Könyvek

Filter

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • Könyvek

  Arcjóga arctorna könyv

  4 570Ft

  Az első klasszikus magyar Arcjóga Arctorna oktatóanyag kezdőknek! A Kezdő arc(sz)építő program mellett szépségpont-masszázs és természetes arcfiatalító program is található a könyvben (anti-ageing terv, kulcs az egészséges és gyönyörű bőrhöz). Az arcépítés alapfogalmait, és a titkot, – melynek ismeretében sikeresen tudod felvenni a harcot a ráncok ellen- ebben a könyvben magyarázom el.

  Ha teljesen kezdő vagy, ez az anyag Rád vár!

  Tovább
 • Könyvek

  Arcreform könyv

  4 250Ft

  Egy kiadós testedzés vagy futás után, a gravitáció okozta károkat gyorsan helyreállíthatod az Arcreform gyakorlatokkal.

  A könyv számos  kulisszatitkot elárul az arcfiatalításról, a bennünk lezajló változásokról,  és arról, hogyan tehetjük  mi magunk a legtöbbet az arcunk feszességéért.

  A könyvben olyan feladatokat, gyakorlatokat találsz, melyek  megerősítik az arc alsó részének megtámasztásáért, és az arc megemeléséért felelős izmokat, ezáltal a “leesett” arcot emelik meg, ezenkívül megmozgatják az arc összes izmát, a lehető legszélesebb tartományban.

  Ha az arcod alsó része ereszkedett meg, ha az arcodon azok a bizonyos “almácskák” estek le, ha probléma az orr-ajak barázda területe, ha az áll alatti területet szeretnéd feszesebbé tenni, akkor ez az oktatóanyag pont Neked való, tehát már otthon, egyedül is kipróbálhatod a módszert, sőt, egyenesen azt javaslom, hogy innentől kezdve ne teljen el úgy nap, hogy nem veszed a kezedbe a könyvet!

  Új szemlélet, új gondolkodás a szépségápolásb

  5  Arcfiatalító EDZÉSPROGRAM a könyvben!

  1. Total Facelift

  2. MiniLift program

  3. „Esemény előtt ”,

  4. Reggeli Arcápolás

  5. Gyorsprogram

   

  Kosárba teszem
Felső