Arcjóga Relaxációs Szemmasszázs

szem alatti karikákAz arcjóga gyakorlatok elsődleges célja az arcizmok erősítése, de az Arcjóga Program része – a gyakorlatok mellett – egy olyan speciális rántalanító masszázstechnika, amely segítségével száműzheted a szem alatti táskákat, sötét karikákat és a szarkalábakat. A legtöbb ember, amikor masszázsról van szó, a masszázst csak mint egy nehéz nap utáni lazító vagy pihentető eljárásként tudja elképzelni. Igazuk is van, meg nem is.

Az arcmasszázs az egyik legjobb bőr-, és az izomápolási technika, mely segítséget nyújt végre azok számára is, akik szenvednek a szem alatti táskáktól, ráncoktól és sötét karikáktól, hiszen külső és belső szinten is erősíti a bőr rugalmasságát, miközben javítja a szem környékének anyagcseréjét. Ennek eredményeként a bőr simább, egyre rugalmasabb, ellenállóbb és visszanyeri elvesztette ragyogását.
A szemmasszázs enyhe vérbőségfokozó hatású, ezáltal gyorsítja a méreganyagok távozását, és serkenti a kollagén termelést.

A jó masszázs két alapfeltétele:
• a masszázs olaj
• a masszázs technika

Mindig a bőrtípusnak megfelelő masszázsolajat válasszuk és megbízható forrásból szerezzük be a hozzávalókat. Csak 100%-os tisztaságú bioolajat válasszunk! A legtöbb szakértő a teltebb olajokat ajánlja, ha száraz a bőr és / vagy hideg, száraz az éghajlat, míg a könnyebb olajok a legjobban normál és zsíros bőrre alkalmasak.
Masszázs olajok lehetnek:

• Bázisolajok: ebbe kerülnek a hatóanyagok, fontos, hogy könnyű legyen és ne legyen ragacsos állagú.
Néhány a leggyakrabban használt hordozó olajok közül: őszibarack-,mandula-, sárgabarack-, jojoba-, csipkebogyó-, avokádó-, szőlőmag és búzacsíra.

• Illóolajok: erősen koncentrált kivonatok. Soha ne használjunk koncentráltan illóolajat és ne alkalmazzuk azokat közvetlenül a bőrre. Ha higítás nélkül alkalmazzuk, erős allergiás reakciót válthat ki. Az illóolajokat nagy körültekintéssel kell kiválasztani, elsősorban a masszázs célját kell mérlegelni.

Mik az Arcjóga Masszázs előnyei?

Akkor élvezheted az arcmasszázs előnyeit amikor csak szeretnéd. A pénz az egyik fő oka annak, hogy a legtöbb ember nem jut el olyan sűrűn arcmasszázsra, mint ahogy kellene. Az otthoni arcmasszázsnak amellett hogy rugalmasságot kínál, – hiszen nem kell elmenned, időt takarítasz meg, annyiszor masszírozod az arcod ahányszor csak kedved támad – megfiatalítja a bőröd és az arcizmaid tónusba hozza. Az Arcjóga Masszázs egy jó módja annak, hogy lazíts egy stresszes nap végén. Amellett, hogy számos pozitív hatása van a bőrre és az izmokra, az Arcjóga Masszázs frissítő, regeneráló és egy pénztárcakímélő módja annak, hogy kényeztesd magad egy fárasztó nap után.

Próbáld ki az Arcjóga Relaxációs Szemmasszázst! Küldd tovább a barátnődnek, ő is szépüljön!

>>>Töltsd le az ingyenes Arcjóga Relaxációs Szemmasszázs tanulmányt! <<<


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .