Középhaladó Arckontúr Tanfolyam II.

Ha már elvégezted a 4 hetes Arcébresztő Tanfolyamot és szeretnél új gyakorlatokat megtanulni, a már megtanultakat pedig együtt gyakorolni, akkor várunk az Arckontúr Tanfolyamra.

Hétfő és szerda: 12h00;

A 4 hetes (heti 2 alkalom) tanfolyam ára: 15.000 Ft

Kérlek, úgy jelentkezz a  tanfolyamra, hogy lehetőleg minden alkalmon részt tudj venni!

Közös arcépítő gyakorló óra, ahol a már előzetesen, megszerzett alapozó tudást lehetőséged van csoportban, vidáman, lendületesen hasznosítani. Az órák intenzív mozgássorokkal biztosítják az arcizmaid erőnlétét és az arcod formálását.

Kinek ajánlott?

Mindenkinek ajánlott, aki már elvégezte a 4 hetes alaptanfolyamot és szeret csoportban gyakorolni. A rendszeres „órarend” motiválja a gyakorlásban, illetve az eddigieknél is intenzívebben és hatékonyabban szeretne fejlődni.

Helyszín: Óbudai Arcjóga-Arctorna Stúdió, Budapest III. ker. Tímár u.

Ha szeretnél részt venni az Középhaladó Arckontúr Tanfolyamon itt jelezheted, vagy érdeklődj az admin@arcjoga.hu emailcímen. A bejelentkezésnél feltétlen add meg elérhetőségeid, mobilszámod is!

Az órákon való részvételhez előzetes egyeztetés szükséges! A tanfolyamok, órák időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Tanfolyamokkal kapcsolatos kérdéseid várom szeretettel az admin@arcjoga.hu emailcímen.

FONTOS: Állkapocsprobléma, zöldhályog, magas vérnyomás, csigolyaprobléma, esetén kérd ki kezelőorvosod előzetes véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .