Tüsilabdás arcmasszázs (VIDEO)

tüsilabdás arcmasszázs

Az Arcjóga-Arctorna gyakorlatok hatását fokozhatjuk a tüsilabdás arcmasszázzsal.

A tüsilabdás arcmasszázs beállítja az arcizmok megfelelő tónusát, stimulál, regenerál, a helyi vérbőség kialakulásával gyorsítja a sejt-anyagcserét, javítja a kötőszöveti állományt.


Az arcizom gyakorlatok megkezdése előtt ajánlott párszor átgörgetni az arc és a nyak egész felületén, az inger hatására az izomerő fokozódik, nagyobb teljesítményre leszünk képesek. A sorozatok elvégzése után pedig lazítja a megdolgozott területet.

Az alábbi gyakorlattal az arcon és a nyakon lévő ÖSSZES akupresszúrás pontot stimulálod, erősíted a kollagénrostokat, élénkíted a sejtműködést.

Vegyél egy kis tüskés labdát (előtte mosd le és fertőtlenítsd) a kezedbe, és görgesd végig először a nyakadon. Aztán tedd az álladra, és görgesd végig az áll és a bajusz vonalán körbe, a körkörös szájizom mentén. Vedd a labdát a kezedbe, görgesd a tenyeredbe, majd az arcod mindkét oldalát körkörös mozdulatokkal stimuláld a labdával. Ezután nyomd az arcodra pár másodperce.

Ha érzed a bizsergő érzést, az arcod kipirult, akkor jól dolgoztál.

7 Comments on “Tüsilabdás arcmasszázs (VIDEO)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .