Szarkalábak

A szem körüli ráncok, szarkalábak az első szerzett barázdák, amelyek megjelennek az arcon. Az arcjóga szemgyakorlatokkal lassítani vagy akár meg is lehet állítani ezt a folyamatot. A szemgyakorlat erősíti a szem körkörös izmát, fokozza az izomtónust.

Arcjóga szarkaláb gyakorlat:

Mindkét szemnél a mutató- és a középső ujjad helyezd a szem külső sarkához, a szarkalábakra, kicsit feszítsd meg a bőrt, hogy ne ráncolódjon a gyakorlat közben. Ezt követően lassan nyisd és csukd a szemhéjad, érezd a szem körkörös izmában a bizsergést. Hússzor ismételd, a bőrt tartsd feszesen. Csináld háromszor egy nap.

De sajnos  nem elég csak az izmokat tornáztatni, ha az energiaáramlás, az oxigén ellátás és a méregtelenítés nem megfelelő az adott területen, hiába gyúrunk izomra.

Kombinált gyakorlat:

Ahhoz, hogy a kötőszövetet is erősítsd és az energiaáramlást is fokozni tudd ezen a területen, az Arcjóga szarkaláb gyakorlatot követően végezd el az Arcjóga Szemmasszázst a szarkalábakra.

1. Arcjóga szarkaláb gyakorlat 20 ismétléssel, naponta háromszor

2. Arcjóga Szemmasszázs

Szeretnéd kipróbálni az Arcjóga Szemmasszázs gyakorlatot? Jelentkezz az  ingyenes online tanfolyamra!

Katt ide>>>Szeretnék részt venni az ingyenes online tanfolyamon<<<


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .