Sikeresen jelentkeztél!

Köszönöm, hogy jelentkeztél „A Ránctalan arc titka” ingyenesen letölthető tanulmányért. Az általad megadott emailcímre megküldtem a feliratkozás megerősítés linkjét. Erre azért van szükség, hogy tudjam, valóban Te iratkoztál fel az ingyen tanulmányért, és nem valaki más élt vissza az e-mail címeddel.

HA EZT A LÉPÉST KIHAGYOD, NEM FOGOD MEGKAPNI AZ E-KÖNYVET ÉS A HÍRLEVELEIMET!

Tapasztalatból mondom sajnos

Különösen, ha

citromail.hu

indamail.hu

vipmail.hu

freestart.hu

index.hu

totalcar.hu

velvet.hu email címmel rendelkezel!

Ebben a pillanatban küldtem neked egy email-t azzal a kéréssel, hogy igazold vissza feliratkozási szándékodat. Kérlek, nézd meg a postaládádat és ellenőrizd, hogy megkaptad-e! Ha 10 percen belül nem kapod meg a levelemet, akkor csak két dolog lehetséges:

1.Elgépelted az email címedet (előfordul, pl. gmail.HU-t írtál gmail.COM helyett, vagy betűhibát ejtettél) –> próbálj meg újra feliratkozni, ha sikerül, akkor ez volt a gond – ha nem, akkor:

2. A levelezőrendszered spamszűrője kiszűri a levelemet –> kérlek add hozzá az admin-kukac-arcjoga-pont-hu címet a megbízható email címek listájához.

Ahhoz, hogy Citromailes felhasználóként is megkaphasd a leveleimet, az alábbi egyszerű dolgot kell beállítanod a levelezőrendszeredben:

1. Kattints a “Szabályok és szűrők” menüpontra (a citromailes képernyő bal oldalán). 2. Írd be az “Új email cím hozzáadásához” (a citromailes képernyő közepén lévő mezőbe), hogy arcjoga.hu (ékezet nélkül), majd válaszd az “engedélyezve” pontot és nyomd meg a “Mehet” gombot.

Ahhoz, hogy Indamailes felhasználóként is megkaphasd leveleimet, az alábbi egyszerű dolgot kell beállítanod a levelezőrendszeredben!

1. Kattints a “Beállítások” gombra (az indamailes képernyő jobb felső sarkában) 2. Kattints a “Spam” fülre (fent középen) 3. Kattints az “Új cím/zóna hozzáadására” (középen, a “Spam” fül alatt) 4. Írd be, hogy arcjoga.hu (ékezet nélkül, a “Spam” fül alatti mezőbe) 5. Ha a mező előtt a vastagbetűs felirat “Tiltva”, akkor nyomd meg a mező utáni “Szerkesztés” gombot, hogy átváltson “Engedélyezve” feliratra.

Ha ez sem javít a dolgon, javaslom, hogy a www.gmail.com-on hozz létre egy megbízható, gmailes postafiókot (meglátod, meg fogod szeretni sokféle kiegészítő szolgáltatása miatt is) – és azzal újra iratkozzál fel. Ha ezt nem teszed meg, hiába regisztráltál.

Ha ezek után is gondod lenne a feliratkozással, írj nekem!

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Üdvözlettel:

Koós Viki

http://www.arcjoga.hu

admin@arcjoga.hu

 

Tovább a Főoldalra->

Tovább a Blogra->