TOP 10 arcfiatalító eljárás

Melyik nő tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, mely segítségével  nem utolsósorban a rettegett gravitáció is legyőzhető.

Bármely megoldást választjuk, az biztos, hogy a tükörben egy jobb, fittebb arcot fogunk látni.

1.    MEZOTERÁPIA

Létezik a tűs és a tű nélküli kezelés. A tűs kezelésnél a pisztollyal a kozmetikus vagy bőrgyógyász befecskendezi a hatóanyagot a megfelelő helyre. A tűnélküli (non-invazív) mezoterápia egyre népszerűbb, mivel nem jár fájdalommal.

Az elektromágnese rezgések megnyitják a bőrsejtek falát, a hatóanyagkoktélt sejtszintig lehet bejuttatni. Javul a kötőszövet minősége, az apróbb ráncok eltűnnek. 3-4 alkalmas kúrát érdemes venni, a bőr rugalmas, frissebb lesz.
Ára: 20 000-30 000 Ft/alkalom

2.    DERMAROLLERES KEZELÉS

A kezelést egy tűs hengerrel végzik, ezt többször átgörgetik a bőrön. Ennek hatására beindul egy gyorsabb kollagéntermelés, ezért is hívják kollagén-indukciós terápiának. A műveletet érzéstelenítésben végzik, a bőrt alaposan lefertőtlenítik. Ráncsimító, a tág pórusú bőr összehúzható.

A kezelést 4-6 alkalommal érdemes ismételni. A kezelés után bőrpír figyelhető meg (mint napégés esetén) fokozottan óvni kell a bőrt  napfénytől, télen is.
Ára: 15 000-18 000 Ft/alkalom

3.    OXIGÉN KEZELÉS

Fájdalommentes, teltté, simábbá teszi a megereszkedett bőrt. A kezelést masszázzsal kezdik, majd egy üvegcső segítségével magas nyomású tiszta oxigénnel, vitaminokat, ásványi anyagokat pumpálnak a bőrbe. Az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe is eljut, elősegítve a sejtlégzést, a sejtek megfelelő működését.
Ára: 6000-8000 Ft

4.    RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESÍTÉS

A módszer eltünteti a szem és száj körüli apróbb ráncokat, feszesíti a nyak redőit, a tokát, és a dekoltázs bőrét.
A rádiófrekvencia energiája felmelegíti a bőr alsó rétegeiben a szöveteket, serkenti a kollagénrostok működését, és beindítja a regenerálódásukat. 3-4- alkalom szükséges az üde, feszesebb bőr eléréséhez.
Ára: 75 000-90 000 Ft/alkalom

5.    HYALURONSAVAS FELTÖLTÉS

A feltöltéseket esztétikai központokban végzik, helyi érzéstelenítésben. A legelterjedtebb anyagok természetes, felszívódó anyagok, de ebből következik, hogy nem tartósak. Ilyen a saját zsírral vagy hyaluronsavval történő kezelés. Bárhova lehet belőle juttatni, ám nagy része felszívódik, és pár hónap elteltével ismételhető a kezelés.
Ára: befecskendezett hatóanyag mennyiségének függvénye, 15 000- 150 000 Ft

6.    BOTOX

A botox idegméreg, mely tiszta állapotba kerül a bőr alá, és akár 4-5 hónapra is blokkolhatja a mimikai izmokat. Ha ugyanarra a helyre  rendszeresen beadják, akár el is sorvadhat az izom, és így akár tartós lehet  ránctalanítás.

Nem hozzáértő kezek azonban olyan izmokat is blokkolhatnak, amitől más lesz az arckifejezésünk. Nagyon körültekintően kell kiválasztani a megfelelő szakembert.
Ára: 50 000-80 000 Ft

7.    LÉZERES KEZELÉS

Ezt a módszert speciálisan bőrgyógyászati vagy plasztikai központokba alkalmazzák.
Négyzetcentiméterenként 50-150 tűszúrásnyi seb keletkezik, melyek gyorsan hámosodnak, és 4-5 alkalom után a teljes bőrfelület kicserélődik. Alkalmazható: ráncokra, pigmentfoltokra, hegekre, tág pórusú bőrre.
Ára: 50 000-70 000 Ft/alkalom

8.    IMPLANTÁTUM

Egy szilikonhengert ültetnek a bőrbe, apró bemetszéseken keresztül. A szervezet a henger körül egy vékony hártyát hoz létre, így épül a testbe. Általában az arcon külső hatás miatt történt deformitást szoktak ezzel a módszerrel kezelni, de bizonyos esztétikai problémákat is lehet korrigálni.

A leggyakoribb a száj feltöltése, az áll kiemelése, ez utóbbi kecsesebb nyakat eredményezhet. A beavatkozás után jegelni kell, a második héttől óvatos masszízrozás és szájtorna ajánlott.
Ára: 350 000 Ft-tól

9.    ARCVASALÁS

Thermokezelésnek is hívják, a hő hatását használják ki a bőrfeszesítés során. Elsősorban száraz bőre ajánlják. Egy speciális kozmetikai arcvasalóval vasalják az arcot, ami nem forró, hanem kellemesen meleg. A hő hatására kitágulnak az erek, a vérellátás javul, a salakanyag gyorsabban távozik.

A kitágult pórusokon keresztül jobban felszívódnak a krémek, hatóanyagok. A változás igazán látványos, de tartós eredményre 2-3 hónap után számítsunk, abban az esetben, ha hetente végeztetjük.
Ára. 5000 -8000 Ft

10.    ARCJÓGA, ARCTORNA

Az arcizmok edzésével újra tónusba lehet hozni az izmokat, ezáltal a közvetlenül az izmokhoz kapcsolódó bőrt alulról feltölti és csökkenti a finom vonalakat és ráncokat. A gyakorlatok kiterjednek az arc-, nyak-, és dekoltázs területeire.

Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját. Összehasonlítva az egyéb fiatalító kezelésekkel, elmondható, hogy az arcjóga, arctorna a legtermészetesebb   és leggazdaságosabb fiatalító megoldás. A helyes technika megtanulása érdekében érdemes egyéni órák keretében elsajátítani a személyre szabott gyakorlatokat.

2-3 hónap szükséges a gyakorlatok elsajátításához és az eredmény eléréséhez. Az arcedzést érdemes kiegészíteni arcmasszázzsal, dermarolleres kezeléssel, ultrahangos hatóanyag bevitellel.
Ára: 3500 Ft /alkalom


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .