Arcjóga és/vagy Arctorna?

Arcjóga vagy arctorna?

Arctorna gyakorlat bemelegítés

Mi is az Arcjóga és az arctorna? Természetes módszer arra, hogy az arcunk fiatalabbank és egészségesebbnek nézzen ki, ezáltal jobban is érezd magad.

A Koós Viki Arcjóga arcjóga arctorna módszer lényege az egyedülálló módon kombinált ARCJÓGA ÉS ARCTORNA gyakorlatok

Az ARCJÓGÁBAN kombináljuk:

  • arcmasszázs
  • lazító gyakorlatok
  • szépségpontok biostimulációja
  • relaxáció, légzőgyakorlatok
  • állkapocstorna mely során az állkapocs szimmetrikusabb lesz, ami látványosan fiatalítja az arcot

Az ülő életmód, a mobilozás, a stressz negatív hatással van az arcunkra. Az izmok túlfeszülése erősíti a gravitáció hatását, ezeket a területek ARCJÓGA gyakorlatokkal lazítjuk.

Az arcjóga elmélete szerint csak nyugodt, laza arcon érdemes dolgozni, hiszen, ha stressznek vagyunk kitéve, feszült az arcunk, nem tudunk az izomra koncentrálni, nem vagyunk képesek megfelelően elernyeszteni, meggyűrődik a bőr. Ezért az arcjógában kiemelt szerepet kap a stressszoldás és a légzéstechnika.

A módszer kiegészül az ARCTORNA gyakorlatokkal, melyek segítségével az izmok újra ruganyos, fiatalosak lesznek. Ezáltal a felette lévő bőr is megfiatalodik, egészségesebbé, bársonyossá válik a bőr.

Az ARCTORNA gyakorlatokkal építjük az arcizmokat, feltöltjük a vonalakat, barázdákat.

A megoldás 2 az 1-ben! Az Arcjóga Arctorna ötvözi a két módszer előnyeit. Az Arcjóga Arctorna gyakorlatok nemcsak az izmok fiatalítást célozzák meg, hanem a bőrt, a kötőszövetet, fokozza a kollagéntermelést és a nyirokkeringést.

Az  Arcjóga Arctorna a speciális technika és biostimuláció segítségével ránctalanít, optimalizálja a belső szervek, hormonok működését, helyreállítja a kötőszöveti állományt. A speciális nyirokmasszázsfogások segítségével a szem alatti ödémának is búcsút inthetünk.

Akkor kapod a várt eredményt, ha pontosan követed az instrukciókat, akár a személyes vagy online konzultációk, workshopok alkalmával, akár az online videok használatával. Az ARCJÓGA és ARCTORNA gyakorlatok arányát és módját nagyon pontosan és

Az Arcjóga Arctorna Program gyakorlatait workshopon, egyéni órán, online videokban tudod gyakorolni. A közös órákat kiegészítheted az otthoni edzéssel. A videokban biztonságos és szuperhatékony gyakorlatokra edzheted az arcod.

Koós Viki 1992 óta foglalkozik a szépségápolással, a hölgyek szépítésével. 2007-ben létrehozta a védjegyoltalom alatt álló Koós Viki arcjóga arctorna módszert. Úgy véli, hogy mindannyiunknak lehetőséget kell kapnunk arra, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból. Fontos, hogy magabiztosak legyünk és hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, mindegy hány évesek vagyunk. Filozófiája szerint az arcgyakorlatoknak szórakoztatónak, könnyen elvégezhetőnek de mindezek mellett biztonságosnak és hatásosnak kell lennie. A gyakorlatok abszolút beilleszthetőek a napi szépségápolási rutinba, alkalmazkodva a mai elfoglalt nők igényeihez.

Bevezetés az arcjóga arctorna világába WORKSHOP Arcjóga® arctorna workshop | Arcjóga (arcjoga.hu)

6 hetes online video kurzus 6 hetes ONLINE Arcjóga Arctorna videokurzus | Arcjóga (arcjoga.hu)

Beauty Face szépségcsomag 4×10 percben EXTRA BÓNUSZOKKAL! Beauty Face Arcjóga online szépségcsomag | Arcjóga (arcjoga.hu)

Toka Móka a toka és nyak edzésére Online videok a nyak és toka tornáztatására | Arcjóga (arcjoga.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .