Plasztik arisztokrata

 

Cayetana Hercegnő

Cayetana Fitz-James Stuart

Nézzük meg jó alaposan a fenti képet. A két hölgy egy és ugyanazon személy. Hogy mégis mi a különbség? Jó pár év és számtalan plasztikai sebészeti beavatkozás.

Hogy lesz egy gyönyörű nőből rémisztő  kreatúra?

Itt nem csak az évek múlásáról van szó, hanem a kontroll elvesztéséről, a plasztikafüggőségről.

Cayetana Fitz-James Stuart, Alba hercegnője, a spanyolok kedvenc arisztokratája nem csak a plasztikai beavatkozásokat szereti halmozni. Az Alba ház feje ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinő címmel, valamint óriási birtokmennyiséggel büszkélkedhet. Továbbá 85 éves Cayetana most szándékozik harmadszor is férjhez menni.

Lehetséges, hogy a plasztik hercegnő kissé elvesztette a kontrollt, és túlzásba vitte az arcán végzett plasztikai beavatkozásokat? Arcizom tornával az eredmény más.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a plasztika nem mindig a legjobb megoldás az arcfiatalítás terén. Gondoljuk meg mielőtt döntést hozunk! Tudunk egy jobb lehetőséget, természetes módszert, amitől senki nem válik rémisztő, műanyag lénnyé.

Az ARCJÓGA természetes megoldás, ami a meglévő arcizmokat edzi, így feszesíti az arcot, és feltölti a ráncokat. Próbáld ki Te is, most INGYEN!

Jelentkezz  júniustól induló ingyenes online tanfolyamunkra, ami mellé azonnal megkapod egyik tanulmányunkat is!

MINDEZT AJÁNDÉKBA!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

 

Cayetana nem az arcjógát választotta pechére…

 

Címke: , , , , , ,
Kategória: Szépségápolás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Először a gyerekeimnek ajánlottam, hogy megelőzzék a ráncokat. Én végzem a gyakorlatokat, hiszek benne. Ez a legjobb ránctalanító és pénzbe se kerül. Köszönöm, hogy megismertettél vele.

B. Hajni
Kedves Viki! Mindenekelőtt köszönöm az ajándékot , vagyis a letölthető könyvet, mely megerősített korábbi tapasztalataimban , nevezetesen, hogy nincsenek csodakrémek ,sőt esetenként többet ártanak, mint használnak a bőrnek. Ismerősi körből tudom, hogy a plasztikai sebészet se hoz maradandó fiatalságot,, tehát el kell fogadni az embernek az éveit a vele járó ráncokkal., illetve tenni azért, hogy a bőr öregedési folyamatait késleltetni tudjuk edzéssel, természetes anyagok használatával/ gyümölcs zöldség pakolás stb/Csak ajánlani tudom a könyvet olvasásra!Fontos, hogy érezzük jól magunkat a bőrünkben, mert akkor ez sugárzik kifelé is.

Marika
A szépségszakma 28 éve elkötelezett híveként nagy örömömre szolgált, hogy megismerkedhettem Vikivel. Személyében szakmailag nagyon igényes, felkészült, a szépségápolás iránt ízig-vérig elkötelezett szakembert ismerhettem meg. Egyénileg továbbfejlesztett arcjóga módszere bárki számára könnyen elsajátítható, bárhol, bármikor gyakorolható. Remekül beépíthető a napi szépségápolási rutinunkba. Az arcjógát kortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom, hogy a kortalan szépség ne csak szlogen legyen többé.

Dr. Pap Judit ügyvezető igazgató
Professional Beauty Company Kft
További vélemények »