Fiatalító italok

Fiatalító élelmiszerek

Bőrünk szempontjából nagyon fontos az ún. antioxidánsok bevitele. Általánosságban elmondható, hogy azok az élelmiszerek, melyek nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaznak, segítenek ellensúlyozni a bőr csökkenő rugalmasságát, a kollagén szintet növelik és visszaadják az öregedő bőr feszességét. Legjobb, ha ezeket az élelmiszereket, friss, természetes forrásból szerezzük be.

A gyümölcs-zöldség alapú, gyümölcslevet  tartalmazó krémes italt az amerikai Stephen Kuhnau-nak köszönhetjük.
Tejérzékenysége miatt nem ihatott gyümölcsturmixot, ezért feltalálta a tej nélküli gyümölcsitalt. Az ital lényege, hogy nem csak a kifacsart lé, hanem a gyümölcs
teljes egészében bekerül az italba, a héj és a mag kivételével. Tetszés szerint higítható gyümölcslével, szódával, ásványvízzel, mézzel.

És miért fontos mindez? Egy nagy pohár gyümölcs-zöldség turmixban akár fél-egy
kiló zöldség és gyümölcs is belekerül, így azonnal a szervezetünkbe
juttatjuk a napi vitaminmennyiséget.

Erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a betegségeket, és
nem utolsósorban magas antioxidáns és vitamintartalma miatt a
bőrünkre is pozitív hatással van.


 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .