Workshop beszámoló

Hát, mit is írjak? Jó volt. Nagyon jó volt.:)

Arcszépítő Workshop

Bár az időjárás meglehetősen lehangoló volt szombat reggel, mikor elindultunk Katával a Tímár utcai Arcjóga-Arctorna Stúdióba. Izgultunk, hogy a szürke esős időben mindenki épségben megérkezzen Debrecenből, Bükkből és persze Budapestről is.

A hangulat kárpótolt bennünket, rengeteget nevettünk, Szépség teát kortyolgattunk, pogácsát majszoltunk, közben beszélgettünk, na és persze tornáztattuk az arcizmainkat. Szóba kerültek a krémek, kozmetikai kezelések, tippek, és mindazok a fortélyok, amivel fokozni lehet az arcedzés hatását…hiszen szombaton megtanultuk, minél több oldalról támadjuk a ráncokat, annál hatásosabb eredményt érhetünk el. No és ami a legfontosabb tapasztalás, hogy a szép bőr és a feszes arc nem ugyanaz, de mi már tudjuk, hogyan lehet a természet törvényeit kicselezni:)

Szorgos jegyzetelés folyik
Arcszépítő Workshop- fejmasszázs a dús hajkoronáért

A hölgycsapat fantasztikus lelkesedéssel vetette bele magát a gyakorlatok özönébe, szorgosan  emelgették a szemöldököt a homlokgyakorlatnál, csókot dobáltak, nyakat feszítettek, tokát fogyasztottak, arcot masszíroztak;  osztatlan sikert aratott a „Kaméleon” avagy „Kapd el a legyet” gyakorlat.

Fülmasszázs-töltekezünk energiával

Persze még napokig, sőt hetekig is eltart, amíg beérik a rengeteg információ, de így már nagyobb önbizalommal és 120%-os biztonsággal végzik otthon a gyakorlatokat.

Abban mindannyian egyet értettünk, hogy nagyon hasznos és fontos volt a személyes találkozó. Néhány megjegyzés: „Most már érzem azt az égő érzést az izomban, amiről beszéltél. „”Sokkal intenzívebben csináltuk itt a gyakorlatokat, otthon is így fogom. „”Újra érzem az izmokat az arcomban!”

Elfáradtam a végére, de nagyon jó érzés volt.:)

 


2 Comments on “Workshop beszámoló

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .