Plasztik arisztokrata

 

Cayetana Hercegnő

Cayetana Fitz-James Stuart

Nézzük meg jó alaposan a fenti képet. A két hölgy egy és ugyanazon személy. Hogy mégis mi a különbség? Jó pár év és számtalan plasztikai sebészeti beavatkozás.

Hogy lesz egy gyönyörű nőből rémisztő  kreatúra?

Itt nem csak az évek múlásáról van szó, hanem a kontroll elvesztéséről, a plasztikafüggőségről.

Cayetana Fitz-James Stuart, Alba hercegnője, a spanyolok kedvenc arisztokratája nem csak a plasztikai beavatkozásokat szereti halmozni. Az Alba ház feje ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinő címmel, valamint óriási birtokmennyiséggel büszkélkedhet. Továbbá 85 éves Cayetana most szándékozik harmadszor is férjhez menni.

Lehetséges, hogy a plasztik hercegnő kissé elvesztette a kontrollt, és túlzásba vitte az arcán végzett plasztikai beavatkozásokat? Arcizom tornával az eredmény más.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a plasztika nem mindig a legjobb megoldás az arcfiatalítás terén. Gondoljuk meg mielőtt döntést hozunk! Tudunk egy jobb lehetőséget, természetes módszert, amitől senki nem válik rémisztő, műanyag lénnyé.

Az ARCJÓGA természetes megoldás, ami a meglévő arcizmokat edzi, így feszesíti az arcot, és feltölti a ráncokat. Próbáld ki Te is, most INGYEN!

Jelentkezz  júniustól induló ingyenes online tanfolyamunkra, ami mellé azonnal megkapod egyik tanulmányunkat is!

MINDEZT AJÁNDÉKBA!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

 

Cayetana nem az arcjógát választotta pechére…

 

Címke: , , , , , ,
Kategória: Szépségápolás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Igen, természetesen ajánlottam a barátnőmnek. Arctornát már végeztem rendszeresen, de más jellegű volt. Ezek könnyű gyakorlatok és elvégezhetőek. Mindig is fontos volt számomra, hogy az arcbőröm ránctalan legyen.

F.-né L. Erika
Nagyon nagy dolog, hogy nem csak a stúdiók falai között lehet élni a lehetőséggel. Ebben az a jó, hogy TV közben, házimunka közben is gyakorolható. A kedvencem amikor autóban gyakorolok. Képzelem mit látnak a velem szembe jövők...

P. Ria
A szépségszakma 28 éve elkötelezett híveként nagy örömömre szolgált, hogy megismerkedhettem Vikivel. Személyében szakmailag nagyon igényes, felkészült, a szépségápolás iránt ízig-vérig elkötelezett szakembert ismerhettem meg. Egyénileg továbbfejlesztett arcjóga módszere bárki számára könnyen elsajátítható, bárhol, bármikor gyakorolható. Remekül beépíthető a napi szépségápolási rutinunkba. Az arcjógát kortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom, hogy a kortalan szépség ne csak szlogen legyen többé.

Dr. Pap Judit ügyvezető igazgató
Professional Beauty Company Kft
További vélemények »