Mi az Arcjóga-Arctorna?

Kozmetikai, szépségipari tapasztalatok alapján és egyéb módszerek társításával, külföldi és hazai szépségszakértők segítségével kidolgoztam  a Magyar Szellemi Tulajdon Hivatalnál szabadalomként bejegyzett és védjegy oltalom alatt álló Arcjóga-Arctorna módszert.

Ez a technika az arcfiatalítás újszerű megközelítése, amely során az energia blokkok oldásával kisimítjuk az arcot és a lelket is, valamint friss energiával töltjük fel a bőrt, az arctornával, a mimikai izmok célzott mozgatásával “felemeljük” az arcot.

Az Arcjóga-Arctorna komplex és természetes módszerrel valódi liftinghatás érhető el. Az arc izomzata újra optimális tónusba kerül, megemelkedik a szemöldök, a laza tónusú arc helyett egy feszes, fitt arcot kapunk.

A program az anatómia, edzéselmélet és kozmetológia tanait felhasználva segít a természetes és biztonságosan arcfiatalításban. Az Arcjóga-Arctorna beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Az arc izmait építi, a nyirokkeringést fokozza, a kötőszöveti sejteket megújítja.

Az alapozás időszakában komplex erőgyűjtés folyik, fokozatosan emeljük a gyakorlatok terjedelmét és intenzitását. A bemelegítés után minden arctájat megdolgozunk, (nyakat és dekoltázst is) az óra végén speciális módszerrel lenyújtjuk az izmokat, lazítunk… egyszóval szépülünk kívül-belül. Az órákon alkalmazzuk az intimtornában is használt terület kontroll koncepciót, mely rendkívüli módon megnöveli a gyakorlatok hatékonyságát.

Aki kitartó és szeretné tovább építeni az arcát, tartós eredményre vágyik, akkor a 20 egyedi technikát alkalmazó gyakorlatok (villám, ütem, lebegtetés, hintáztatás, 3D, nyolcas,  hullámzás, libikóka, golyózás stb…) segítségével egyénre szabottan építjük az arcot és töltjük fel a problémás  területekre. Az arcbőr ezáltal kisimul, visszanyerjük az eredeti arckontúrt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Arcjóga Arctorna Tanfolyam
Milyen eredmény várható az Arcjóga Arctornától 30-40-50+ évesen?

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .