Vélemények

„A szépségszakma 28 éve elkötelezett híveként nagy örömömre szolgált, hogy megismerkedhettem Vikivel. Személyében szakmailag nagyon igényes, felkészült, a szépségápolás iránt ízig-vérig elkötelezett szakembert ismerhettem meg. Egyénileg továbbfejlesztett arcjóga módszere bárki számára könnyen elsajátítható, bárhol, bármikor gyakorolható. Remekül beépíthető a napi szépségápolási rutinunkba. Az arcjógát kortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom, hogy a kortalan szépség ne csak szlogen legyen többé.”
Dr. Pap Judit ügyvezető igazgató Professional Beauty Company Kft.

„Kérd az arcjóga tanfolyamot, mert többet segít, mint a több ezer forintot is meghaladó „csodakrémek”. Hidd el ha pár perccel korábban kelsz reggel, megéri, mert annál nincs nagyszerűbb érzés, amikor a kolléganők irigyen néznek rád és azt kérdezik milyen krémet használsz. Kár, hogy csak most fedeztem fel, mert ez a legjobb, jobb a plasztikánál is. Persze az tény, hogy ugyanúgy kitartás kell hozzá, mint bármilyen más gyakorlathoz. De az eredmény mindig pozitív.” (V.né Kati)

„Nagyon nagy dolog, hogy nem csak a stúdiók falai között lehet élni a lehetőséggel. Ebben az a jó, hogy TV közben, házimunka közben is gyakorolható. A kedvencem amikor autóban gyakorolok. Képzelem mit látnak a velem szembe jövők…” (P.Ria)

Kedves Viki, először is szeretnem megköszönni Neked ezt a remek tanfolyamot! Nagyon hasznosnak érzem a gyakorlatokat és minden egyes percet élvezek amit a gyakorlatokkal töltök, legyen az masszázs vagy izom erősités vagy akar lelki töltődes, megújulas. Külön köszönet azért, hogy nem hagytál magunkra minket a kérdéseinkkel, hanem kitartóan és türelmesen válaszoltál a hozzád fordulóknak. Izgatottan várom a könyved és további sok sikert kívánok a munkádhoz! 🙂 (Zsanett)

„Nagyon tetszik, hogy bárhol végezhető, én a kocsiban is szoktam, míg a pirosnál várakozom, igaz, előtte körülsandítok, mielőtt felfújom az „orcáimat”. (P. Anikó)

„A toka gyakorlat a kedvencem. Minden ámítás nélkül kijelentem 1 hét után látványosan kisebb lett. Nagyon ajánlom mindenkinek.Még annak is aki ráncot,tokát,csak máson látott még 🙂 Köszönöm hogy megismerhettem a gyakorlatokat!”(Hegedüs Éva)

„Két hete kezdtem el a gyakorlatot, néhány nap után az tűnt fel, hogy a tükörből egy derűsebb, fiatalosabb arc néz vissza rám. Úgy érzem, fittebb és kiegyensúlyozottabb is lettem az arcjóga hatásara.” Üdvözlettel B. Ferencné Ili

„A gyakorlatokat tükör előtt végeztem és meglepődve tapasztaltam hogy amit az első alkalmakkor csak láttam  a 3.-4. alkalommal már éreztem is. Örömmel végzem a gyakorlatokat mert nagyon nagy pozitív hatást tapasztalok. Megnyugtató és kellemes érzést vált ki belőlem. Már kaptam megjegyzést (51 éves vagyok)-szép az arcod jól nézel ki, mit használsz?- Természetesen büszkén válaszoltam rá hogy arcjóga tanfolyamon veszek részt. Örömest ajánlanám másnak is.” (Sz. Erzsébet)

„Valóban hatásos , mert a krémek egy bizonyos kor után már nem sokat használnak .
Ha a test többi izmait edzeni kell, hogy feszes maradjon akkor természetesen az arcizmokat is.Eddig is próbáltam tornáztatni az arc izmokat de a jógának más és sokkal jobb a hatása . Köszönetet mondok azért, hogy mindezt ingyen megtanulhattam.” Vm. Gitta

„Rendkívül jónak tartom a tanfolyamot,mert a megfelelő izmok mozgatása nélkül a legjobb krém is eredménytelen. A gyakorlatok nagyon jók és könnyen végezhetők.Már sok ismerősömnek ajánlottam,akik nagy örömmel fogadták.
Hálás köszönet a fáradozásodért Viki!
Szeretettel üdvözöl egy 68 éves tanfolyamos:Marcsi”

„Igen én használom az arcjogát.Mind a 6-leckét mindennap 2xelvégzem.Észre vettem ,hogy az arcom kezd töltődni,de hogy a siker teljes legyen ezért én továbbra is kitartóan folytatom.Köszönöm,hogy megismerhettem az arcjógát mert már így 59évesen valóban nagy szükség van rá és,hogy odafigyeljünk az arcunkra mert nem mindegy,hogy ki néz vissza a tükörből.Igen másoknak is ajánlanám.” (Soósné Marika)

„Nagyon hálás vagyok, hogy megkaptam az ingyenes arcjoga tanfolyam lehetőségét. Hosszú betegségből gyógyultam fel és igazán jókor jött ez a lehetőség. Rendszeresen, naponta végzem a gyakorlatokat és teljes mértékben elégedett vagyok vele. Bízom abban, hogy az elkövetkezendő gyakorlatokat is sikerül elküldeni részemre. Kinyomtattam minden leckét és nagyon szívesen ajánlanám másoknak is.” (F. Tamásné)

„Nagyon szuper volt, mert a gyakorlati tanácsok könnyen végre hajthatók és eredményesek.Ráadásul holisztikus szemléletet tükröz, és az agykontrollhoz hasonlatosan pozítiv tartalmú gondolatokkal rásegítünk, hogy az eredményes legyen.Annak is örültem, hogy az anyag nagy betűkkel iródott.Ki is nyomtattam és elviszem magammal Hévizre, ahol egy hétig a húgommal együtt gyakorolhatjuk.Természetesen volt olyan nap, hogy elutaztam és akkor kimaradt, de mindig vártam az újabb fejezetet.Köszönöm szépen.Gratulálok.Itt nem tudok virágot csatolni, csak gondolatban.”(K.né Zsuzsa)

„Igen, természetesen ajánlottam a barátnőmnek. Arctornát már végeztem rendszeresen, de más jellegű volt. Ezek könnyű gyakorlatok és elvégezhetőek.
Mindig is fontos volt számomra, hogy az arcbőröm ránctalan legyen.” (F.né L. Erika)

„Először a gyerekeimnek ajánlottam, hogy megelőzzék a ráncokat. Én végzem a gyakorlatokat, hiszek benne. Ez a legjobb ránctalanító és pénzbe se kerül. Köszönöm, hogy megismertettél vele.”(B.Hajni)

„Tetszik, elég sok információt szereztem ezzel kapcsolatban és tudom, hogy nagyon jó. Természetesen ajánlom másoknak is. Már gondolkodtam faceliftről (műtéti).Továbbra is edzem az arcizmaimat és talán nem kell sebészi úton megemelni az arcomat. „(Teri, Budapest)

„Kellemesen megmozgatja az izmokat, és napi néhány perc ugye nekünk is jár?! 🙂
Mindenképp ajánlom a 20-30-40-50-…..100 éveseknek is. Köszönöm!!!” (Erzsébet)

„Feltétlenül ajánlanám. Otthon végezhető, kevesebb időráfordítást igénylő gyakorlatokról lévén szó, egy elfoglalt nő is könnyen beillesztheti a mindennapi rutinjába.” (B.Andrea, Budapest)

„Nagyon jók a gyakorlatok, pár perc alatt elvégezhetők, ennyit mindenki megtehet a ráncok ellen, hiszen így vagyonokat sem kell költeni drága krémekre.” (V.Brigitta)

„Nagyon ajánlom minden 30 feletti nőnek.” (B.Anikó)

„Nekem nagyon tetszik, és látom az eredményt is, persze fokozatosan. Izgatottan vártam az e-mailt a sok jó tanácsot is.Viki kedves levelei feldobták a napomat. Köszönöm Viki! Szeretném folytatni, és ajánlottam a barátnőimnek is.Nagyon várom az újabb e-mailt.(M. Zsuzsa)

„Nagyon jók a gyakorlatok, pár perc alatt elvégezhetők, ennyit mindenki megtehet a ráncok ellen, hiszen így vagyonokat sem kell költeni drága krémekre.” (V.Brigitta)

„Az edzés hatását kb 1 hét után kezdtem látni is érezni, különösen a „”trombitálás”” van jótékony hatással az arcomra.” (K. Ilona)

„Foglalkozni kell mindenféle izommal. A belső mosoly és a természet, természetesség, vidámság a legszebb, legjobb fiatalító, na és az öröm! A márkás krémekben nem annyira hiszek. Hidratálás kell, de nem kell túlzásba vinni, inkább mozgatni az izmokat.” (K. Éva)

1 Comment on “Vélemények

  1. Kedves Viki!
    Jó hogy rátaláltam a blogodra, és beleolvastam. Jó, nagyon jó amit teszel az elfoglalt emberekért. Tényleg csak egy pár perc, és hatásos. Ráadásul még mosolyt is viszel az életünkbe, még a szemed is mosolyog a képeken.
    Felráztál, buzdítottál, írni sem akartam, mégis hozzászoltam.
    Üdvözlöm én is a programod.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .