Fiatalító arcmasszázs

A világhírű Arany Ujjak masszázstechnikát (Golden Fingers) nagy sikerrel alkalmazzák a kozmetikai szalonokban világszerte.

Az Arany Ujjak egy japán masszázstechnika, mely segítségével sikeresen felvehetjük a harcot a ráncok és a stressz ellen.

Egy kis ízelítő a híres masszázs technikából:

A masszázst hidratálókrémmel végzik, elsősorban a körkörös dörzsölő és simítómozdulatokat részesítik előnyben.

1. lépés – a homlok területe

A masszázs célja: enyhítse a vízszintes ráncokat és feszesítse az izmokat ezen a területen.

A középső és a gyűrűsujjal körkörös mozdulatokkal masszírozzuk a homlokot, a képen látható módon. A homlokot 2 részre osztjuk, a homlok közepéig spirálirányú mozdulatot végzünk és az ujjak felemelése nélkül a homlok másik oldalán is elvégezzük ugyanezt a mozdulatsort. Ezt háromszor ismételjük.

fiatalító masszázs

2. lépés – szem körkörös izma, szarkalábak

Cél: a szem körüli ráncok enyhítése, szem alatti duzzanatok, karikák eltüntetése.

A középső ujjunkkal enyhe nyomást gyakorolunk a szemöldökre, így haladunk lassú léptekkel végig az egész szemöldökön. Mindegy egyes nyomást mintegy 3 másodpercig tartunk ki. Ezután a szem körkörös izmait simítjuk végig, ezután ismét a szemöldök következik. Ismételjük háromszor.

fiatalító masszázs 2

fiatalító masszázs 2. lépés

3. lépés – face-lift

Cél: a petyhüdt arc megemelése, stresszoldása.

Osszuk fel az arcot 3 területre: az áll, a száj sarkától a szemig terjedő terület, és az orrcimpa két oldala.Masszírozzuk mindegyik területet a már ismert spirális, körkörös mozdulatokkal. Mikor a halántékhoz érünk, nyomjuk meg erősebben a középső és gyűrűsujjunkkal ezt a területet.Mindhárom részen, háromszor ismételjük a masszázst.

fiatalító masszázs 3

 

Kipróbáltad, milyen volt?


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .