Fiatalító italok
Bőrünk szempontjából nagyon fontos az ún. antioxidánsok bevitele. Általánosságban elmondható, hogy azok az élelmiszerek, melyek nagy mennyiségű antioxidánst tartalmaznak, segítenek ellensúlyozni a bőr csökkenő rugalmasságát, a kollagén szintet növelik és visszaadják az öregedő bőr feszességét. Legjobb, ha ezeket az élelmiszereket, friss, természetes forrásból szerezzük be.
A gyümölcs-zöldség alapú, gyümölcslevet tartalmazó krémes italt az amerikai Stephen Kuhnau-nak köszönhetjük.
Tejérzékenysége miatt nem ihatott gyümölcsturmixot, ezért feltalálta a tej nélküli gyümölcsitalt. Az ital lényege, hogy nem csak a kifacsart lé, hanem a gyümölcs
teljes egészében bekerül az italba, a héj és a mag kivételével. Tetszés szerint higítható gyümölcslével, szódával, ásványvízzel, mézzel.
És miért fontos mindez? Egy nagy pohár gyümölcs-zöldség turmixban akár fél-egy
kiló zöldség és gyümölcs is belekerül, így azonnal a szervezetünkbe
juttatjuk a napi vitaminmennyiséget.
Erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a betegségeket, és
nem utolsósorban magas antioxidáns és vitamintartalma miatt a
bőrünkre is pozitív hatással van.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.