5 tuti tipp az ünnepi ragyogáshoz

cosmetic-surgeryBármennyire is szeretjük az ünnepeket, a stressz, az ajándékok utáni rohangálás, a megfelelési kényszer, – hogy minden rendben legyen az ünnepek alatt, – nyomot hagy az arcon. Rokonlátogatás, egyik helyről a másikra ingázás, itt is egy kis süti, ott is egy kis nasi, na még egy szelet bejgli, mert a nagynéni megsértődik, ha nem kóstoljuk meg…

A jó hír az, hogy nincs igazán kőbevésett recept az ünnepek túléléséhez.

Ha szeretnéd az ünnepek alatt a legjobb formádat hozni, akkor tartsd be az alábbi szabályokat és élvezd ki az ünnep adta csodálatos élményeket.

1. Hidratál, hidratálj, hidratálj! Az egyik legfontosabb és legegyszerűbb dolog, hogy hidratáld a szervezeted belülről kifelé. Fogyassz minél több vizet és legalább 3 csésze zöld teát naponta. A folyadék kimossa a méreganyagokat a testedből, és feltölti a bőröd. Ráadásul a víz eltelíti a gyomrod, és kevesebbet fogsz enni, vagyis kevesebb lesz a kalória bevitel, nem tömöd degeszre a pocakod, így az ünnepek után lelkiismeret-furdalás nélkül állhatsz rá a mérlegre.

2. Ételed legyen egészséged és bőröd őrzője. Az átgondolt és egészséges étrend megakadályozza a súlygyarapodást, megköti a szabad gyököket és búcsút int a cellulitnak. (ne feledd, hamarosan érkezik a tavasz:)) Fogyassz minél több sovány fehérjét, rostot és antioxidánsokkal dúsított élelmiszereket, és amennyire csak lehetséges, kerüld a finomított, feldolgozott cukrokat.Sok zöldség, kevés krumpli és még kevesebb bejgli. Az egészséges étrend megakadályozza a súlygyarapodást.

3. Tornáztasd az arcod! Ez a legjobb időszak arra, hogy újra felfedezd az arcgyakorlatok fontosságát. Hiszen a ráncok kialakulásának oka többek között az arcunk izmainak tónustalansága, elégtelen működése, vagy állandó feszülése. Szeretnéd, ha a közös családi fotón a legjobb kép Rólad készülne? Napi 20 perc arctorna csodákat tesz! Ha csak pár percet tudsz erre szánni, akkor kapd elő az  Arcreform gyorsprogramot, tedd be a CD-t és már kezdheted is.

4. Mozogj mindennap! Dolgoztasd meg a tested, sétálj nagyokat a friss levegőn, ugrálj, táncolj!    Töltsd tele a tüdődet friss oxigénnel. Ütemezd be az ünnepekre a mozgást, ez biztosítja, hogy felpörögjön az anyagcseréd, hamvassá váljon a bőröd , és elégesd az ünnepek alatt bevitt extra kalóriákat.

5. Kényeztesd a tested! Most van itt az ideje a szárazdörzsinek. Dörzsöld át a tested jó alaposan egy dörzsis kesztyűvel, a talpadtól a fejed búbjáig. Zuhanyozz le, aztán alaposan kend át magad tápláló olajokkal. (jojoba, mandula, sárgabarackmag).

Kihagyhatatlan alkalom, hogy, amikre már régóta fáj a fogad, vagy amikből tökéletes karácsonyi ajándékok lesznek – most megszerezd, mindezt úgy, hogy még spórolsz is vele,

Ne feledd, – egy évben egyszer van ilyen alkalom, használd ki.

kattints ide>>az EXTRA KARÁCSONYI MEGLEPIKÉRT

Arcreform könyv

Arcreform KIT (Total Facelift és Gyorsprogram)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .