M-es ajkak

Kezdenek az ajkaid “M” vonalat formázni?

Nézd meg a tükM betűs ajkakörben az ajkaid és a szád sarkát. Lefittyed és mintha egy „M” betűre kezdene hasonlítani?

Mint számos izom, a kis és nagy járomizom is az ajkakhoz „fut”. (tapadási hely a száj körkörös izma) Lazasága, edzetlensége okozza a petyhüdt ajkakat és a lefelé fittyedő szájzugot. ami egy idő után ” M” betű alakját ölti fel.

zygomaticus_orig

Ha rendszeresen gyúrsz a járomizmokra, annak fittsége visszaemeli a lefittyedt szájzugot, és elbűvölővé teszi a mosolyod. Emellett elősegíted az arcod szimmetriáját az ajkak, a száj és az arc esztétikusabb megjelenését.

Gyakorlatok: http://arcjoga.hu/6819-2/a-konyv/

Tréningek, workshopok: http://arcjoga.hu/uj-tanfolyamok-2013-majustol/

Címke: , , , , , , ,
Kategória: Szépségápolás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Kellemesen megmozgatja az izmokat, és napi néhány perc ugye nekünk is jár?! :) Mindenképp ajánlom a 20-30-40-50-.....100 éveseknek is. Köszönöm!!!

Erzsébet
Igen én használom az arcjogát.Mind a 6-leckét mindennap 2xelvégzem.Észre vettem ,hogy az arcom kezd töltődni,de hogy a siker teljes legyen ezért én továbbra is kitartóan folytatom.Köszönöm,hogy megismerhettem az arcjógát mert már így 59évesen valóban nagy szükség van rá és,hogy odafigyeljünk az arcunkra mert nem mindegy,hogy ki néz vissza a tükörből.Igen másoknak is ajánlanám.

Soósné Marika
Rendkívül jónak tartom a tanfolyamot,mert a megfelelő izmok mozgatása nélkül a legjobb krém is eredménytelen. A gyakorlatok nagyon jók és könnyen végezhetők.Már sok ismerősömnek ajánlottam,akik nagy örömmel fogadták.
Hálás köszönet a fáradozásodért Viki!
Szeretettel üdvözöl egy 68 éves tanfolyamos.

Marcsi
További vélemények »