Feszes Arc

Szeretnél igazán örömöt szerezni?

Ha a válaszod igen, akkor segítünk!

Ajándékozz különleges, személyre szóló Arcjóga Arctorna szépséget azoknak, akik a legfontosabbak Neked, legyen szó kényeztetésre vágyó barátnőről, anyukádról vagy egy kedves kollégádról, akinek szeretnél valami szépet adni! Sőt, ha Te magad vágysz egy kis szívmelengető luxusra, lepd meg Magad!

Idén szeretnék Neked könnyebbé, gyorsabbá, és mindenekelőtt különlegessé tenni az ünnepeket.

Milyen Arcjóga arctorna Karácsonyi csomagokat találtunk ki Neked?

Az első klasszikus magyar Arcjóga Arctorna Oktatókönyv kezdőknek! A Kezdő arc(sz)építő program mellett szépségpont-masszázs és természetes arcfiatalító program is található a könyvben (anti-ageing terv, kulcs az egészséges és gyönyörű bőrhöz). Az arcépítés alapfogalmait, és a titkot, – melynek ismeretében sikeresen tudod felvenni a harcot a ráncok ellen- ebben a könyvben magyarázom el.

“10 perces arcgyakorlatok” – mindennapi arctornád, napi 10 percben…Megérkezett az új Arcjóga arctorna oktató hanganyag – időhiányban szenvedőknek! Gyakorlatok, amelyek egy életen át elkísérnek!

 Ha teljesen kezdő vagy, ez az anyag Rád vár!

Feszes Arc Ajándékcsomag

Feszes arc Arcjóga csomag

 A Feszes Arc Ajándékcsomag tartalma:

– Arcjóga Arctorna könyv

-10 perces arcgyakorlatok oktató hanganyag (CD)

– Anatómiai ARCtérkép és útmutató (letölthető pdf formátumban)

-8 hetes Edzésterv (letölthető pdf formátumban)

-1.000 Ft-os KUPONKEDVEZMÉNY! A kuponkedvezményt az Arcjóga Arctorna Stúdióban tudod érvényesíteni az Arcjóga arctorna csoportos  workshopon, 2018. március 31.-ig!

Eredeti ár: 12.370.-Ft
Akciós ár: 11.500-Ft + INGYENES kiszállítás

A csomag megrendelhető: https://arcjoga.hu/karacsonyi-csomagok/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .