Plasztik arisztokrata

 

Cayetana Hercegnő

Cayetana Fitz-James Stuart

Nézzük meg jó alaposan a fenti képet. A két hölgy egy és ugyanazon személy. Hogy mégis mi a különbség? Jó pár év és számtalan plasztikai sebészeti beavatkozás.

Hogy lesz egy gyönyörű nőből rémisztő  kreatúra?

Itt nem csak az évek múlásáról van szó, hanem a kontroll elvesztéséről, a plasztikafüggőségről.

Cayetana Fitz-James Stuart, Alba hercegnője, a spanyolok kedvenc arisztokratája nem csak a plasztikai beavatkozásokat szereti halmozni. Az Alba ház feje ötszörös hercegnői, húszszoros grófnői és tizennyolcszoros márkinő címmel, valamint óriási birtokmennyiséggel büszkélkedhet. Továbbá 85 éves Cayetana most szándékozik harmadszor is férjhez menni.

Lehetséges, hogy a plasztik hercegnő kissé elvesztette a kontrollt, és túlzásba vitte az arcán végzett plasztikai beavatkozásokat? Arcizom tornával az eredmény más.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a plasztika nem mindig a legjobb megoldás az arcfiatalítás terén. Gondoljuk meg mielőtt döntést hozunk! Tudunk egy jobb lehetőséget, természetes módszert, amitől senki nem válik rémisztő, műanyag lénnyé.

Az ARCJÓGA természetes megoldás, ami a meglévő arcizmokat edzi, így feszesíti az arcot, és feltölti a ráncokat. Próbáld ki Te is, most INGYEN!

Jelentkezz  júniustól induló ingyenes online tanfolyamunkra, ami mellé azonnal megkapod egyik tanulmányunkat is!

MINDEZT AJÁNDÉKBA!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

 

Cayetana nem az arcjógát választotta pechére…

 

Címke: , , , , , ,
Kategória: Szépségápolás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
arcjóga ingyen e-book

Ti mondtátok

Tetszik, elég sok információt szereztem ezzel kapcsolatban és tudom, hogy nagyon jó. Természetesen ajánlom másoknak is. Már gondolkodtam faceliftről (műtéti). Továbbra is edzem az arcizmaimat és talán nem kell sebészi úton megemelni az arcomat.

Teri
Nagyon szuper volt, mert a gyakorlati tanácsok könnyen végre hajthatók és eredményesek.Ráadásul holisztikus szemléletet tükröz, és az agykontrollhoz hasonlatosan pozítiv tartalmú gondolatokkal rásegítünk, hogy az eredményes legyen.Annak is örültem, hogy az anyag nagy betűkkel iródott.Ki is nyomtattam és elviszem magammal Hévizre, ahol egy hétig a húgommal együtt gyakorolhatjuk.Természetesen volt olyan nap, hogy elutaztam és akkor kimaradt, de mindig vártam az újabb fejezetet.Köszönöm szépen.Gratulálok.Itt nem tudok virágot csatolni, csak gondolatban.

K.-né Zsuzsa
A szépségszakma 28 éve elkötelezett híveként nagy örömömre szolgált, hogy megismerkedhettem Vikivel. Személyében szakmailag nagyon igényes, felkészült, a szépségápolás iránt ízig-vérig elkötelezett szakembert ismerhettem meg. Egyénileg továbbfejlesztett arcjóga módszere bárki számára könnyen elsajátítható, bárhol, bármikor gyakorolható. Remekül beépíthető a napi szépségápolási rutinunkba. Az arcjógát kortól függetlenül, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom, hogy a kortalan szépség ne csak szlogen legyen többé.

Dr. Pap Judit ügyvezető igazgató
Professional Beauty Company Kft
További vélemények »