Ápold a szemed francia módra

A szemkörnyék bőre alapvetően különbözik az arc egyéb részeitől. Itt a legvékonyabb a bőr, a bőr alatt pedig a laza kötőszövet, sok-sok érrel átszőve.

A kevesebb faggyúmirigy (kisebb védelem) elveszti a bőr a nedvességtartalmát, így nem csoda, ha ezen a területen gyorsabban kialakulnak a szemráncok. A táskás, duzzadt szem fáradt külsőt kölcsönöz az arcnak. Idősebbnek nézünk, még annak ellenére is, ha az arcunk feszes és sima. A szem körül a bőr sokkal érzékenyebb mint az arcunk bármely más részén. Vékonyabb a bőr, faggyúmirigyben is szegényebb ez a terület, ezért különleges technikát igényel a kezelése.

Táskás szemek: az alsó szemhéj alatti állandó duzzanat. A kötőszövet elveszti rugalmasságát, a szemhéj bőre megereszkedik. A szem gyűrűs izma között a szírszövet felszaporodik, amely nyirokpangást eredményezhet.

Karikás szemek: A vékony bőrön láthatóvá válnak a vénás kapillárisok, a szén-dioxid tartalmú vér pang. Az elégtelen nyirokkeringés, ödémát, karikákat eredményezhet. Mindeközben az arc oldalsó része megereszkedik és kis bemélyedések keletkeznek a szem alatt.

szemtornához puffy eyesA Contour des Yeux szemtorna a különösen érzékeny és problémás szemkörnyéki bőr kezelésére kifejlesztett speciális módszer, a szem körüli különleges terület feszessé, fitté tételére.

A helyspecifikus izomtorna segítségével finom, de mégis hatékony szemkezelést végzünk, melynek eredménye egy friss, simább szemkörnyék. A laza és lógó izomrostok „felpumpálásával” a problémás területre friss, szöveti nedvet préselhetünk, ami a pangó, tónustalan szemkörnyéket, újra üdévé teszi.

Kiemelten kezeljük a szem körüli izmokat, a felső szemhéj megereszkedéséért felelős homlokizmot, alsó szemhéjat, szarkalábat, és a halántékizmot. Ez utóbbi renyhesége az oka a szarkalábak kialakulásának.

Mely területek korrigálására alkalmas a Contour des Yeux szemtorna

szemtorna szemöldök

 

A megereszkedett szemhéj izmait kondícióba hozza. Helyére emelkedik a szemöldök, a tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

 

szemtornéhoz fotóA szem körüli izomzat tónust kap. Feltöltődnek a ráncok, halványodnak a szarkalábak.

A szem körüli ráncok elhalványításával, megszüntetésével fiatalabb kinézetűvé válik az egész arc. Ráadásul, az esztétikai hatásokon felül a szem nyitva tartása is könnyebbé válik, ezáltal a szem alatti és feletti táskák jelentősen kisebbek lesznek.

A gyakorlatokat kiegészíti az erre a célra kifejlesztett szemelixírrel végzett Contour des Yeux szemmasszázs.

Kinek való a Contour des Yeux szemtorna?

Annak aki feszesebb szemkontúrt szeretne. Aki már sokféle módszerrel, krémmel, kezeléssel próbálkozott és egyik sem hozta meg a hőn áhított eredményt. Kozmetikusként számos speciális szemkezelést, szemkrémet, balzsamot, pakolást, szemmasszázst kipróbáltam már magamon is és a vendégeimen is. Semmi nem volt hosszú távon hatásos csak akkor ha a szemtornával EGYÜTT kombináltuk krémet, kezelést.

Contour des Yeux szemtorna hatásai

halványítja a szarkalábakat
– csökkenti a szem alatti karikákat
– csökkenti a szem alatti táskák, duzzanatok méretét
– feltölt és ránctalanít
– simít és hidratál
– szöveti állományt megújítja.

 Kapcsolódó cikkek

Contour des Yeux szemtorna

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .