Arcszobrászat

 

Arcjóga arctorna facelift
Arcjóga arctorna facelift

Az Arcjóga arctorna egy specifikus, anatómiára épülő anti-aging program, melyre akkor van szükség, – de akkor nagyon!- mikor a kor előrehaladtával az arc veszít a zsír és izomtömegéből és a gravitációnak köszönhetően a szövetek elindulnak lefelé.

 Csak úgy, mint a testet, az arcot is lehet formálni, kifaragni a remekművet – a megfelelő gyakorlatokkal. Az arcon lévő sok, pici izom finomhangolásával gyorsan elérhetjük az arcon a pozitív tónusváltozást; minden egyes kis izmocska újra tónusba hozása vomunnövekedést okoz és minden egyes kis változás azonnal látható lesz a bőrön.

Az Arcjóga arctorna method lehetővé tesz egyfajta szike nélküli, természetes facelift hatást, már akár napi 15 perc arcgyakorlatozással. Az arcgyakorlatok a mindennapi életvitelbe beilleszthetők. Az első eredmények mindössze három hét alatt jelentkezhetnek. A technika jelenleg a már ismert arctorna módszerek közül a leghatásosabb és legbiztonságosabb. Növeli az izmok volumenét, erejét, ezáltal feltölti a bőr alatti terület, horpadásokat, az arcbőr feszesebbé válik, valódi arcszobrászat.

Vannak olyan speciális gyakorlatok melyek az arc egyes területeire vannak hatással, céljuk, hogy megszüntessék a arcon lévő ráncokat, a homlokráncok mennyiségét, feltöltsék a felső ajak barázdákat, liftingeljék a szemhéjat és megemeljék szemöldököt. Amellett, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezését gyorsan el lehet sajátítani, az új technikák, a légzés és az arcmasszázs tovább fokozza ennek a módszernek az amúgy is lenyűgöző hatását.

Az izommozgás és lazítás kényes egyensúlya a fej és a nyak izmaira is hatással vannak: megelőzhető a fejfájás, a nyakmerevség, javítja a vérkeringést és a szövetek oxigénellátását, a hajhagymák erősödnek, ezáltal a fejbőr újra életre kel, és nem utolsósorban csökkenti a duzzanatokat és sötét karikákat.

Az arc fokozott mobilitása és kifejezőereje a társadalmi kommunikáció egyik alapvető része: Az Arcjóga arctorna módszerrel egy derűs és nyugodt arcot kaphatunk, szemben a feszült és örökké ráncolt kontúrokkal. Ez azt jelenti, hogy a módszer egy igazi arclifting, önkifejezőerő, amelyet lehetetlen más típusú beavatkozással elérni.

Kapcsolódó cikkek

Arcjóga arctorna tréningek

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .