Contour des Yeux szemtorna

 Contour des Yeux ránctalanító szemtorna tanfolyam

2018. szeptember

BEJELENTKEZNI lehet itt az oldal végén található űrlapon keresztül!

A szemkörnyék bőre alapvetően különbözik az arc egyéb részeitől. Itt a legvékonyabb a bőr, a bőr alatt pedig a laza kötőszövet, sok-sok érrel átszőve.

A Contour des Yeux (kontür dö jö) egy rendkívül intenzív hatású szem körüli feszesítő program. Az egyedülálló technika és gyakorlatsor nem csak feszesíti bőrt, de vérkeringés fokozó hatásának köszönhetően felfrissíti a keringést, ezzel energiával tölti fel a szemet. Annak ajánljuk, akinek kevés az ideje, mégis hatékony, látványos eredményre vágyik a szem körüli területen.

A kevesebb faggyúmirigy (kisebb védelem)  elveszti a bőr a nedvességtartalmát, így nem csoda, ha ezen a területen gyorsabban kialakulnak a szemráncok. A táskás, duzzadt szem fáradt külsőt kölcsönöz az arcnak. Idősebbnek nézünk, még annak ellenére is, ha az arcunk feszes és sima. A szem körül a bőr sokkal érzékenyebb mint az arcunk bármely más részén. Vékonyabb a bőr, faggyúmirigyben is szegényebb ez a terület, ezért különleges technikát igényel a kezelése.

Táskás szemek: az alsó szemhéj alatti állandó duzzanat. A kötőszövet elveszti rugalmasságát, a szemhéj bőre megereszkedik. A szem gyűrűs izma között a szírszövet felszaporodik, amely nyirokpangást eredményezhet.

Karikás szemek: A vékony bőrön láthatóvá válnak a vénás kapillárisok, a szén-dioxid tartalmú vér pang. Az elégtelen nyirokkeringés, ödémát, karikákat eredményezhet. Mindeközben az arc oldalsó része megereszkedik és kis bemélyedések keletkeznek a szem alatt.

szemtornához puffy eyesA Contour des Yeux szemtorna a különösen érzékeny és problémás szemkörnyéki bőr kezelésére kifejlesztett speciális  módszer, a szem körüli különleges terület feszessé, fitté tételére.

A helyspecifikus izomtorna segítségével finom, de mégis hatékony szemkezelést végzünk, melynek eredménye egy friss, simább szemkörnyék. A laza és lógó izomrostok „felpumpálásával” a problémás területre friss, szöveti nedvet préselhetünk, ami a pangó, tónustalan szemkörnyéket, újra üdévé teszi.

Kiemelten kezeljük a szem körüli izmokat, a felső szemhéj megereszkedéséért felelős homlokizmot, alsó szemhéjat, szarkalábat, és a halántékizmot. Ez utóbbi renyhesége az oka a szarkalábak kialakulásának.

 Mely területek korrigálására alkalmas a  Contour des Yeux szemtorna 

szemtorna szemöldök

 

A megereszkedett szemhéj izmait  kondícióba hozza. Helyére emelkedik a szemöldök, a tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

 

szemtornéhoz fotóA szem körüli izomzat tónust kap. Feltöltődnek a ráncok, halványodnak a szarkalábak.

A szem körüli ráncok elhalványításával, megszüntetésével  fiatalabb kinézetűvé válik az egész arc. Ráadásul, az esztétikai hatásokon felül a szem nyitva tartása is könnyebbé válik, ezáltal a szem alatti és feletti táskák jelentősen kisebbek lesznek.

A gyakorlatokat kiegészíti az erre a célra kifejlesztett  szemelixírrel végzett Contour des Yeux  szemmasszázs.

Kinek való a Contour des Yeux szemtorna?

Annak aki feszesebb szemkontúrt szeretne. Aki már sokféle módszerrel, krémmel, kezeléssel próbálkozott és egyik sem hozta meg a hőn áhított eredményt. Kozmetikusként számos speciális szemkezelést, szemkrémet, balzsamot, pakolást, szemmasszázst kipróbáltam már magamon is és a vendégeimen is. Semmi nem volt hosszú távon hatásos csak akkor ha a szemtornával EGYÜTT kombináltuk krémet, kezelést.

Contour des Yeux  tréning tematikája:

– Szem anatómiája (csak egy ici-pici) (tartóizmok, szem körüli izmok)
– Szem – állkapocs – testtartás kapcsolata
– Szem területének professzionális ápolása (mikor, mit, mivel, hogyan)
– Kezdő, haladó, express gyakorlatsor
– Francia szemmasszázs (szemelixírrel, amit a helyszínen készítünk, kizárólag 100% terápiás tisztaságú anyagok felhasználásával)

Contour des Yeux szemtorna hatásai

halványítja a szarkalábakat
– csökkenti a szem alatti karikákat
– csökkenti a szem alatti táskák, duzzanatok méretét

– szemöldököt megemeli, ezáltal élénkebb lesz a tekintet

– feltölt és ránctalanít
– simít és hidratál
– szöveti állományt megújítja.

Ezen a tréningen megtanuljuk, HOGYAN és MIVEL kell az érzékeny szemkörnyéket ápolni, tisztítani. A csodálatos francia szemgyakorlatok során megcélozzuk a szarkalábat, szem alatti területet, emeljük a szemöldököt, és egy eredeti francia szemmasszázzsal frissítjük a fáradt tekintetet.

A tréning tartalmazza a kezdő program, és a haladó program  gyakorlatait.

A tanfolyamon vannak közös, mindenki által végzendő és egyéni gyakorlatok is, a résztvevők problémájától függően. Mindenki javaslatot kap arra, milyen gyakorlatot és hogyan, milyen rendszerességgel végezzen az otthon, állapotának javulása érdekében.

  Contour des Yeux szemtorna tanfolyam

  • 2018. szeptember  10h- kb. 13h

A tanfolyam ára:
12.000,-Ft 

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember

Mit kell tenned, ha részt szeretnél venni a tréningen:

1. Válaszd ki a Számodra megfelelő tréning időpontját.

2. Küldd el a jelentkezésed a lap alján található jelentkezési lapon vagy írj az admin(kukac) arcjoga. hu címre.

3.  Fizesd be a  6.000 Ft előleget, a jelentkezési határidőig, a fennmaradó összeget készpénzben a tréning napján.

Az átutaláshoz szükséges adatok: OTP Bank NyRt. 11773425-82142896 Koós Viktória

Postai csekkes fizetésnél: a pénzt a következő címre küldd:
Koós Viktória  1034 Budapest, Tímár u. 13/a. A csekkre mindenképpen
írd rá a neved, a közleménybe kérném beírni, a választott tanfolyam időpontját pl: ” Szemtorna 2018. szeptember.”

4. A visszaigazoló emilben minden további tréninggel kapcsolatos infot elküldünk.

A szemet érintő műtétek, betegségek (glaukóma, szürkehályog, zöldhályog, látásjavító korrekciós műtét, plasztikai beavatkozás, botox, stb…) esetében konzultálj kezelőorvosoddal!

Jelentkezési lap

 
 

Spam védelem

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .