A kiegészítő plusz: EMS

Az arcfiatalítás terén számtalan kezeléssel, azonnali fiatalítással kecsegtető ígéretekkel, krémekkel találkozhatunk. De mielőtt belevágunk érdemes racionálisan végiggondolni a lehetőségeket, pénztárcánknak megfelelően. 
Arcjóga, arctorna facelift
Arcjóga, arctorna facelift

Azért jó ha tudjuk, egyetlen krém, vagy kozmetikai kezelés sem képes megfelelően hatni, ha a bőr alatt lévő izom túl feszes vagy túl petyhüdt.

Az elektromos arctorna, izomstimuláció (EMS) egy kiegészítő módszer, mely az anti-aging kezeléseket teszi kerek egésszé.

Már 25 éves kortól változik az arcizomzat tömege, ernyedtté válik az arc. Az arcizomzat közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el, ezért elsősorban  a hatás az arckontúrok megereszkedésével jelentkezik. Az elektromos arcizomtorna segítségevel impulzusokat juttatunk a bőrbe, melyek stimulálják a kezelt bőrterületet, és megfeszítik az izmokat. Amint véget ér az inger, az izmok ellazulnak, – az eljárás a természetes izom-összehúzódásokat utánozza.

A kezelés az arckontúrok javítsa mellett jelentős élettani hatással bír: javítja a bőr vérkeringését, serkenti a nyirokáramlást, az adott izomrészek pedig feszesebbé válnak. (arcon, nyakon, dekoltázson) ott ahol éppen dolgozunk.

Az elektromos kezelés kiegészíti és felgyorsítja a manuális arcjóga, arctorna hatását.

Forrás: Nadja Stein

Kapcsolódó cikkek

Elektromos arctorna

Arcjóga arctorna tanfolyamok

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .