége is változik, gyengül és sorvad az állkapocs szerkezete, az arcizmok megnyúlnak, elindul az arc „lefelé”máshol rövidülnek, finom vonalakat, barázdákat vésnek a bőrbe. Az arcunk  egyre fáradtabbnak, nyúzottabbnak tűnik.

2. Az arcizmok közvetlen kapcsolatban vannak a bőrrel, így minél jobb állapotba hozzuk őket, annál feszesebb lesz az izom és a felette elhelyezkedő bőr. Vagyis az izmok és a szövetek állapota határozzák meg az arc állapotát, kontúrját. Az erősítő gyakorlatok stimulálják a csontképző sejtek működését, megadják az arccsontoknak a megfelelő terhelést, aktiválva a csontképző sejtek működését; ezáltal az időskori arccsont és állkapocs sorvadás késleltethető, valamint az erős csontok adta támasz megelőzheti az arc légyrészeinek petyhüdtté válását.

Az Arcjóga arctorna gyakorlatok feszessé, és rugalmassá dolgozzák az arc mimikai felszíni-, és mélyizomzatát, aktiválva a motoros sejteket, ami ezáltal növeli az aktív  izomszövet arányát. Ha nő az izomsejtek szám, az arcizom és a felette elhelyezkedő bőr is erősebb feszesebb lesz.

3. Egyedülálló hatékonysága az arcizomzat harmonizáló és az arcizomzat volumen növelő  gyakorlatok kombinációjában rejlik.

Hogyan tehetsz szert a Fitt Arcra?

A MEGOLDÁS: Arcjóga arctorna®

Első lépés: stresszfaktorok csökkentése, a releváns bőrréteg szisztematikus újjáépítése, a bőr tápanyaghiányának megszüntetése, a táplálkozási-, mozgási-, alvási-és folyadékbeviteli szokások kialakítása.

Második szakasz: A koponya homlok, nyakszirti összekapcsolása, fejtartó izmok felélesztése különböző technikákkal, ezek alkalmazása a koponya, arc, nyak területén, mellyel növelni tudjuk a vérkeringést, nyirokkeringés áramlást és méregtelenítést. Arc harmonizálása, asszimmetria csökkentése, légzés- és beszédtechnikai gyakorlatokkal.

Harmadik lépés: homlok, nyak, áll, arc, szem, problémás területek egyénre szabott célirányos edzése. Az arcizomzat volumenének növelése.

Remélem, az olvasottak hatására máris „megmozdult” Benned valami! Most gyorsan tedd is meg az 1. lépést! Ne akarj egyszerre nagyot változtatni, apránként kicsiket és a siker nem marad el!

Ha bármikor elbizonytalanodnál, vagy ha nem vagy biztos valamiben, hogy árt-e, vagy használ, csak írj az admin@arcjoga.hu e-mail címre!

Most ingyen kipróbálhatod az arcjógát! Ha most jelentkezel az ingyenes kezdő arcjóga online tanfolyamra, ajándékba kapod 2 év intenzív kozmetikai kutatási eredményét, melyből megtudhatod, hogy a szépségipar mivel etet bennünket nap mint nap, mit egyél, hogy bársonyos legyen a bőröd, és hogyan lesz újra feszes az arcod…

 >>Szeretném kipróbálni az Arcjóga arctornát! Küldd el Nekem!<<

FONTOS: Állkapocsprobléma, zöldhályog, magas vérnyomás esetén kérd ki kezelőorvosod előzetes véleményét. Közvetlen plasztikai beavatkozás után az arcjóga arctorna nem ajánlott, a későbbiekben viszont segíti a regenerálódást. Közvetlenül Botox kezelést követően az izmok ideiglenesen megbénulnak, így mozgásra képtelenek, az arcedzés hatástalan marad. Botoxkezelések során  nagyméretű izomveszteség figyelhető meg az érintett arctájon, az arcjóga arctorna segíthet az arc izomzatát újra felépíteni.