Előtte & Utána

Az Arcjóga előtt              Az Arcjóga után
Az első fotón 39 évesen, az Arcjóga kezdete előtt. A második fotó 4 évvel később készült, simább vonásokkal.:)

Arcjóga gyakorlatok előtt és után

Ki mondta, hogy 70 pluszosan nem lehet arcjógázni, arctornázni? Az izmok minden életkorban épülnek, vagy leépülnek. Te döntöd el. hogy melyik utat választod. Én az Arcjóga arctorna programot ajánlom.

Szélesebb, érzékibb ajkak
Nem csak az összhatás, de a részletek is magukért beszélnek:. Az életkor előrehaladtával vékonyodnak az ajkak és megjelennek az ajak feletti ráncok. Arcjógával az ajkak is teltebbé válnak, a szimmetria is csökken. 

Vendégem az 5. Arcjóga arctorna óra előtt és utána. Frissebb arc, ragyogóbb tekintet. Heti 1 alkalommal értük el a pozitív változást az arcon.

 

Ismét egy jó példa arra, hogy 70 felett is csodás eredményt lehet elérni a megfelelő gyakorlatokkal, szépségápolási rutinnal, tréneri felügyelettel.

Klári heti rendszerességgel jár hozzám arcjógára, arctornára, együtt tornázunk. A bal oldali kép torna ELŐTT készült, a jobb oldali a torna UTÁN. Ugye milyen fantasztikus a változás?

Szemöldök közötti vonalak. Az első képen III vagyis 3 vonal!!! Ezt senki nem szeretné. Ugye milyen látványos a változás a második képen? Arcjóga arctorna óra ELŐTT és UTÁN.

Ha kedvet kaptál a változáshoz, kipróbálnád a gyakorlatokat akkor várlak az Arcjóga arctorna workshopon:

Arcjóga® arctorna workshop | Arcjóga (arcjoga.hu)

Ismét

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .